Детски клубове в София

• 325 212
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 885
  • Sofiq
http://miki-club.com/contact.html - виж тук. Има достатъчно място за повече деца и родители. Лично на мен ми хареса програмата за децата. Нито за момент не ги оставят без занимания. Рожденните дни са много добре организирани.

# 886
  • Някъде в търсене ............
Fenix   bouquet, от всичко изчетено до момента и аз се насочвам натам. Намерих и клуб Джиджио в Св.Троица но няма отзиви за него....

# 887
  • Sofiq
Да знаеш, че свободните дати и часове свършват бързо. Понеже питах наскоро първите свободни дати са след 10.02.09 И ние ще правим там рожден ден Hug

# 888
  • Някъде в търсене ............
Рожденият и ден е на 4..02 ужас

# 889
  • София
Намерих и клуб Джиджио в Св.Троица но няма отзиви за него....

Моя приятелка си води децата там често-в същия блок живее. Едното е на 5г., другото-на 2 и малко. Доволна е. Нооооо, само толкова мога да кажа.

# 890
  • София
Момичета, малко помощ  Praynig: след 2 седмици е 7 мият рожден ден на Лари, някакви идеи за клуб в Люлин или Св.троица?
По мое мнение Джиджо е за по-малки newsm78 Но пък в квартала май няма добър клуб за по-големи деца - над 5г, да речем. И няма видимост към децата от помещението за родители.
Скоро ходихме в Шугърленд, Люлин 9. Стори ми се симпатично - ново, с приятен персонал, с голяма мрежа с пързалки и има специална стая за дискотека. Не мога да кажа как протича празник обаче.

# 891
  • София
Сега се сещам-за 7-годишно детският кът на Арена ми се струва доста подходящ.

# 892
Днес посетихме джунглата до Ѝвнич парк:много приятно направен клуб,но за по-малки дечица.За голям рожден ден не става,могат да се съберат най-много 10 родители и то едните на бара,в едното помещение,другите при децата.Дайте идея за рожден ден на 6г.момче,но да не е е Приказката,там бяхме миналата година,останахме доволни,но ни излезе доооста скъпичко.Подходящо ли е да направя парти в Джимис за 5-6г.деца или боулинг?А някой бил ли е в Морско конче?
http://morskokon4e.com/birthday.php

Рожденния ден на малката ми дъщеря (6 г.) през декември празнувахме в този клуб. Спокойно се събират около 15 деца, казаха ми, че са правили парти и с 20 и пак се е получило. Има отделен кът за родителите. Приятно е, лично на мен ми хареса. Скоро бяхме пак там на рожден ден и пак беше хубаво. Другият по-популярен клуб в този район е "Патетата" - но там не съм ходила отдавна, така че не знам в момента как е. А до НПМГ има един, на който също сме фенове - "Хари Потър". "Морско конче" ми се струва подходящ по-скоро за по-големи деца - няма много възможности къде да лудуват.

много се впечатлих от Петлето, ние сме фенове на Патетата, знаех за друг клуб в района, но не ми беше ясно къде е  bouquet По- различен от другите клубчета ми се струва, ще го пробваме скоро.

Деси, Морското конче е доста "недомаслено" Confused-= вътре е празно, вехто някак, а за големи деца въобще не ми се струва приемливо- лично мнение, провери си го все пак. Моя близка изкара страхоте и не скъп р.ден на 6 годишен младеж в KFC.

# 893
  • София
Много съм доволна от Лилаф жираф, празнували сме рожден ден там. Всичко беше на ниво- храната, вниманието към децата, за секунда не са останали да скучаят, не искаха да свършва партито. А за мен няма по- добро от това децата да са щастливи и доволни.  Peace

# 894
Вчера бяхме .... в The Jungle. ...Взехме визитка, имаше сайт (обаче не е активен още) и телефони, за съжаления моята май съм я загубила някъде и не мога да дам координатите. Ще се опитам да ги намеря, ако някой се интересува.

Може ли още малко инфо - щом сте ходили, може ли да ми кажете къде се намира този клуб? Благодаря.

# 895
самоцитирам се от 2 стр. назад Sunglasses

Иначе - заставаш с гръб към Неро, тръгваш по неговата улица като пресичаш Витошка и си там Simple Smile

# 896
По-добре да отиде в "Теди", той е също в Света Троица. Също има къде да лудуват по-големи от 5 годишни деца. Минавам често покрай него, има доста рожденни дни.

Иначе в Люлин са вече около 10 клуба, /Мечо пух, Патиландия, Партиленд, Мики Маус 3, Диноленд, Бам-Бам, Калпазаните, Бамби, Пипи, Шугърленд/, Дано не съм пропусналя някой. В Света Троица са - Пепеляшка /за по-мънички деца/, Арена, Теди, Джиджо.

Само да вмъкна, след като вече има повторение на имена на клубове в София - хубаво е да изписвате клуба The Jungle, както се изписва, защото клуб с името "Джунглата" вече има и то 2-ва. клуба. Единия е на последната спирка на автобус 11 в Овча купел 2, другия  в Бъкстон на ул.Майор Горталов или какъвто е там...

Същата картинка е, че има два клуба Цар Лъв... Единия е в Манастирски ливади, другия пък в Младост 1, както и два клуба с името  Джиджо и GIGIO, casa bambini, /което си е в превод Джиджо/. Laughing

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 00:23 от Eva*

# 897
  • София
Момичета, малко помощ  Praynig: след 2 седмици е 7 мият рожден ден на Лари, някакви идеи за клуб в Люлин или Св.троица?
7-ия рожден ден на Оги го правих в KFC,останах много доволна.Иначе сме били на негови приятели в R5,на мен не ми хареса,но децата много се забавляваха.Намира се в Люлин 6.

# 898
Обиколих следните клубчета:
Хари Потър-не ни хареса
Островът на съкровищата Новата зала:много хубава,за големи деца,с голяма джунгла за катерени и доста пространство,но има проблем с паркирането в този раьон
Пчеличката Мая:много симпатично местнце,детето там си избра,дано стане весело,като се има предвид,че сме почти изцяло в мъжка компания.

# 899
mili maiki i az sum maika i osven tova rabotq v takova klub4e no mi e mnogo 4udno kakvo tolkova mu e hubavoto da pusnete decata si da se turkalqt 2 4asa za ludi pari vmesto da gi izvedete na 4ist vuzduh a puk za rojdenite dni na ednogodi6nite prosto nqmam dumi te ni6to ne razbirat obiknovenno revat i e nepriqtno za vsi4ki a i az kato maika ne bih si ostavila s 4asove deteto na nepoznati otnosno po4asovoto gledane ima ujasno bezotgovorni roditeli

Общи условия

Активация на акаунт