Детски клубове в София

• 325 022
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 515
Аз в края на краищата избрах "Морско Конче" - но все пак ще имам впечатления като мине празника.
Иначе клубчето е мъничко, но топло и уютно..Момичето, което ни посрещна беше много мила и любезна..Хареса ми това, че са се сетили в тази криза да направят промоции - имат пакетни цени за рожденните дни от по 200 лв - с включена анимация - тематично парти по избор, торта, сандвичи, сокове и тн за децата, кетъринг за родителите и талон за прическа на рожденника.

Това няма как да стане за 200 лв, просто защото на себестойност всичкото описано от теб е дори повече.
Нещо ще се спести и съм на 100% сигурна, че става въпрос за анимацията, защото другото просто можеш да го пипнеш....
Но после ще кажеш отзиви.
Приятно прекарване! Simple Smile

# 1 516
magarence за колко човека гости  и деца ви дават такава оферта?
Много съм изненадана.
Според мен цената може да бъде ниска от по малък брой гости, по скромен кетеринг и липсата на външен аниматор.
Иначе просто не си го обяснявам.Че и тематично парти( на нас само клоуна ни струва 80 лв  Rolling Eyes)
Ми тортата, как я включиха и нея  newsm78
Ти попита ли, каква торта? Видя ли я? На коя фирма?
Ако всичко е ок, което ти пожелавам от сърце , Морско конче ще е хита за Рожденни дни Simple Smile

# 1 517
  • в света на илюзиите
магаренце, не зна дали ти е близо, но сестра ми беше много доволна от този клуб:))
http://www.mentovnosorog.com/index.php?go=gallery&p=detail&categoryId=7

# 1 518
Нашият купон беше в събота в Слон Балон-Младост.
Доволни сме и децата, и големите. И DJ имаше, много танци и забавления. Излезе почти 300 лв.

# 1 519
  • София
Магаренце, на мен веднага би ми светнала червена лампичка....нереално ниска цена... И аз ще чакам да разкажеш подробности.

# 1 520
  • София
Aз имам една чуденка относно анимацията по клубовете - защо трябва да се плаща допълнително за организиране на игри newsm78 Не говоря за бои, костюми и тематични партита, а просто за РД на 3г. дете, примерно, да се хванат децата за ръчичка, да се играе на "Надува се балона", "Кральо-портальо", криеница, да се питат кое животно с какво се храни... Толкова неща могат да измислят "каките", а не го правят. Дават се луди пари за терен, кофти кетъринг и това е. Масово е така, с малки изключения. Ами да се постараят малко повече!
Преди няколко месеца бяхме на РД в "Пчеличката Мая". Имаше две момичета при децата (3-годишни), а тия си лафеха в единия ъгъл и не поглеждаха кое какво прави. Да организират те нещо? Ама, моля ви се! Предполагам, че са там да пазят инвентара Tired Ако стане инцидент, то е ясно, че родителите си отговарят.
Бях на крачка да им се развикам #2gunfire 2-3 майки бяха при децата, другите висяха на вратата да наблюдават. Видимостта на мониторите при родителите не покрива всички кътчета. На бара - самообслужване. Ами барманката не е толкова заета при 15-20 родители, повечето от които, както казах, киснеха във фоайето. Те това се чудя, какво пречи да се напънат "да обслужат". Каква е себестойността на това? ОК, решила съм, че ще оставя 300-500лв. Ама нека да има за какво, дявол да го вземе. Защото съм сигурна, че реалната себестойност на 2-часов РД за тая сума е максимум 200лв.
Мои познати празнуват в детския кът към м-н "Марсел" - напълно безплатно, внасят си храна и напитки и нама никакъв персонал. И са предоволни, децата също Peace Често наемат само 1 аниматор.
Аз лично нямам против да си платя за нещо по-добро, стига наистина да е такова. Сега търся клуб единствено, защотото в гореспоменатия дори през деня осветлението е изкуствено и повече от 10 родители трудно ще се съберат. Първия път се дразнех, че има доста счупени играчки и всички ходят с обувки, а играчките са по земята. Ама като се замисля, масово по клубчетата играчките са без батерии, спрели да работят, видимо мръсни, голи кукли и т.н. Децата пък тичат при родителите (които са обути) по чорапи и после пак влизат на мокета, което в общи линии е все едно са с обувки.
Излях си недоволството, дано поне един собственик на клуб се замисли!
А по същество, в кои клубчета децата се забавляват с каки и батковци, без за това да е доплатено?

