Детски клубове в София

• 324 801
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета, трябва ми спешко клуб, който да има и външна градина за игра Rolling Eyes
Някой знае ли такъв, за София говаря  Praynig
Всички звездички - хубаво е
Пинокио - аз лично не препоръчвам
Лейди - няма трева, а зелен мокет, но пък има доста съоръжения
Вила Вилекула - хубаво е

# 361
bibi, както писах по-рано аз присъствах на рожден ден в Таласъмчета и бях очарована.  Имаше и по-малки деца и такива на 4-5 год. и според мен се забавляваха. Едната кака се занимаваше с малките , а другата организираше игри на по-големите.
За украсата: на входа имаше табела "Днес празнува..." и балони, на входната врата плакат "The party is here", където е масичката на рожденика имаше балони и надпис честит рожден ден. Като обслужване - нямам някакви забележки, все пак е детски клуб а не бар или кафе.
Относно забавленията според мен си зависи в голяма степен  от децата, при нас имаше едно момченче което не успя да се забавлява и постоянно стоеше при майка си.

# 362
Момичета, трябва ми спешко клуб, който да има и външна градина за игра Rolling Eyes
Някой знае ли такъв, за София говаря  Praynig
Островът на съкровищата. Понеже казваш "спешно" - дано е свободно в деня и часа, който ти трябва  Hug

# 363
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug

# 364
  • София
Благодаря на veka и nasia06.
Аз имам подобни опасения като тез, споделени от veka.
Малко са неориентирани, но все пак си мисля, че 2 каки и 1 клоун+ ди джей ще могат да позабавляват 22-25 деца за 1 час. Стълбите не ме претесняват, защото нашите гости са по-големи.
Мисля си да им дам точни часове кое кога да бъде направено - примерно менюто за родителите да е сервирано преди началния час, детското меню да се подготви, докато тече клоунадата, да им дам и примерни заявки за питиета  Rolling Eyes.За сервирането на тортите явно аз ще трябва да самоорганизирам някакъв ритуал. Rolling Eyes
За украсата и на мен ми обясниха, същото което каза Нася.
Другите алтернативи с мнооооого място за родители са Снупи (кодето ще ми отрежат главата - по груби сметки ще ми излезе 800 лв без клоуни и т.н., което за р.д. на 2 броя 4-годишни пръдли е пракалено  Grinning) и Двете феи ( кодето бяхме м.г. и съм супер доволна, но е далече за повечето ни гости).
Абе, да си имам проблемите  Crossing Arms Thinking Crazy.

# 365
  • София
Аз резервирах в Таласъмчета за 13.09 и после ще разказвам,ако не ти е късно.

# 366
  • София
Аз резервирах в Таласъмчета за 13.09 и после ще разказвам,ако не ти е късно.
Благодоря за предложението, ама ми е късничко Grinning (няма да сме тук в началото на септември, после може би ще се наложи да оперираме Плами и няма да ми до обикаляне по клубове.  Confusedтрябва да реша до 1-2 седмици). Ще се радвам обаче да споделиш инфо след вашето парти и се надявам при вас всичко да е о.к. Peace

# 367
Биби, може да се договориш с тях да ти оставят на масата неотворени бутилки с безалкохолно и отварачка. Така без поблем ще става бързо обслужването на гостите.

# 368
  • София
Биби, може да се договориш с тях да ти оставят на масата неотворени бутилки с безалкохолно и отварачка. Така без поблем ще става бързо обслужването на гостите.
  и аз за това си мисля, макар че малко ще огранича гостите в избора, но от двете злини по малката  Grinning

# 369
bibi,  позвявам си да се намеся в темата, за да ти кажа, че спокойно можеш да дойдеш и да си вземеш капарото от детски парти клуб "Таласъмчета ООД".
Аз съм една от собственичките на клуба. След като  смяташ , че персонала и собствениците на този клуб не могат да организират празника за твоите деца и твоите гости не виждам смисъл въобще от твоята резервация. Най-странното е , че ти дори не си присъствала на рожден ден  в моя клуб и нямаш и най-малката представа за организацията и протичането на един рожден ден. Единственно можеш да съдиш по думите на една недоволна майка, която дори не е забелязала каква е украсата. Защото смея да твърдя, че тя е далеч по - разнообразна от няколко балона в помещението за гости. И на всичко отгоре не взимам и стотинка за нея от клиентите, както правят в другите клубове!!!
Винаги ще има хора на различно мнение, доволни и недоволни. Това си зависи от хората и характерите им.  Има хора, които каквото и да направи човек за тях не биха го оценили. 

# 370
Идеята за детските клубове на едно място е много хубава.Но си мисля че е хубаво да споделим и от кои детски клубове сме недоволни.
Ще ви разкажа за моето разочарование от собственика на клуб Дъмбо в Надежда 5.
Миналата седмица в четвъртък капарирам час за рожден ден който ще се състои след повече от една семица.В понеделник отивам за да уточним менюто и да поръчаме тортата и в един момент се оказва че нашият час вече е взет от друг човек.Представете си разочарованието на детето ми когато му обясних, че той не може да празнува рожденият си ден там и съответно няма да получи тортата която си е избрал.Другото неудобсво е за гостите които са поканени с покани на съответния клуб, предоставени ни лично от въпросния собственик.Кажете ми може ли такова отношение и то към най хубавия празник за едно дете.

# 371
  • София
bibi,  позвявам си да се намеся в темата, за да ти кажа, че спокойно можеш да дойдеш и да си вземеш капарото от детски парти клуб "Таласъмчета ООД".
Аз съм една от собственичките на клуба. След като  смяташ , че персонала и собствениците на този клуб не могат да организират празника за твоите деца и твоите гости не виждам смисъл въобще от твоята резервация. Най-странното е , че ти дори не си присъствала на рожден ден  в моя клуб и нямаш и най-малката представа за организацията и протичането на един рожден ден. Единственно можеш да съдиш по думите на една недоволна майка, която дори не е забелязала каква е украсата. Защото смея да твърдя, че тя е далеч по - разнообразна от няколко балона в помещението за гости. И на всичко отгоре не взимам и стотинка за нея от клиентите, както правят в другите клубове!!!
Винаги ще има хора на различно мнение, доволни и недоволни. Това си зависи от хората и характерите им.  Има хора, които каквото и да направи човек за тях не биха го оценили. 
позволявам си да отговоря на лични на поста Ви  Shocked

# 372
Често посещаваме "Приказка без край" "Тинки-Уинки" сега лятото "Всички звездички"външния кът е много приятен и "Клуб Бъни" там празнувахме и рожден ден.
Страшно съм разочарована от един нов клуб в Люлин 10 Диноленд или по-скоро от управителката,не мога да повярвам,че може да има толкова нахални и гадни хора които само гледат как да вземат повече и повече пари от родителите!Преди два дена бяхме на рожден ден там и такова отношение никъде другаде не бях виждала ... просто нямам думи!Няма да стъпя повече там!
А да не говорим клуба колко е тесен,необорудван и необезопасен!

# 373
  • Някъде на път....
Често посещаваме "Приказка без край" "Тинки-Уинки" сега лятото "Всички звездички"външния кът е много приятен и "Клуб Бъни" там празнувахме и рожден ден.
Страшно съм разочарована от един нов клуб в Люлин 10 Диноленд или по-скоро от управителката,не мога да повярвам,че може да има толкова нахални и гадни хора които само гледат как да вземат повече и повече пари от родителите!Преди два дена бяхме на рожден ден там и такова отношение никъде другаде не бях виждала ... просто нямам думи!Няма да стъпя повече там!
А да не говорим клуба колко е тесен,необорудван и необезопасен!

Би ли разказала повече за Диноленд, моля?

# 374
  • София
Дали бихте могли да ми препоръчате голям детски клуб, подходящ за 20-25 7-8 годишни? Изчетох почти цялата тема, отидох да видя и "Хари Потър и приятели" /видя ми се малък, мрачен и неуютен, въпреки, че е съвсем новичък/, "Всички звездички" /много ми хареса, но за външен РД на малко дете. Вътре е мноого малък/, "Островът на съкровищата" /много приятна обстановка, но пак ми се стори малък и подходящ за по-малки деца/, "Двете феи" /оказа се, че вече не съществува или поне не е  на адреса, даден в сайта им/, "Патета" /също малък/...  Прочетох, че "Таласъмчетата" са отн. голям клуб - много ми хареса как изглежда на сайта им, но май пак е ориентиран към по-малките. "Приказка безкрай" предполагам е подходящ, но повечето приятели на дъщеря ми празнуват все там и им е поомръзнал, "Снупи" ми харесва, но ни е много далече. Крайни варианти са ни Джулиленд, новия в подлеза на НДК /май беше Нескуик/ или детските кътове в Арена. Но бих била благодарна, ако ми препоръчате нещо друго, по възможност около центъра. Единственото ми изискване е да е широко и играчките да са отн. подходящи за по-големи деца /батути, надуваеми пързалки.../

Общи условия

Активация на акаунт