Детски клубове в София

• 325 038
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 500
Хм..плс, дайте идея за и препоръки за отпразнуване на 9-я РД на малкия..

Ние  сме в Лозенец и ми се искаше да е някъде наблизо, и по възможност с приемливи оферти..Направо се ужасих днес - отидохме в "Хари Потър" и ми забиха цифри от по 160-200 лв за анимация + по 15 лв. куверт за дете.. Shocked Че и изисквания имаха да са минимум 10 деца.. Twisted Evil

# 1 501
  • София
magarence , няколко страници по-напред е дадено мнение за клубче в Лозенец, звучи ми много добре. Peace

Много ми харесва темата, непрекъснато я следя в търсене на нови клубове наблизо около мен.
    Ще споделя за клуб "Захарно петле", Лозенец, София  http://petlence.com/
   В клуба ми хареса :
-наблягат на качествената храна. За децата примерно правят на място пици и то с каквито искаш продукти.
- имат услуга да си внесеш манджите и/или напитките, срещу някакво заплащане. За моите  претенции (да е здравословна храната) беше много улесняващо.  За  парти с особености в менюто е добре, че тортата може да  не е от клуба. Не се чувствах затруднена просто да кажа, че тортата е от мен, защото е без нещо си вътре....
-интериорът е модерен, но  не изкуствен (като материали), нито бутафорен (като идея). На мен много ми допада да има дървени неща, посудата да не е пластмасова и т.н. Относно играчките и „съоръженията” – не остана време да ги огледам, аниматорът не ги използваше, може би са важни за почасовото гледане.

Най-важното е, че работят с върховен  аниматор - изключително естествен, артистичен, приятел на децата (и родителите!), улавя характера на всеки гост и го увлича . Не е плашещ , респектиращ клоун или актьор с костюм на приказен герой (въпреки, че това е професията му). Направо е като магнит за децата. Имаше истинска кулминация  около  тортата, но с фокус на 100% върху рожденника.
След партито оставя искрено чувство за любов и уважение към децата, като към равнопоставени (излиза, че пиша ода  за него..., а може би трябва да създам тема "Най-добрия аниматор в БГ" ?).
  -персонала: липсва и капка надменност у тях - почувствах се, като че само моето парти чакат и аз съм най-важния клиент.

А в същност не е ли партито едно чувство, което остава след него? Защото от тичане и храна спомен няма ?! (ако са били задоволени нуждите , разбира се)

(би трябвало да напиша и някакви минуси, но единствения минус, който имат е, че не са от огромните клубове, а това за мен е невероятен плюс - има интимност и контрол над положението)
ПП имат двор, жалко, че не можехме да го използваме през зимата...

# 1 502
  • София
И ние сме на вълна избор на клубче, но досега всички искат да се заплати за 10 деца, независимо, че гостенчетата ще са 5. Въпреки коментарите за Гарфилд, те са единствените които искаха да се плати за брой деца, не за минимум. Обиколили сме: 1.Патетата, 2.Захарно петле, 3.Барбарони, 4.Моето гардже (там беше затворено в събота  Rolling Eyes ), 5. едно клубче на Мила родина 36, съдържаше Нескуик в името си. Бегли впечатления по ред на номерата:  
1. Доста тясно ни се стори за 15-20 възрастни, но момичето много любезно ми обясни всичко. Детски кът - ОК.
2. Една от най-приятните атмосфери, но детският кът нямаше почти никакви играчки, никакви съоражения. Затова се и отказахме от там. Отзивчив на всичките ми въпроси персонал . Всичко изглеждаше много качествено.
3. Барбарони - имаше вид на квартално клубче, момичето малко вяло ми обясни всичко. Детски кът ОК.
4. В събота нямаше никого, сякаш не беше в употреба. "Рекламните" табели бяха написани на ръка и не създаваха впечатление за качество.
5. Много нелюбезно момиче с нулево желание да ме привлече като клиент и с голяма досада ми каза да разгледам, което ме накара да не продължа с въпросите си, още след споменаване на 150 лв наем, независимо от броя на децата. Обстабовка ОК. Трябва да отбележа, че по телефона жената, с която разговарях беше изключително любезна.

Миналата година бяхме в Таласъмчета и сме изключително доволни, за съжаление тази година не можем да се впишем в бюджета, защото цените са променени.

Очаквам впечатления за клубчета и ще следя темата тези дни.

# 1 503
magarence, може да провериш и в Патета 2, само две пресечки над "Хари Потър" в посока към Джеймс Баучър. Не знам какви са цените за рожден ден, но скоро бях там с двете деца и съм много доволна от всичко. Преди време правихме 3-тия рожден ден на големия ми син в първото "Патета" и спомените ни са чудесни от това парти. С радост виждам, че нещата не са се променили и сега, когато има 2 Патета  Simple Smile ...
За "Хари Потър" мога да кажа само, че срещнах доста нелюбезно отношение, което автоматично изключва това клубче от местата, където бих могла да водя децата   Rolling Eyes

# 1 504
Гелева, благодаря..

Засега се колебая между тях и "Морско конче" - май ни е най-близо..
За него има ли отзиви?

# 1 505
Патета 2 е супер клубче - на нас ни е любимото, там празнувахме 3 тия рожден ден на сина ми, струва ни малко над 600 лв( всичко). Предните му два рожденни дни празнувахме в Патета 1. На мен Патетата са ми фаворити.
Магаранце аз не ти го препоръчах, защото пишеш, че търсиш за детенце на 9 години, според мен детския кът на Патета 2 е за по малки деца...
Относно цените, не знам досега, къде сте празнували, но това за минимум 10 деца( дори да са по малко реалните гости се плаща за минимум 10 дечица, наема на залите) си е класика от край време.

кики 29 и аз не хересвам Хари Потър, но впечатленията са ми от преди година. Тогава на едно парти, каките изобщо не занимаваха децата и аз буквално не можах да седна...

# 1 506
Ние в четвъртък ще празнуваме в Спаркъл:
http://www.sparkle-baby.com/club/

Ще споделя впечатления  Wink

Моето гардже в Лозенец отдавна затвори. Вдигнаха им наема и се преместиха.
Патета 2 е супер. С допълнителен аниматор става и за по-големи деца.

# 1 507
  • София
Има ли скорошни отзиви за "Sugarland" в Люлин?
Колебая се между него и "Теди" в Света Троица Thinking
В "Теди" досега сме празнували 2 рождени и 2 имени дни. Като цяло е добре, макар че има още какво да се желае в някои отношения.
Иска ми се да разнообразя, но да не се окаже, че ще се разкарваме по-далеч без да си заслужава.
Моля, споделете Simple Smile

# 1 508
  • В центъра на мръсотията
В Патета 2 празнувахме рожденния ден на малката ми дъщеря (7 г.) през декември. Лично на мен не ми хареса особено - аниматорът не успя да заинтригува децата, които тичаха напред-назад и крещяха през цялото време, докато бяхме там. Другото, което ме подразни, беше че на бара бяха оставени бонбони, от които в един момент всички деца се втурнаха да си вземат и персоналът не им обърна внимание, че това не е част от "купона", а накрая просто ми ги включиха в семтката - не съм за допълнителните 30 лева (все пак платихме близо 600), подразни ме отношението... Храната беше под всякаква критика - на цени все едно си в скъп ресторант, а и изискването за минимум 100 лева за запазване на клуба - без значение колко деца ще присъстват, също леко ме подразни... Иначе самият клуб е супер - просторен, нов, с достатъчно място за родители и деца.
Миналата година празнувахме в Захарно петле - току-що го бяха открили - останах много доволна - и от обслужването, и от храната, а и самият клуб е хубав. Може да са се променили нещата, не знам - от тогава не сме ходили.
Друго клубче (подходящо за по-големи деца), в което два пъти сме празнували рожден ден - на голямата преди години, после и на малката - е НИК. Там всичко ми е харесвало, освен самия клуб - доста е тесничък. Той е подходящ, ако гостите са само деца, без родители...
И аз с интерес следя мненията за клубове в Лозенец, защото там живеем и ми е най-удобно като локация.

# 1 509
Донесена от вихъра, аз пък съм много доволна от храната в Патета 2  Peace всичко беше вкусно и естетски поднесено.
Аниматорите прекрасно занимаваха децата. Отношението беше прекрасно. Изобщо забележки нямам никакви.
Отново обаче поддържам мнението си ,че според мен клубчето е за по малки деца, независимо от анимацията, защото къта за поднасяне на тортата е при възрастните  а предполагам на 7-8-9 години децата биха се чувствали по комфортно да са отделени.Вътре помещението за деца също е оборудвано за по малки.
Сина ми се чувства перфектно там, той още няма 4 години.
Клубчето за мен е най готиното и представително  Wink клубче за празнуване на Детски Рожден Ден.
Това за наем 10 лв на дете и минимум 10 деца си го знаела и при наемането. Аз това, като условие съм го виждала във всички клубчета. Отдавна навсякъде е така.

Сега за Спаркал -
sara K, мерси че ми го каза, съвсем наблизо ми е  а не го знаех. Клубчето според мен е най адекватното в района ми( Стрелбище, Гоце Делчев).Много съм доволна! Огромни светли, просторни, пълни с много и хубави играчки помещения за игра !
Има достатъчно каки , които са при децата , каките са мили, симпатични и наистина ги занимават. Собствениците са симпатични млади хора и са там, което също гарантира доброто ниво.Отношението е супер.Адски мил жест е, че подаряват на децата гости, близалка на тръгване от клубчето. Евала, че са се сетили. Малък жест а прави впечатление.
Не ми хареса само къта за родителите, малко е тясно, има 2 нива, което за мен е неудобство да си разделя гостите на 2 групи.На горното ниво според мен се събират около 15 човека максимум  а ние каним доста приятели и няма как да ги съберем...

# 1 510
  • Някъде в търсене ............
Има ли скорошни отзиви за "Sugarland" в Люлин?
Колебая се между него и "Теди" в Света Троица Thinking
В "Теди" досега сме празнували 2 рождени и 2 имени дни. Като цяло е добре, макар че има още какво да се желае в някои отношения.
Иска ми се да разнообразя, но да не се окаже, че ще се разкарваме по-далеч без да си заслужава.
Моля, споделете Simple Smile
Ние празнувахме миналата година в "Sugarland", доволна съм. Направихме парти Уинкс- това само беше излагация 150 лв на вятъра, но не зависеше от клуба, беше кофти аниматорката от театъра, а момичетата от клуба се занимаваха перфектно с децата. Кетъринга беше от тях и беше вкусно.

# 1 511
Lo6a mama,радвам се че и на вас ви е харесало Hug

# 1 512
Лично на мен не ми хареса особено - аниматорът не успя да заинтригува децата, които тичаха напред-назад и крещяха през цялото време, докато бяхме там.

На мен пък работата на аниматора ми хареса старшно много. Синът ми специално искаше "този батко" и забавата беше невероятна  Grinning

# 1 513
  • В центъра на мръсотията
Относно Патета 2 - просто споделих впечатления. Може би самите деца бяха по-дивички - в никакъв случай не искам да кажа, че аниматорът не правеше опити да ги укроти, но просто не успя...
Вярно е, че 100-те лева ми бяха оферирани предварително, но в клубчетата, в които сме празнували досега, това условие го нямаше, и тъй като нашите гости са все такива, че не е ясно колко ще дойдат от поканените, за мен беше по-скоро "минус"
Може би се лъжа, но в Захарно петле и НИК няма такава клауза... Thinking
Но относно храната съм категорична - не ми хареса  Naughty
А и това, че в последствие не може да се напасне "почерпката" на гостите, в зависимост от бройката на дошлите, за мен не е добре...
Нямам нищо против клубчето - като локация за мен е супер подходящо, но... явно не е нашият клуб...
С интерес бих прочела отзиви за Морско конче - в района ми е, и като че ли за по-големи деца не е лошо...

# 1 514
Аз в края на краищата избрах "Морско Конче" - но все пак ще имам впечатления като мине празника.
Иначе клубчето е мъничко, но топло и уютно..Момичето, което ни посрещна беше много мила и любезна..Хареса ми това, че са се сетили в тази криза да направят промоции - имат пакетни цени за рожденните дни от по 200 лв - с включена анимация - тематично парти по избор, торта, сандвичи, сокове и тн за децата, кетъринг за родителите и талон за прическа на рожденника.
Като ви изчетох само за какви цифри говорите и съвсем се бях отчаяла.. ooooh! Как ще дам 500-600 лв за това... Rolling Eyes Направо срам нямат повечето.. #Cussing out

Както и да е - дано се получи празника. Ще разказвам след това..Wink)

Общи условия

Активация на акаунт