# 1 521
Пакетът е за 10 деца, ако са повече -  по 10 лв. доплащане за дете..
За родителите - кетърингът беше някви мезета, хапки, бут. вино - стори ми се предостатъчно, защото едва ли ще има много родители - само приятелките ми..Естествено ако искаме ще си допоръчваме на място.. Тортата я избирахме по каталог - нормална, с глазирана картинка по избор. Казаха ми фирмата (нещо с "Д" беше.. newsm78)
Тематичното парти предполагам ще го води някой аниматор - добре го описаха като игри и занимания..Сигурно самите те си го правят, не вярвам да наемат външен.. newsm78

Незнам, ние преди живеехме във Варна, там цените бяха подобни..Затова ми беше трудно да "преглътна" куверти от по 15 лв на дете (колко изяжда и изпива едно хлапе, докато играе?  Shocked).
Каспър, относно кетъринга - имам ресторант и много добре знам каква е себестойността на хран. продукти, така че не е невъзможно..Обикновенно надценката е поне 300 %. Всеки вече дава преференциални цени за редовни клиенти - оттам предполагам са им другите отстъпки. Аз постоянно правя туристически пакети и много добре знам къде и кого "по веригата" мога да натисна, за да получа нормална цена.

Ще видим. Аз също съм леко скептична, защото ми звучи прекалено добре, за да е истина..
Но нямам нито време, нито възможности за нещо повече към момента. Силно се надявам да не е някоя поредна измама и да не ми разочароват хлапето.. Rolling Eyes

Мила -Мама - и аз съм на това мнение и затова се дразня за излишно надутите цени..

# 1 522
Да, за тригодишно дете анимацията е на кантар. Просто защото е трудно да им задържиш вниманието... И всичко е въпрос на самосъзнание. На какичките нищо не им пречи да направят няколко игри, на момичето на бара също да разнесе напитките. Това е въпрос на решение на собственика/мениджъра, защото трудно някой ще се напъне да направи нещо, което не му е казано, обяснено и включено в задълженията. Самата аз 2 години лично съм разнасяла напитките на родителите и винаги имам осигурен човек до ден днешен. Какичките ако няма анимация, имат задължението да правят 3 игри... Обаче това не ми омаловажава анимацията, която е на съвсем друго ниво и за тригодишни включва куклен театър, мини игри, танци и много други неща, изпълнени от хора, които са се обучавали с години с за това и просто няма как да е включено в цената от 200 лв... Да не говорим за костюмите, декори, инвентар и тн т.
Все пак в София имате над 160 клуба, все има някой който да отговаря на всички изисквания.

# 1 523
Каспър,рядко се намират вече.Искат страшно много пари,а претупват редовно нещата.

# 1 524
Каспър,рядко се намират вече.Искат страшно много пари,а претупват редовно нещата.

Така е, защото много хора си въобразиха, че разбират от този бизнес.

# 1 525
Здравейте, в разгара на спора, който тече тук, бих искала да вметна някои нещица, които споделям с Вас като собственик на такъв клуб.
Първо- за мен много важно нещо е качеството на услугата, която се предлага в един такъв клуб. Това включва - обстановка, персонал, кетеринг, аниматори.
Второ - не знам, каква ще е една торта от 15 или 20 лв, при условие, че на всички големи фирми ( 100гр сладки, Лагуна. Виенската ЛЪки и др)  цената започва на парче от 3.50 лв и дефакто минималната торта като размер е около 50 лв. Разбира се, не е задължително тортата да се поръчва от клуба, поне при мен, но не виждам как тя би влязла в куверт от 200лв за парти.
Трето - анимацията не е задължително условие за протичане на парти, но ако все пак клиента я желае, то само да вметна, че хонорар на аниматор с подобаващо за целта образование започва от 50 - 120 лв/ на човек. Такива са фактите!!Сами сметнете за двама души, колко би струвало. А, така наречените "какички" са в повечето случаи на заплата към клуба и тяхно задължение е не само да гледат децата, а и да ги забавляват, рисуват и т.н..
Четвърто - кетеринг : има всякакъв на пазара и цените им можете сами да видите, ако се поразровите в нета. Примерно, цената на пилешки мини хапки BBQ има и за около 30 лв има и за 50 лв. Така, че пак говорим за качество.
Това е, ако имате въпроси и препоръки, насреща съм! Peace

# 1 526
Мила Мама, в Патетата ( и едно и две) на рождените дни на сина ми, каките( освен клоуна) занимаваха прекрасно децата.През цялото време им организираха забавления и игри. И на първия и на втория и на третия РД на сина ми.
Аз лично смятам, че при моя брой гости навсякъде ще ми излезе, колкото в Патетата. Защото освен мои приятелки идват и семейни приятели с децата си, тоест и двамата родители. Съответно поръчваме повечко храна за възрастните.
Тортата ни беше 4.50 парчето, за 20 парчета(защото на Сто грама са големи и дават повече парчета, иначе гостите ни са над 20)тортата излезе 90 лв.
Аз просто не си представям, как ще се впиша в цена 200 лв.
Иначе партито ( особено последното в Патета 2, защото са по готини като клуб от Патета 1)отговори на всичките ми изисквания и не съжалявам за парите, защото и Рожденика и ние и гостите ни се забавлявахме прекрасно.
Но ако същото това в Морско конче може да се получи на толкова по ниска цена, чудесно.
Може пък собствениците сами да си го работят клубчето, да не плащат заплати и осигуровки и затова да е така newsm78
Магаренце, весело прекарване и чакам с нетърпение отзиви?
Кога е денят?

# 1 527
Магаренце, весело прекарване и чакам с нетърпение отзиви?
Кога е денят?

Thanks!
Има време - чак на 20.02 е , но утре заминавам и ще се върна точно за празника му - та затова от сега..Wink

# 1 528
  • София
Мила Мама, в Патетата ( и едно и две) на рождените дни на сина ми, каките( освен клоуна) занимаваха прекрасно децата.През цялото време им организираха забавления и игри.
Аз за организирани игри съм чувала действително само в "Патета" и "Мики Маус". Възможно е да има и другаде, естествено. Не претендирам, че познавам всички 160 клуба. Но все пак това са 2 (мах. 10) клуба на фона на160 Tired За това става въпрос - че не е трудно, нито струва пари, ама не се прави.
Навсякъде се забранява да се внасят храни, но наличните често НЕ са качествени, макар че са скъпи.
Елфа, кой е клубът ти? Може на ЛС.
Патетата и Мики Маус са ми далеч. Макар че мисля и вариант да си организирам бусче за децата. В процес на умуване съм Simple Smile.

# 1 529
.............................
Навсякъде се забранява да се внасят храни, но наличните често НЕ са качествени, макар че са скъпи.
Елфа, кой е клубът ти? Може на ЛС.
В нашият клуб, не се забранява внасянето на храна отвън. Няма проблем, плащате си наема за помещенията и си внасяте храната от вън.
Ще ти пиша на лични, кой е моят клуб, за да не излезе като реклама Peace

Общи условия

Активация на акаунт