Ами така е като спиш до късно
Я кажи, Орхидейке, кога ще идва Дядо Коледа в Халите там при вас? Да заведем децата да го видят 
Я кажи, Орхидейке, кога ще идва Дядо Коледа в Халите там при вас? Да заведем децата да го видят 

Дано Бояна се повлияе от адекватното за случая лечение!
Чакаме скоро да пишеш как се развиват нещата 

и сложих малко снимки и на наш Стефан. 1-2 снимки са отпреди декември, ама нищо. 
Стефан като пише на леля си, само му напомням "хайде сега натисни голямото копче" и той веднага натиска enter!

(спим на не повече от 20 градуса). Имаме и летни и зимни чувалчета - с и без ръкави ... така като гледам спокойно и до 3 г. ще откара в чували. Ама май си е до човек дали може да се научи да се завива като спи - аз винаги се увивам като буба, мъжа ми постоянно се отвива и мръзне 
Пиши пак новини.
Сменихме доктори - и все казвате едно и също - атопична кожа, с времето ще отшуми, трябва да се поддържа с различни кремове (правени, сиропи, в краен случай - само 3 дни мазах с кортикостероид) когато се възпаляло много. А и я сърби и сигурно това допълнително я вбесява
Вече незнам какво да го правя този обрив. Освен да я сложа на диета 'от всичко' за 1 седмица пък да видим. 
Сигурно повече от 2 месеца не съм качвала снимки в общия албум.
Ама като е за децата,а не за нас.
А аз като си намисля нещо-това е.Препоръчани теми