Детски клубове в София

• 324 843
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 375
Мили дами,някой знае ли дали "Двете феи"не са си сменили случайно тел.и адреса?След толкова дъго и упорито проу4ване най-накрая се спрях на тях и сега не мога да осъществя никакъв контакт !   Web site им също не мога да отворя.Моля,пишете ако знаете нещо!

# 376
здравейте,
някой може ли да сподели мнение за "Островът на съкровищата"?. Дали ще бъде подходящ за 4-5 год. деца?. Фактът, че искат заплащане на задължителен аниматор за деца над 4 год. ме навежда не мисълта, че е за по-малки. До колкото видях имат само един сравнително малък батут /като опция за щуреене/. Иначе много ми допадна обстановката.

# 377
  • София
Айде и моят ред дойде да търся детски клуб за 5 рожден ден на Таня.

Инетерсувам се някой дали е бил в този детски клуб Барби, който е до магазин Марсел срещу Арена Запад?

# 378
  • София
запис- че малкия има рожден ден на 29 и търся място
Някой да е празнувал наскоро в Мак Доналдс?
Какво представлява РД там?

# 379
  • София

Някой да е празнувал наскоро в Мак Доналдс?
Какво представлява РД там?

Миналата седмица бяхме на рожден ден там. Рожденните дни в МакДоналдс са общо взето еднотипни, децата си хапват, никой не се занимава с тях, какичката им носи храната, ако е хубаво времето излизат навън и ако могат се забавляват сами  Hug

# 380
Хайде и аз при вас мили мами с молба за помощ.Ако е възможно да ме ориентирате към някой клуб който да става за 9 годишно детенце.Разгледах доста клубове,но повечето от тях според мен са ориентирани към по-малките дечица.Та оставам в търсене,а ми трябва за 10 септември.Много ще съм ви благодарна ако можете да ми помогнете Hug

# 381
Коте, "Приказка" в Гео Милев е много хубав, има 2 салона, единият е за по- големи деца. Пусни една търсачка.

# 382
Слонбалон отварят и в Младост 1А Simple Smile

# 383
  • Някъде на път....
Че то този до Универсиада е за 3 деца...... Много е малко помещението за децата..........

# 384
  • Ланкър, планините Овнерог

Къде по-точно?

# 385
Виждам , че няма почти никаква информация за Снупи. Bзела съм визитка , понеже там много ми хареса и е нещо по-различно от другите детски клубове. За рожден ден е много по-скъпо , самият наем на залата е доста повече , но  е идеално , когато родителите празнуват .Просто има къде децата да играят спокойно , да са наблизо , а все пак не в бара.Защото това си е  бар , с  прекрасен интериор , кожена мебел , плазмен телевизор  и всичко останало.Сервира се и алкохол , разбира се. Помещението за децата е доста просторно и много слънчево.Дори в мрачни дни вътре е светло Нямам забележки , към жените , които занимават децата и винаги като съм водила дъщеря ми пада страшна игра. Определено излиза страшно доволна и доста изморена от скачане и тичане.

Това са координатите: Club Camay , Слатинска 1 - Business center Slatina , тел 489 44 05 ; 0895 775 955

# 386
  • Някъде на път....
Виждам , че няма почти никаква информация за Снупи. Bзела съм визитка , понеже там много ми хареса и е нещо по-различно от другите детски клубове. За рожден ден е много по-скъпо , самият наем на залата е доста повече , но  е идеално , когато родителите празнуват .Просто има къде децата да играят спокойно , да са наблизо , а все пак не в бара.Защото това си е  бар , с  прекрасен интериор , кожена мебел , плазмен телевизор  и всичко останало.Сервира се и алкохол , разбира се. Помещението за децата е доста просторно и много слънчево.Дори в мрачни дни вътре е светло Нямам забележки , към жените , които занимават децата и винаги като съм водила дъщеря ми пада страшна игра. Определено излиза страшно доволна и доста изморена от скачане и тичане.

Това са координатите: Club Camay , Слатинска 1 - Business center Slatina , тел 489 44 05 ; 0895 775 955
А колко по-скъпо? Би ли казала колко се плаща за децата горе-долу, за забавленията за 2 часа за парти за РД.....

# 387

Къде по-точно?
До детски магазин Дани, след пътеките.

# 388
Че то този до Универсиада е за 3 деца...... Много е малко помещението за децата..........
Трудно се намира подходящо помещение..... Другото помещение беше още по-малко, добре, че поне там имаше възможност за разширение.

# 389
Коте, "Приказка" в Гео Милев е много хубав, има 2 салона, единият е за по- големи деца. Пусни една търсачка.
Много ти благодаря.Разгледах го и наистина е хубаво,обаче не е ли доста тъмно?Просто питам,ако знаеш.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт