Детски клубове в София

• 325 009
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 485
Не ходете в TOCORORO.
Държат го роми, които макар да са чисти и спретнати се отнасят с клиентите като с малоумни.
Заведението е иначе като кукла. Има парти зала за децата и бар-салон за възрастните, в който на монитор може да се проследи какво става в парти залата.
По време на партито обаче този монитор не работи, за да не се вижда, че аниматорката (видимо без подготовка за това занимание), я няма там.
След това се оказва, че пиците и сокчетата (за които е отърчала до някое съседно капанче) за децата не достигат, или защото някой не умее да брои или защото се прави някаква странна икономия.
Моите уважения, но за парти клуб трябва нещо повече от кокетен уеб-сайт.
И е крайно време да се въведе лицензионен режим за тези места и аниматорите да имат документ за правоспособност.

# 1 486
Ихааа, перфектно звучи  Grinning  Разгледах сайта и наистина е евтино. Дано има повече такива места и искрени отзиви за тях!

Аз не знам дали съм права ,но си мисля че просто разделят сметката, но накрая ще се получи същата сума, като в другите клубчета. Отделно плащаш залата, отделно плащаш аниматор,  отделно тва, отделно онова и накрая, като ги събереш се получава същата сума, която ти предлагат и другите клубове, но просто те примерно са сложили наема на залата и аниматора накуп... Примерно. Тази опция да не им ползваш кетеринга също според мен е подвеждаща, защото имаш такса ако си с външен кетеринг към клубчето + самата сума за кетеринга.
Тоест не излиза ли по изгодно да си го поръчаш направо в клуба? Поне няма да се занимаваш.
Не е ли тъй?

# 1 487
  • София
Лоша мама, здравей отново  newsm47

Мнителна си, но това е здравословно - само така ще вървим напред Simple Smile

Не съм разделяла нищо - цените са си такива, каквито ги виждаш.
Както си пише - включват и аниматор, и украса, и награди...

Пък опцията за външен кетъринг си е чисто и просто наемане на заведението за определен период от време (цените не са с натрупване, а са крайни за описаната услуга) - както като си организираш фирмено мероприятие. Само че ние помагаме на хората по време на самото парти, както и да си съберат нещата накрая, което поначало никой не включва в наема на залите, а в кетъринга.
Е, още никой не се е възползвал от опцията, може би защото тя е изгодна, ако искаш да си вкараш някакви неземни деликатеси и творения на кулинарното изкуство, иначе действително храната от нашата кухня си е утъпкана пътека Simple Smile

Поздрави   bouquet

# 1 488
  • София
И още веднъж в отговор на мнителността ти:

Не мога да си позволя да поставям клопки - едно, че ми е противно на природата, и друго, че в тая криза това би унищожило за отрицателно време всеки.

# 1 489
Лоша мама, здравей отново  newsm47
Мнителна си, но това е здравословно - само така ще вървим напред Simple Smile
Не съм разделяла нищо - цените са си такива, каквито ги виждаш.
Както си пише - включват и аниматор, и украса, и награди...
Пък опцията за външен кетъринг си е чисто и просто наемане на заведението за определен период от време (цените не са с натрупване, а са крайни за описаната услуга) - както като си организираш фирмено мероприятие. Само че ние помагаме на хората по време на самото парти, както и да си съберат нещата накрая, което поначало никой не включва в наема на залите, а в кетъринга. Е, още никой не се е възползвал от опцията, може би защото тя е изгодна, ако искаш да си вкараш някакви неземни деликатеси и творения на кулинарното изкуство, иначе действително храната от нашата кухня си е утъпкана пътека Simple Smile
Поздрави   bouquet
Пепелящи, правилата на този форум са: заплащане при извършване на рекламна дейност! Неколкократно аз, като представител на нашия детски център и занималня и т.н. си заплащам за услугата РЕКЛАМА.
Чудно, къде е джадая, отговарящ за темата, в момента?   newsm78
Вярно, че е криза, но пък има и лоялност в конкуренцията, както и сарказмът не е най- добрата черта на общуване във форум. Peace

# 1 490
  • София
елфа, има разлика между "реклама" и "опровержение".
Практика в този форум е когато се изнасят неверни твърдения за определена услуга или стока, този, който я предлага, да може да застане с "името", т.е.-с ника си, за да ги опровергае. По-добре е така, отколкото да се регистрират нови акаунти или още по-лошо-да се пише анонимно, за да се възхвалява въпросната услуга или стока.

