Детски клубове в София

• 325 764
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 570
аз съм ходила веднъж в джиджо и няма да повторя да си взема 5-годишно ревящо дете се досещам как се е забавлявал.Иначе ако искате добър клуб идете в диноленд Люлин-10 там персонала се грижи много всеотдайно за децата и ги забавляват с игри не просто да ги гледат да не паднат,а управителката е много мила и често дава боноси с времето и наградки за децата Peace

# 571
аз съм ходила веднъж в джиджо и няма да повторя да си взема 5-годишно ревящо дете се досещам как се е забавлявал.Иначе ако искате добър клуб идете в диноленд Люлин-10 там персонала се грижи много всеотдайно за децата и ги забавляват с игри не просто да ги гледат да не паднат,а управителката е много мила и често дава боноси с времето и наградки за децата Peace
именно

# 572
  • в моя свят на мир и любов
Наскоро се опитах да намеря клуб в центъра, но не за празненство, а за да оставям детето там няколко дена. И установих, че повечето, които са дадени в първоначалния пост или не работят вече, или са пълни дупки, или са с ужасно намръщени какички, които и мен стресират.

Понеже говорехте за "Джиджо", опитах се посетя този, който е близо до "Оборище". По телефона бяха много любезни, но когато отидох към 19 часа, вече нямаше никого, а в сайта пише, че работят до 20 часа. Освен това къщата в която се помещава отвън мирише на мухъл, прозорците са неизмити, а дворчето очевидно не се полва /и може би по-добре/.
А една майка каза, че там оставяли децата "на свобода", т.е. да правят каквото си искат почти без надзор, а мен това не ме урежда.

Опитах се да посетя и "Пипи", на ул. "Кракра"2-а. Намерих го, имаше табелка, но в 17 часа нямаше никого и това ме кара да си мисля, че този клуб вече не работи. Дворът на кооперацията също не се използва от децата.

# 573
  • София
Момичета моля за малко помощ ако сте ходили в Оксиния и Усмивката в Младост 1. И двата клуба са в един и същ блок, как е там има ли забавления, чисто ли е и т.н.
В петък ще си взема отпуск и искам да заведа детето да се позабавлява. Без кола сме и затова някое клубче на 1 автобус разстояние /Живеем в Лозен/ Wink

Благодаря

# 574
В Оксиния не съм ходила да се забавляваме, но там дъщеря ми беше през лятото на ДГ.
Не става да заведеш детето си там, защото е занималня.
Усмивката започнала ли е работа отново? До средата на септември не работеше.
Ако искаш питай нещо още.
В Младост 1А сега откриха Слон- Балон в петък сме на РД, ще ти пиша как е.
Пак в Младост 1А има и още един много хубав парти клуб, но просто в момента му забравих името.
А за игра за вас става този клуб- Мечо Пух и приятели.

http://pooh-i-priateli.com/

Имат филиал и до Окръжна болница.

# 575
  • София
Благодаря Франческа, исках нещо по близо до Окръжна болница, но щом в Оксиния не става, а Усмивката не е работила Септември, ще се ориентирам към Младост 1А.  Тези клубове ги видях в първият пост.
Слон Балон е вариант, а близо до него на ул. Анна Ахматова май беше, е  "В страната на чудесата", там сме били на РД и наистина беше хубаво и чисто. Него ли имаш предвид?

# 576
Да него имам предвид.
Но може да отидете и в Мечо пух и приятели до самата Окръжна болница е.
Виж картата
http://pooh-i-priateli.com/

# 577
  • Край морето
Момичета,

Дайте идея за фирмено детско парти. Става дума за  36 деца на възраст 2-10 години или за около 25 на възраст 2-6 години.

# 578

Съгласна съм с теб за Диноленд ве4е няколко пъти ходим с малкия там и не мога да го накарам да си трагнем, ходихме и на два рожденни дни и беше супер весело и наистина каките много се забавляват с децата.

# 579
  • Ланкър, планините Овнерог
Благодаря Франческа, исках нещо по близо до Окръжна болница, но щом в Оксиния не става, а Усмивката не е работила Септември, ще се ориентирам към Младост 1А.  Тези клубове ги видях в първият пост.
Слон Балон е вариант, а близо до него на ул. Анна Ахматова май беше, е  "В страната на чудесата", там сме били на РД и наистина беше хубаво и чисто. Него ли имаш предвид?

Вчера водих малката в "Мечо Пух и приятели"(бл.28А). Имах неотложен ангажимент и общо взето от зор я оставих за час и 1/2 да я гледат. Беше ми се свило сърцето, но си взех детето усмихнато и даже се върна да ми покаже каква количка и бебе имат. Девойката от клуба беше много усмихната и любезна, а и си личеше, че й идва отвътре да работи с деца.

# 580
Момичета моля за малко помощ ако сте ходили в Оксиния и Усмивката в Младост 1. И двата клуба са в един и същ блок, как е там има ли забавления, чисто ли е и т.н.
В петък ще си взема отпуск и искам да заведа детето да се позабавлява. Без кола сме и затова някое клубче на 1 автобус разстояние /Живеем в Лозен/ Wink

Благодаря

"Оксиния" основно са детски езиков център, но могат да отстъпят зала на родител за рожден ден, като уговорката е тортата, яденето и напитките, украсата и всичко друго да си я носят лично родителите, а "Усмивката" е вече Детски център за работа с деца по метода на Камелини Монтесори и не правят към момента партита.

# 581
  • София
Франческа благодаря, видях, че беше добавила в предния ти пост Мечо Пух и приятели.
Гита, благодаря и на теб за споделеното, най-важно е едно дете да си тръгва усмихнато от някъде. Мисля, че там ще я заведа в петък.

# 582
Момичета,

Дайте идея за фирмено детско парти. Става дума за  36 деца на възраст 2-10 години или за около 25 на възраст 2-6 години.

ако става въпрос за новогодишно - Островът на съкровищата ще има две нови зали, които имат връзка помежду си, но в същото време са отделни. Едната зала е ориентирана за мънички дечица,а другата е огромна и е специализирана за по-голями.

# 583
  • Край морето
До тук: около 40 деца могат да поемат: Фъни, Приказка без край, Островът на съкровищата с пускането на новите им зали, Пчеличката Мая и Таласъмчета.
Някой да се сеща за друг?

# 584
  • София
la_sonrisa, в Таласъмчета се съмнявам,че игралната зала може да събере 40 деца!

Общи условия

Активация на акаунт