Детски клубове в София

• 325 162
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София/Сливен
Кикирики в Младост4 вече от доста време не функционира.

Ако някой вече го е съобщил моля за извинение за повторението, прегледах само списъка в началото.

# 1 546
  • София
Изтрих го от списъка.
Благодаря.  Simple Smile

# 1 547
Vivi аз също мога да ти кажа за няколко клубчета в моя район,които ги няма отдавна - Няма кой,Конче вихрогонче, Смехорани и Съни ленд.Последния съвсем наскоро са го затворили явно, защото помещението е празно и тъмно, но табелата още седи.

# 1 548
Без да претендирам за изчерпателност, може да се отпишат и тези
Веселячета
Кенга и Ру
Костенурката Франклин
Тигър

# 1 549
Тигър на Герена ли е затворил?

# 1 550
Тигър на Герена ли е затворил?

ами не знам, не познавам софия
само знам, че момичето, което го държи беше от пловдив, сайта обаче не работи отдавна
а гледах обява по едно време, че се дава под наем... какво е станало не знам
дано не ви объркам.

# 1 551
Не знам Тигър да е затворил. Преди около месец ходих там, за да проверя условията за празнуване на РД. А и сайта току-що го проверих - работи.

# 1 552
Този сайт не работи много отдавна - www.tiger-bg.com - който е на първа страница
Този работи - http://www.tigerclub-bg.com/

Не знам къде е грешката и дали не става въпрос за две различни места

# 1 553
  • София
Изтрих, редактирах, добавих.  Simple Smile

# 1 554
  • Linz
Бяхме в Малко Морско- много приятно местнце, страхотно кафе и голямо внимание към децата Peace

# 1 555
Още един глас за Спаркъл клуб:
http://www.sparkle-baby.com/club/

Много сме доволни от организация, отношение, меню, цени. Тематичното парти беше супер и децата страхотно се забавляваха. Пиците бяха поръчани непосредствено преди да се изядат и бяха топли. Кетъринга е с цени 16-20 лв. на плато, разнообразен и вкусен. Мястото за родители е по-малко, но достатъчно. За нас беше важно да е просторно и забавно за децата.

# 1 556
  • София
"Лилаф Жираф" също вече не работи, за съжаление. Confused

# 1 557
Аз съм за Фиоре арт студио,много е хубаво.Има достатъчно прострнство,обстановката е много приятна.  bouquet

# 1 558
Ние сме водили нашия син в Патиланци (той много се радваше, но базата им е много стара); в мола на Стамболийски на последния етаж сме го оставяли; и също и в Como има едни детски центрове, където можеш д си оставиш детето докато пазаруваш.

# 1 559
  • Linz
Ходихме и в Котаракът с чизми- много малко клубче между Дианабад и Студ. град.

Общи условия

Активация на акаунт