# 1 491
  • София
елфа, моите уважения за сътвореното от теб (клуба ти имам предвид).
И това не е саркастично, както не е и по-горното, очевидно  newsm10

Vivi изчерпа темата.

Останалото ще ти го пиша на лични, за да не скочи още някой, че има реклама  newsm53

# 1 492
Не ходете в TOCORORO.
Държат го роми, които макар да са чисти и спретнати се отнасят с клиентите като с малоумни.
Заведението е иначе като кукла. Има парти зала за децата и бар-салон за възрастните, в който на монитор може да се проследи какво става в парти залата.
По време на партито обаче този монитор не работи, за да не се вижда, че аниматорката (видимо без подготовка за това занимание), я няма там.
След това се оказва, че пиците и сокчетата (за които е отърчала до някое съседно капанче) за децата не достигат, или защото някой не умее да брои или защото се прави някаква странна икономия.
И е крайно време да се въведе лицензионен режим за тези места и аниматорите да имат документ за правоспособност.

Това, че го държат роми ще го пропусна - не виждам какво общо има  newsm78 Не съм била на парти, но когато сме ходили с приятели с деца - всичко е било точно - може би е по-скоро ресторант с детски кът отколкото детски кът с място за родители  Peace

# 1 493
елфа, има разлика между "реклама" и "опровержение".
Практика в този форум е когато се изнасят неверни твърдения за определена услуга или стока, този, който я предлага, да може да застане с "името", т.е.-с ника си, за да ги опровергае. По-добре е така, отколкото да се регистрират нови акаунти или още по-лошо-да се пише анонимно, за да се възхвалява въпросната услуга или стока.
Oks, Съгласна донякъде! Peace

# 1 494
  • София
 Peace

# 1 495
Не ходете в TOCORORO.

много объркан пост newsm78

# 1 496
Пепеляши, не знаех че клуба е твой, нищо лично.
Просто си разсъждавах гласно, по повод коментара на дамата относно, че цените били ниски.
Няма нужда от опровержение, защото аз не визирам конкретно твоя клуб а всеки, на който цените са разделени на пера.
Просто смятам, че клубовете са на приблизително еднакви цени и когато цената на дадено клубче изглежда по висока е защото в нея има включени повече услуги.
А иначе мнителна съм към ниските цени - да, защото знам, че безплатен обяд няма и като е ниска една цена, тя обикновено е еднопосочна и без летищни такси  Wink

По темата за клубовете.
В Гарфийлд също(като в Слон Балон, Гоце Делчев) само една девойка обслужва и детския клуб и кафето.
Съответно всеки път, като влезе нов посетител децата остават сами вътре и половината излизат да търсят майките си...
Аман, нищо свястно няма на пешеходно разстояние от нас...

# 1 497
 В Гарфилд има две момичета , остават по едно само сутрин за 1ч. и вечер за 1ч. , първа и втора смяна.През времето от 12 до 18:30ч. са задължително две.

# 1 498
Lo6a mama пробвайте Спаркъл на 10м буквално е от Гарфилд, а място за сравнение просто няма и като съоражения за децата, и като пространство и като персонал.Преди няколко дни бяхме с децата и останахме очаровани.А за Гарфилд направо се чудя, че още съществува при наличието на толкова хубави детски клубове!Явно за всеки влак си има пътници....

# 1 499
В Гарфилд има две момичета , остават по едно само сутрин за 1ч. и вечер за 1ч. , първа и втора смяна.През времето от 12 до 18:30ч. са задължително две.

Ние бяхме сутринта. След 12 не ми върши работа, детето обядва и после спи...

Lo6a mama пробвайте Спаркъл на 10м буквално е от Гарфилд, а място за сравнение просто няма и като съоражения за децата, и като пространство и като персонал.Преди няколко дни бяхме с децата и останахме очаровани.А за Гарфилд направо се чудя, че още съществува при наличието на толкова хубави детски клубове!Явно за всеки влак си има пътници....
Мерси много, златна си   bouquet Ще го пробваме, не знаех , че го има.

Общи условия

Активация на акаунт