Детски клубове в София

• 326 147
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Вчера проверих въпросния клуб Франклин в Студентски град и споделям информация: за деца над 4 г. не става!
"Залата" за големи деца е с размери 2х2 метра и в нея са сложени 3 плейстейшъна, мини-джаги и мини-билярд. Оставащото празно пространство е запълнено с табуретки. Казах ми, че няма проблем вътре да празнуват 10 деца.  Shocked
Това ми беше достатъчно, за да се откажа от празник там.

# 121
  • Sofia
Много ви благодаря! Бях се притеснила, че е около 500 лв. и щеше да е абсурд да празнуваме в клуб.
Е, зависи!
Ако го празнуваш в Julieland, наистина ще е около 500 лева.....

Всъщност повече дори. Миналата година празнувахме там единия рожден ден.

# 122
Момичета, днес водих сина ми във Funny и останах със прекрасни впечатления   bouquet
Персоналът е много любезен и усмихнат, детския кът е голям и има много играчни и занимания за децата
Особено добро впечатление ми направи това, че персонално помагаха на моето детенце, което беше най-малко
Има и приятно кафе, където майките могат да изпият едно кафе на спокойствие, докато в същото време наблюдават децата си през прозореца или на големия монитор
И цените ми се сториха приемливи - 4 лв за час, 7 лв. за два часа

# 123
Здравейте,

Някой може ли да сподели мнение за клуб Мики Маус - този на ул. Борис. Парти за 8 годишна госпожица.

Закъсняхме с организацията и само там намерих места, но още се чудя.

Предварително благодаря!

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 14:24 от ucu

# 124
  • Ланкър, планините Овнерог
Декември празнувахме в Тинки-уинки. За 14 деца и толкова родители ни излезна 320лв, но в това число са и две торти(едната за градината) от Гаврош. Всичко беше много хубаво, а тортата за в детската ни я донесоха предната вечер в къщи.

# 125
Детски център"Немо",кв.Драгалевци,тел9672099. www.nemo-bg.com

# 126
Страхотна е темичката, браво!  Grinning
Някой да е празнувал РД в "Лилав жираф" или "Веселите жаби"? Споделете мнение, моля?
Иначе ние миналата година бяхме в Мики Маус-2 и съм много доволна, даже си мислех пак да сме там и тази, ама пък да не се повтаряме...Ще избирам май между тези три клуба обаче, че са наблизо!

# 127
Ето линк към клуба в Дружба2  http://www.detskimechti.com/
всъщност има още един http://www.clubbel.com/ в блок 304 е

ако имате инфо за други места в Дружба моля

# 128
  • София
И аз да похваля клуб Funny - ходим там почти през ден-два и съм много доволна. Какичките са страхотни, обстановката също, непрекъснато купуват нови играчки. Аз си пия кафенцето, а детето си играе славно вътре Peace

# 129
Момичета, искам да ви питам за "Барбарони". Доколкото си спомням гледах в сайта им, че има изискване за минимален брой деца. Това какво означава - че трябва да се плати минимум за 10 деца или че, ако са по-малко децата, ще се допускат и други посетители?

# 130
  • София
Трябва да платиш поне за 10 деца.

# 131
Вчера бяхме на РД в Барбарони в "Бели брези". Супер западнало. Няма никакви играчки. И служителите там според мен нямаха никакво отношение към децата. Вътре при тях стоеше една слаба млада дама, която умираше от отегчение и дори не пазеше най-малките от по-порасналите. Да не говорим за опит за общуване с децата. По някое време нарисува 3 по-големи момиченца и с това участието и в рожденния ден приключи.
Все пак рожденните дни са много специални поводи и супер много се ядосвам, когато липсва всякаква ангажираност и дори опит да се направи весело и приятно прекарването на децата.

Аз прекарах добре - за мен имаше кола лайт  Mr. Green

Там празнувахме 1-вия РД на Кольо и макар и по-тясно, беше много по-весело.
Миналата година пак ходихме на парти там и беше прилично, защото беше топло и прозорците бяха отворени.

Вчера прекарах доста време вътре, за да видя за какво става въпрос и ето наличното оборудване:
пързалка с топки - ок; пластмасова люлка + къща за малки дечица; клатещо животно с монети и това е. Една счупена количка за кукла. Едно магаре за подскачане омекнало и смотано. Столчета цветенца. Масичката, на която рисуваха децата се разпадна - беше залепена с тиксо, но това явно не беше достатъчно. И това е цялото оборудване на детския клуб.
Успях много  подробно да разгледам именно защото ми е много интересно защо си позволяват нещата да се случват по този начин и да изглеждат така при цялата конкуренция в момента.

# 132
Пуснах специална тема за възмущението си от Барбарони в Бели брези, но да се включа и тук, защото тук ще го видят повече хора. В неделя бахме там на рожден ден на детенце на приятели.
Възмутена съм меко казано от начина, по който провалиха празника на хората.
Клубчето е сравнително чисто и светлично на пръв поглед, но доста бедно от към играчки и немърливо стопанисвано. Тоалетната определено беше мръсна. Персонала беше доста неучтив меко казано. Без предупреждение не се явиха аниматорите, менюто беше под всякаква критика и като капак на всичко се оказа че втората резервация на приятелите ни за края на месеца е анулирана  Twisted Evil
Ето и линк към темата за повече подробности http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=283976.0

# 133
Някой празнувал ли е РД в "Забавления", намира се в подлеза на НДК, бившият "Мулти плекс"?

# 134
  • София-Лагера
Аз съм доволна от Хвър4ило.
Децата в Хвърчило ,ние във Ветрило Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт