Детски клубове в София

• 325 153
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 915
rojden den na dete na 1 godina e absolutno bezsmislen samoto dete vuob6te  nqma da razbere ni6to ot rojdeniq den mnogo e malko i e muka za vsi4ki

# 916
пресни днешни впчеатлвния от Магнито кидс в подлеза на НДК.
Минуси
- Високи цени- 5 лв за 1 час,
- скъпо и пребавно обслужване в кафето,
- малко пространство,
- изложени за проване книжки и играчки в помещението за игра наред с другите играчки, достъпни за децата Shocked
- допускане на очевидно доста болни деца Rolling Eyes без никакви проблеми.
Плюсове
-любезни аниматорки,
-куклен театър на място,
-много добре отоплено и изолирано.

# 917
rojden den na dete na 1 godina e absolutno bezsmislen samoto dete vuob6te  nqma da razbere ni6to ot rojdeniq den mnogo e malko i e muka za vsi4ki
А ти не мислиш ли, че си последния човек на земята, чието мнение бих искала, особенно като гледам постовете ти. А и коя си ти да казваш на майките къде да отпразнуват първия рожден ден на детето си.

PolarFox , точно отзиви за него ми трябваха  bouquet

# 918
PolarFox , точно отзиви за него ми трябваха  bouquet

похвално е също, че за 45мин игра на моя близка преди седмица някъде, са взели пари като за 30 мин Peace

# 919
az su6to sum maika i smqtam 4e hodeneto po klub4eta e zaguba na vreme i na pari i rojdenite dni ne si struvat ne malkoto sredstva koito se vlagat v tqh

# 920
  • Ланкър, планините Овнерог
az su6to sum maika i smqtam 4e hodeneto po klub4eta e zaguba na vreme i na pari i rojdenite dni ne si struvat ne malkoto sredstva koito se vlagat v tqh

Поне си направи труда да пишеш на кирилица. Разбрахме мнението ти, няма нужда от повече.

# 921
  • София
Това сигурно важи само за твоето работно място.

# 922
В последно време забелязвам, че не малко служителки във / собственички на детски клубове пишат тук и то все негативни мнения относно потенциалните си клиентни - другите майки и техните деца Rolling Eyes

Изумявам се от недалновидността им newsm78.

Освен, че някои от тях биват разпознавани и чрез личните съобщения интересуващите се разбират в кой клуб ДА НЕ ХОДЯТ, с което намаляват бъдещите постъпления на клуба, има и ефект на "бумеранга" - тези дами сами покачват собственото си озлобление - те, като персонал или направо собственик още повече намаляват мотивацията си да работят това, с което се занимават! Кому е нужно това?! НИКОМУ!

Затова би било по-добре подобни изказвания да се спестят на аудиторията.

Ако не сте доволни от работата, която вършите, ако сте съжалили, че сте се захванали с това, защото очакванията ви за печалби се разминават с действителността, МОЛЯ, направете си сами равносметка, а не обиждайте и не занимавайте членовете на форума. Те са събрани тук, за да споделят положителни или отрицателни мнения ЗА КОНКРЕТНИ ДЕТСКИ КЛУБОВЕ, КОЕТО ДА ПОДПОМОГНЕ ТЕХНИЯ МОТИВИРАН ИЗБОР в бъдеще, а не да четат за вашите проблеми като служители и собственици на детските заведения.

Благодаря за вниманието  bouquet

# 923
В Джънгъл ходихме почасово./Този в Иван Вазов/
Каката и баткото много се занимаваха с моите деца.Симпатични и отзивчиви.
Говорих и със собствениците за РД.В крайна сметка не го направихме там, но ето малко инфо
Правят на място яденето/хапки, задушени зеленчуци..всичко
Съгласни са макар и с неохота да се внесе торта отвън
РД за около 15 деца и 20-тина родители излиза минимум 500лв.,ако не се пие твърд алкохол и има достатъчно хапване.
Ако искате тематично шоу отделно се плаща.

# 924
  • София
Аз пък да кажа пресни впечатления от Калпазаните в Люлин 3.
Плюсовете като цяло са доста повече от минусите. Или аз повлияна от нещата които аниматорките са писали тук, вече очаквах всичко  Rolling Eyes
Обслужването беше на ниво. Момичетата са много любезни и отзивчиви.
Удължиха си работното време вечерта заради нас и бяха готови още да го удължат.
Просторно и уютно е.
Децата се забавляваха чудесно. (но нашите са на възраст в която не се нуждаят от допълнителни атракции и не съм поръчвала)

Не ми хареса храната, но на мен тя в нито един клуб не ми е харесвала. Предварително се бах консултирала с майките за детското меню и то беше МакДоналдс, но децата и него май не ядоха.

Виж тортата лагуна си беше тип-топ.

# 925
  • София
da vi imam problemite bezrabotni i sku4ae6ti maiki

Абе мами, на такива озлобени хора ли си оставяме децата?! Всеки работил в клуб излива гадости за нас! Не е нормално да гониш собствената си "клиентела".

gaspacka , причините да направиш РД на 1 годишно дете са много: нямаш никакво място в къщи; имаш страшно много приятели, защото си добър и отворен човек; живееш в покрайнини; има болен човек в къщи; от работа нямаш време да приготвяш, готвиш и чистиш след всички; можеш да си го позволиш; зима е, а детето ти е контактно и се чувства добре сред много хора ... и тн!!!

КаНиМа, този пост на vesele dimitrowa ме уби! Та тя не знае как да си направи реклама! То е потресаващо очевадно, че не го е писала "клиентка".  Joy Joy Joy

# 926
  • София
Снощи мъжът ми води щерката на рожден ден в детски клуб "мики Маус" -Люлин.
Върна се супер доволен и впечатлен(да поясня, че човекът ми е доста капризен и като сме ходили в други клубове за нашите деца все намираше кусури).
И от храната, и от аниматорките, и от разположението в клуба-добре измислено и подредено- имало и за по-малки и за по-големи.

# 927
  • София
desi02, в четвъртък ще празнувам рожденият ден на синът ми в Шугърленд. Пет дечица от гостите са на 10-11 години, така че ако имаш време ще ти пиша отзиви как са изкарали малки и големи  Hug

# 928
  • София
Аз пък да кажа пресни впечатления от Калпазаните в Люлин 3.
Плюсовете като цяло са доста повече от минусите. Или аз повлияна от нещата които аниматорките са писали тук, вече очаквах всичко  Rolling Eyes
Обслужването беше на ниво. Момичетата са много любезни и отзивчиви.
Удължиха си работното време вечерта заради нас и бяха готови още да го удължат.
Просторно и уютно е.
Децата се забавляваха чудесно. (но нашите са на възраст в която не се нуждаят от допълнителни атракции и не съм поръчвала)

Не ми хареса храната, но на мен тя в нито един клуб не ми е харесвала. Предварително се бах консултирала с майките за детското меню и то беше МакДоналдс, но децата и него май не ядоха.

Виж тортата лагуна си беше тип-топ.

Абсолютно на същото мнение съм.Много са любезни и усмихнати,това определено ми харесва Peace

# 929
  • София
Абсолютно невярно Naughty
Дъщеря ми пищеше от радост и се опитваше да тича. Много и хареса голямото пространство, светлината, украсата, музиката. Точно различното определя хубавото преживяване. Вечерта, като се прибрахме, заспа доста късно от вълнение Heart Eyes
А причините наистина са много да се предпочете клуб. Ние живеем в две стаи, които са малки и определено не бих побрала дори само най-близките, какво остава за 10 деца, колкото бяха поканени. С толкова общува детето ми и няма как да отсявам. Отделно има и 2-3 по-големи. Така че за мен е идеално решение. И се спестява чистенето на храна и разлято сокче, примерно, от стаята, където спим #Crazy

Мерси за споделеното за Калпазаните  bouquet
А някой правил ли е рожден ден на 2-годишно в Шугърленд?

Общи условия

Активация на акаунт