Детски клубове в София

• 325 030
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 560
Не искам да отварям нова тема, а имам предстоящ голям проблем по този въпрос.

Скоро предстои рожден ден на дъщеря ми, ще стане на 9г. Последните 10 плюс години сме живяли в чужбина, тя самата съответно няма среда и приятели в България и максимума деца ще бъдат 5-7. Аз самата нямам абсолютно никаква идея за това какво правят детските клубове тук, става въпрос за София.

Моля, ако някой може да ми помогне с идея за детски клуб и за малко деца. Чувствам се много отчаяна, нямам никаква идея какво и къде да гледам. Предварително благодаря!

# 1 561
Зукини, попитай детето какво му се прави Simple Smile.
За мен стереотипът, в който са вкарани детските клубове е адски изтъркан.
Хората в темата описаха невероятни гафове по време на партита.
Както идвате и от вън, не е малка вероятнотта да изпиташ шок и ужас от някои особености на тези места за забавления.
Които обаче ти таксуват тържеството с прекрасна надценка.
Бяха дадени и много хубави идеи за празненство извън клубовете.
Или примерно в тематичен клуб, както на Елфа, РД плюс някое занимание, свързано с изкуство. Така съм ЗА.
Плюс това детето вече е голямо. Peace

# 1 562
  • София
И аз да кажа за Спаркъл клуб -  Sparkle club. Ходили сме на две партита там и беше много добре. За децата и за нас родителите също.  Grinning
Просторно за децата, само нови играчки, които са страхотни,  направи ми впечатление, че повечето са   Fisher price, Smoby, Little tikes и други такива. Има голям замък - батут с пързалка и още една пързалка, на която децата се скъсаха да се пързалят заедно с каките. Голяма атракция беше тази пързалка, една извита от горния етаж надолу, чак до подземния. Другата аткракция за децата беше един голям говорещ папагал. Не можахме да ги изкараме от клуба заради него!  Grinning

# 1 563
Ходихме и в Котаракът с чизми- много малко клубче между Дианабад и Студ. град.
Да, да, да и ние там празнувахме рождения ден на сина ми. Аз в придшен коментар бях споменала за едни студенти от НАТФИЗ, от които бях много доволна, та те ми препоръчаа този клуб! Наистина комбинацията със студентите и този клуб беше много добра, а и не беше никак скъпо, за разлика от други места! На рождения ден на дъщеря ми пак ще сме там!

Истината е ,че всеки куц и сакат почна да се прави на разбирател и да отварят клубче за деца.Което е лошо,защото ние като плащащи имаме право да получим качеството,а децата ни -веселият празник,който заслужават.

Съгласна съм!

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 02:44 от AnMary

# 1 564
Съжалявам, но не мога да изчета цялата тема, затова моля, да ми препоръчате клуб в южните райони(от Манастирски ливади до Иван Вазов; от южен парк до Бъкстон) за РД на 2 г. дете.
Предпочитам да има градина, външна площадка, РД е април, ако е топло децата да могат да играят и на вън.
Похвалиха ми ''Джунглата'' в Иван Вазов, но той няма външна част.
Предварително, благодаря.

# 1 565
Здравейте , дъщеря ми в края на март ще навърши 11 години. Досега беше лесно, детски клубове има много , но са подходящи за по-малките . Имате ли идея къде бихме могли да празнуваме , като парти тип дискотека не желае? По-скоро предпочита нещо свързано със спортни игри. Предварително благодаря!

# 1 566
Елизабет,онзи ден големия ми син имаше рожден ден и понеже ми омръзна в тези детски клубове,а той стана на 7,реших да организирам парти в кафето на един познат.Хубавото е,че то е разделено на две части: едната е тип бар,а другата,светлата чст,е тип кафене,с кафе масички.Та,родителите се настанихме в баровата част,а децата в другата,която разчистиха.Тя остана празна,изключая няколко маси и столове за децата.Наех си аниматор,който направи парти Сървайвър,по желание на рожденика.Партито бе именно с игри между два отбора.Децата дивяха много и се забавляваха чудесно,без да им липсват играчките в детски клуб.За няколкото мъници,които присъстваха,бях купила флумастери и моливи,листа за рисуване.Всички останахме предоволни. Simple Smile Цялата организация я направих по телефона: поръчах тортата от Лагуна чрез бг-меню,аниматора също го уговорих по тел..Кафенето има кухня и и приготвиха сандвичи,тип хапки,аз занесох сладкиши и украсих залата с украса,която купих от Джъмбо.Можеш да помислиш за подобен род парти в подходящо помещение.Има фирми,които могат да организират всичко ,ако не ти се занимава;зала,храна,украса,аниматор.

# 1 567
  • София
Здравейте , дъщеря ми в края на март ще навърши 11 години. Досега беше лесно, детски клубове има много , но са подходящи за по-малките . Имате ли идея къде бихме могли да празнуваме , като парти тип дискотека не желае? По-скоро предпочита нещо свързано със спортни игри. Предварително благодаря!
Вариант е и Принцес аутлет центъра(бившия Кореком в Младост4)-с боулинг и  доста други забавления.  Peace

# 1 568
Никой ли няма оферти за мен? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 1 569
ani27, "Островът на съкровищата" е с външна градина и батут през лятото.

# 1 570
Искам да ви попитам дали можете да ми препоръчате някой по-голям детски център или клуб в кварталите Люлин, Надежда или Обеля. Нещо от типа на Патиланци дали има там (преди преместването ходехме няколко пъти предимно в Патиланци, и въобще не съм запозната с други по-големи центрове из София.)

# 1 571
Благодаря ви момичета!  Simple Smile
ДесиХ3 мислили сме за подобен вариант и не сме го отхвърлили като възможност.
Eva не бяхме чували за този център и непременно ще го посетим.
Разглеждах сайта на Патиланци , там има ''Сървайвър парти" и пише , че е до 12 годишни.Някой бил ли е на подобно парти там и наистина лие подходящо за 12 годишни?
Жалко , че в края на март времето е много променливо , иначе рожден ден в ''Коколандия" би бил най-подходящ вариант за вкуса на дъщеря ми .
Country Life , толкова голям като Патиланци в тези квартали мисля ,че няма. Бамби в Люлин е доста голям , закрит , но в никакъв случай не може на се сравнява.

# 1 572
Искам да ви попитам дали можете да ми препоръчате някой по-голям детски център или клуб в кварталите Люлин, Надежда или Обеля. Нещо от типа на Патиланци дали има там (преди преместването ходехме няколко пъти предимно в Патиланци, и въобще не съм запозната с други по-големи центрове из София.)

В Обеля има само един клуб - Доналд, не е от сорта на Патиланци, но при сравнение на двата клуба, бих избрала Доналд. Преди да отвори Доналд бяхме чести посетители на доста от клубовете в Надежда и Люлин и мога да направя сравнение. Просто Доналд е много хубаво място както за празнуване на РД, така и за почасово гледане.

Надявам се да не е прозвучало като реклама, клиент съм на клуба.

# 1 573
Storm, струва ми се в Обеля миналата зима видях един балон, голям, сякаш зимна пързалка беше? Скоро бяхме на РД на кънки, беше страхотно!

# 1 574
Storm, струва ми се в Обеля миналата зима видях един балон, голям, сякаш зимна пързалка беше? Скоро бяхме на РД на кънки, беше страхотно!
Има един балон,с който покриват едно футболно игрище .

Общи условия

Активация на акаунт