ЯНУАРЧЕТО украса слага - Дядо Коледа е веч пред прага!

• 9 303
  • 264
  •   1
Отговори
# 15
еееее пак съм на зад пфу #2gunfire #Cussing out Mr. Green

Ами така е като спиш до късно  Joy Hug Я кажи, Орхидейке, кога ще идва Дядо Коледа в Халите там при вас? Да заведем децата да го видят  Grinning
За халите незнам но всеки ден има къщичка и деца(джуджета) в мола от 16 часа има парти за деца това е само за събота и неделя

# 16
Събота и неделя от 16ч. има парти в мола така ли?

# 17
Страхотно празнично оформление има новата тема!Vili4ka, VIVKA,   bouquet  bouquet

Rosita, много неприятна новина SadДано Бояна се повлияе от адекватното за случая лечение! PraynigЧакаме скоро да пишеш как се развиват нещата Praynig

ludmilana, още вчера подкрепих петицията Peace

lika, аз вече поръчах календари.С такива ще зарадвам бабите за Коледа.

# 18
И аз да питам Лика, че нещо май не съм разбрала - предлагаш календарчета със снимки на децата ли? Я дай на лични, ако искаш? Peace
Разгледах декемврийското албумче  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes и сложих малко снимки и на наш Стефан. 1-2 снимки са отпреди декември, ама нищо. Wink
Пепи, гледам и Анджела е разбрала как работи "Enter"-а, а? hahaha Стефан като пише на леля си, само му напомням "хайде сега натисни голямото копче" и той веднага натиска enter!  hahaha

# 19
И аз подкрепих петицията!
Много е красива Боянка/прекрасни сини очи/,бързо оздравяване ви пожелавам.
Наготвих аз ама пак спря водата Close
Да Анту пускам й игрите който Телма предложи.Много ги хареса тъй като обожава влакове.

Малиййй,Анту така ли се придвижвате лесно ли се управлява количката Laughing

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 11:41 от Пепито

# 20
Бе вие какво я правите тази вода в тази Варна?  Laughing Ще опрете май до морето... newsm78  Mr. Green
Пепи, ами така се придвижваме. Много лесно се управлява количката, по-лесно, ако и Стефан е в коша. Peace

# 21
Записвам се набързо в прекрасната темичка Grinning
Вили,браво!
ВИВКА,чудесна картинка!  bouquet

Хайде ще ви пожелая весел ден,усмихнати и здрави дечица!Аз отивам да се трудя Tired

# 22
Лека работа, ДесGrinning
Мен ме е налегнал страшен мързел. Rolling Eyes От сума ти време киснем с Максим във форума, нищо не ми се прави, а имам да готвя.

# 23
Събота и неделя от 16ч. има парти в мола така ли?
да Peace

# 24
Много благодаря за инфото  Hug Hug Hug

# 25
Ние се върнахме от тържеството.Ади много плака,успях да щракна няколко снимки.Подаръка им беше сложен в коледно чорапче.Набързо ни изгониха ,много рано са ги събудили и сега ще е кисела.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202346

# 26
Ами като я гледам Ади на снимките - тя е стресната май доста  Rolling Eyes Миличката  Hug

# 27
  • София
здравейте мами!
И аз да се запиша в новата тема...
Анту, Дес, единствения начин да сте спокойни, че малките няма да се отвиват е да спят в чувалче. Вики спи в такова още от новородена и просто няма възможност да протестира  Naughty (спим на не повече от 20 градуса). Имаме и летни и зимни чувалчета - с и без ръкави ... така като гледам спокойно и до 3 г. ще откара в чували. Ама май си е до човек дали може да се научи да се завива като спи - аз винаги се увивам като буба, мъжа ми постоянно се отвива и мръзне  Crossing Arms
Роси, много съжалявам да чуя лошите новини при вас. Дано бързо и успешно да се възстановите.  Praynig Пиши пак новини.
Пепи, ми и аз не знаех, че майчинството ставало 220 лв.(?) Трябва като ми остане време да намеря да прочета подробности!  Embarassed

Вики е с ужасен обрив - същия дето си го поддържа (от лятото) на сгъвките на колената отзад, но много влошен - зачервено, и се разраства нагоре става по-различно като настръхнала кожа. На места кожата ми изглежда толкова изтъняла, че като че ли скоро ще излезе месото  Sad Сменихме доктори - и все казвате едно и също - атопична кожа, с времето ще отшуми, трябва да се поддържа с различни кремове (правени, сиропи, в краен случай - само 3 дни мазах с кортикостероид) когато се възпаляло много. А и я сърби и сигурно това допълнително я вбесява  #Cussing out Вече незнам какво да го правя този обрив. Освен да я сложа на диета 'от всичко' за 1 седмица пък да видим. newsm78

Нас не ни пускаха за тържеството им. Нито на фотограф разрешиха - можело да се разстроят някои деца от външен човек (или да им заприлича на близък) - така им били правилата.Някои родители оставиха фотоапарати и са снимали лелите!
Иначе, аз имам голям проблем с правенето на хубави снимки на Вики - нарочно се обръща с гръб, мърда или идва да пита апарата. Голям провал - а искам да си направя календар със собствени снимки. #Cussing out Сигурно повече от 2 месеца не съм качвала снимки в общия албум.

# 28
galita, много лошо  Sad Мажи с каквото трябва да се успокои обривът, както си решила махни това-онова от диетата и дано мине  Praynig Hug
А за снимките - и Алекса е същата - днес цял ден я гоня из апартамента да я снимам за календар - тя плаче и не дава, дърпа апарата и т.н.  ooooh! Joy

# 29
  • София
Привет и от нас!
Бояна е красавица засмяна - Пу-пу,дано скоро оздравее.
Нас също няма да ни пуснат на тържеството. Sad Ама като е за децата,а не за нас.
Всички болнички да се оправят,че Коледа иде ей.Направо чука по вратата.
А в Метро няма подскачащи понита. Cry А аз като си намисля нещо-това е.
Отивам да говоря със сръдливата сестра - така реших. Да се разберем тя какво ,аз как. Не мога да се тормозя повече и въпреки обидата, ще подам ръка.
Приятна вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт