Детски клубове в София

• 325 205
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Добре де аз едно не мога да разбера - прочетохте ли случайно заглавието и темата и разбрахте ли за какво става въпрос?  ooooh! В тази тема се публикува информация, отзиви и лични впечатление за детските клубове в София.

Ако толкова искате - пуснете си една тема, за и против детските клубове и разтягайте локуми там за безотговорните родители и скучаещире деца.  ooooh!

Плюс това във форума се пише на Български език с букви на Кирилица!

Извинявам се за оффтопика.

# 901
  • Ланкър, планините Овнерог
Айде сега, безотговорни били родителите. НЕма нужда. И на мен ми се е налагало да оставя малката да я гледат в близкия клуб и не виждам кое му е лошото. На чист въздух е хубаво, но посред студената зима къде? Или само в къщи да изтрещяват децата(поне моето откача вече)

# 902
qdosva6 se za6toto tova e istinata ti moje bi si prekrasna maika no sum svidetel i na takiva slu4ai v koito roditeli zarqzvat 2 godi6no dete za 10 4asa v kluba tezi roditeli sigurno sa za primer

# 903
qdosva6 se za6toto tova e istinata ti moje bi si prekrasna maika no sum svidetel i na takiva slu4ai v koito roditeli zarqzvat 2 godi6no dete za 10 4asa v kluba tezi roditeli sigurno sa za primer
Е добре, де, ама ако ги нямаше тези безотговорните, кой щеше да ти плаща заплата???
Не се заяждам просто питам. newsm78
И аз не съм За оставянето на дете 10 часа в клуб, моето не бих го "зарязала" там....също не я оставям да я гледат.Плътно съм до нея....
Но посред зима както Гита е писала, как да ги разхождаш детето 2-3 часа.....

# 904
  • Някъде в търсене ............
Ходих до Теди, Джиджио и Шугърленд. Май ще останем на вариант Шугърленд. От трите клубчета този е една идея по-голям от другите, а и като пресмятам май идват на  една цена. Чакам да ми звъннат за цената на Winх парти Party . Много ви благодаря за информацията, а на gaspacka ще и кажа като не и харесва темата да не пише тук.

# 905
  • в зоната на здрача
И на нас ни предстой 7-ми рожден ден,на 14.02.
Мислехме и ние за Арена.
Варианти два: детския кът или Джимиса с дискотека.
Клоним повече към дискотеката,някой празнувал ли е там да сподели.

desi02,
ние ходихме на РД в Джиджо и много не ни хареса /7годишни деца/.
Каките не се интересуваха много от децата,просто скачане.

# 906
  • Някъде в търсене ............
Кетри, аз само разгледах Джиджо и не ми хареса нещо нямаше играчки едно празно newsm78 а  ми обявиха цени #Crazy... и аз мисля че не става за 7 годишни.

# 907
  • София
ketri, и на мен ми предстои организиране на РД  на 8ми фев. Това с дискотеката ми хареса. Ако имаш някакво инфо или си проверила, плс би ли ми писала на ЛС?   bouquet

# 908
  • в зоната на здрача
А проверих оная седмица,ама тепърва ще ходя да се резервирам.
В Джимиса,каката каза:
DJ=90лв,като получаваш малка торта подарък/според мен е удобна за родителите/ Wink
Предлага танци и забавни игри.-2ч.
За децата -по 7.20 лв.на калпак,включва сандвичле и сок.. Confused
Тортата може и от техните/сладоледени/,може и да си внесеш.
И отделно родителите каквото ще ядът и пият...на корем Laughing,
масите са близо до купона може да дебнеш какво става, в сектор за пушачи.

А в детски кът е по 16лв на дете, като включва сандвич и сок,аниматор.
Тотрата си я внасяш,но на мен не ми харесва ,защото не можеш да виждаш децата и евентуално да снимаш.
И тая работа само за час и половина. Confused

# 909
  • Върху лъчите на Слънцето.
Опитах се да намеря отговор на въпроса си, но темата е тоооооолкова дълга, че се отказах. За това ще ви попитам имате ли впечатления от  Детски парти клуб "Дъга"(ул. "Кирил и Методий" 40) и какви са те. Топло ли е, добре ли е обезопасено... Скоро ще ходим там и искам да зная какво да очаквам.
Благодаря!

# 910
Мисля, че за възрастова група около 10 години, най - подходяща анимация е дискотека или кариоке парти.

# 911
И аз да споделя за един детски кът, май не е споменаван newsm78 Намира се в Хиподрума зад х-л Форум в подблоковото пространство.Аз водя малкия само в дет.кътове в Моловете, че ми е най-удобно, но мин. седмица приятелка ме заведе там и останах с добри впечатления .Клуба е сравнително нов, чистичко е, има 2мисля какички, които се занимават с децата ако има нужда- моя тича нон стоп, но видях че рисуваха с някакво детенце. 2стаи са едната е в лабиринт, а другата е с играчки и доста пространство за игра. Отделно помещение - доста просторно според мен е направено като кафе за родителите и за рожд. дни.Клуба се казва `Любопитко`, имах и снимки но са на другия комп. по късно мога да кача.

# 912
Момичета,в ЦУМ има ли детски кът?Една позната беше ми споменала ама от тогава нищо не съм чувала

# 913
  • На планетата Земя
В ЦУМ мисля, че няма детски кът. Има кът за рисуване на гипсови фигурки.

Аз съм била с малката на дискотека в Джимис, беше много удачно и на децата им хареса.

# 914
  • Sofia
Здравейте! Предстои ни да празнуваме първи рожден  ден на синът ни.
Моля ви, бихте ли ме посъветвали къде да го направим. Насочила съм се към Таласъмчета ООД, защото ми казаха, че има играчки за прохождащи деца. Около 15 деца ще са поканени, като три от тях са на възрастта на синът ни, а другите са по-големи ( на по 2,3 годинки и малко повече).
Предполагам, че и родителите ще са по двойки и ще празнуваме и с тях. Ориентировъчно колко може да струва подобно парти?

Общи условия

Активация на акаунт