ЯНУАРЧЕТО украса слага - Дядо Коледа е веч пред прага!

• 9 306
  • 264
  •   1
Отговори
# 195
niunia, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и само полоителни емоции   bouquet

Роси,  Hug и от мен! Дано вече е оздравяла малката и на Новата Година да наваксате с празнуването

Дес, оправяйте се бързо с татито и дано опазите децата

Клео, честито зъбче

bon_toni, весело изкарване на празника и на вас и дано всичко бъде ОК  Praynig

sea woman, дано леко го изкарат и скоро всички да сте здави за празника

Да се отчета набързо и аз - Коко още покашля (стандартното от два месеца насам  ooooh!) и аз също  го подпомагам, но само това, слава Богу  Praynig Днес минахме през педито да го види преди празниците - леко зачервено гърло и му пусна секрет, ама ще е готов чак другата година  Mr. Green Дядо Коледа ни е любим и го търси даже и като му се скарам, по няколко пъти на ден проверява дали му е оставил нещо под елхата  Joy Той оставя стареца, не  е да не оставя, ама като Калоян беше лош временно си взе бормашината и куфара с нструментите, та сега ги носим навсякъде с нас, да не би пак да ги вземе  hahaha

# 196

Клео, ами как искаш да спи детето в това празнички време?  Joy И Али е минала на празничен режим - сутрин става в 9-9:30, а вечер се приспиваме до 23:00 - ужас!  Mr. Green
Вили, то тоя режим при нас е всяка събота и неделя, не само по празниците  Laughing
ама въпроса е че през нощта не спи  Tired

Роси, много кофти мила, надявам се вече всичко е наред  Hug

Niunia, честит рожден ден, много здраве, любов и прекрасни мигове ти желая

# 197
Здравейте!  Hug

Хайде на кафенце!

Да ви кажа за моето дете-вече категорично отказва да си спи в леглото  ooooh! Преди все поспиваше там по няколко часа и после се преместваше при нас. Обаче сега само като я сложа и след 3 минутки тя се събужда и започва жално да плаче и да мрънка да я взема при нас  Mr. Green Обаче като се гушне на спалната спи до сутринта  Shocked И така - спим си заедно вече ... Някой ако има идейка как да я науча да си спи в леглото, ще съм му благодарна да сподели  Hug Ако не - ще си се гушкаме до 1-ви клас  Joy

# 198
Ох, Вили, не знам, май на всички ни е болна тема това. Tired Стефан определено няма проблем със заспиването в леглото си, но щом заспи, след около два-три часа става и идва сам при нас (като не забравя да си измъкне юргана през решетките Laughing), а откак го слагам в чувал и не може да се движи - реве, докато не го взема. Иначе си обича креватчето, следобед си спи там без проблем, влиза си сам, гушва си някоя животинка и спи поне 2 часа. Но нощем защо е така не знам. Предполагам, че си изпитват страх някакъв и знаят, че при мама и тате няма страшно. newsm78
Надявам се, че нещата ще се променят, когато с баща им се изнесем от спалнята и двамата останат сами в стаята. Ама само се надявам... Mr. Green
Мерси за кафенцето, че аз още не бях пила. То за кога ли чакам... Grinning

# 199
Никога не са искали да с пят  при нас защото знаят че всеки си има място PeaceНо малката вече си с лиза  от кревата сама и си взима дрехите и обувките  #CrazyВчера на  обяд я слагам  и по едно време усещам че нещо става а тя взела че слязла от кревата обула се и ака #Crazyдо гърнето имаше праи и го разсипала .Става тя от него и зима лопатата и метлата да мете прахта който е разпиляла newsm78 newsm78

# 200
  • София
Ох, Вили, не знам, май на всички ни е болна тема това. Tired Стефан определено няма проблем със заспиването в леглото си, но щом заспи, след около два-три часа става и идва сам при нас (като не забравя да си измъкне юргана през решетките Laughing), а откак го слагам в чувал и не може да се движи - реве, докато не го взема.
И по мои наблюдения малчовците предпочитат да спят при родителите. Ама как така до първи клас!  Laughing Stop
При нас положението се понормализира (дори бих казала, че има седмици на 100 % да си спи в нейната стая без да се буди) откакто й обзаведохме стаята. И най-важното според мен е леглото - сложихме й нормално голямо (90х200 см), в което аз лягам до нея и като заспи се изнасям. Е, още има някои нощи да се буди към 3 или 4 часа, но вече не реве като преди, а директно си слиза с чувала  hahaha, взима си мечето, водата и хайде при нас (при което отваря 2 врати), как се оправя в тъмното незнам  Simple Smile ... е, то малко прозира лампата от улицата през щорите, та не е пълен мрак. Преди ви разправях в началото как имахме няколко падания от леглото, но после си посвикна, пък и ние й направихме по поръчка едно диванче, с което обезопасихме леглото. Ако някой се интересува, може да го снимам.
В крайна сметка си мисля, че КОГАТО-МУ-ДОЙДЕ-ВРЕМЕТО - ТОГАВА детето почва да си спи по цяла нощ и в собственото легло, важното е да улучиш момента с преместването.  Peace При всеки си е индивидуално.

# 201
Привет!
Днес се завърнахме от Трявна.Направихме си малка семейна почивка.Сняг не валеше, но имаше такъв от преди.Днес към обяд пекна и слънце на пук на студа.Прекарахме два хубави дни.Аз си отпочинах и помързелувах Wink

Rosita, пожелавам ви да загърбите здравословните проблеми и през Новата Година да е здравичка Боянка  PraynigHug

bon_toni, дано и при Ваньо всичко бъде наред  Praynig

Честито (със закъснение) на Имениците!Носете си с гордост и здраве името!

niunia, Честит Рожден Ден!Пожелавам ти здравето, щастието и късметът да не те напускат никога!

за спането:кошарката на Паолина е долепена до спалнята, матраците са на едно ниво.Първоначално я оставям на нейното място, след първото събуждане остава при нас да спи.Нощем единствено кърменето успокоява Поли.16 зъба има, като последните 2 кучешки са едва наболи.През деня ляга в кошарката с някоя кукла, завиват се и симулира спане JoyХаресва си легълцето и съм сигурна, че ще настъпи славно време, когато ще спи там до събуждането сутрин.Между другото сега, като бяхме в Трявна заспиваше към 23.30.Коледно-Новогодишна еуфория е обзела някои януарчета, може би Joy

Всички болни да оздравяват!

Хайде, лека Hug

# 202
Честит Рожден Ден, Габи! Расти здрава, весела и щастлива !

# 203
Здравейте  и добро утро!

За спането - преди няколко месеца и той се будеше и пристигаше при нас, но лятото когато майка го гледаше тя го отучи. Той се будеше, тя го взимаше при нея и като заспеше го връщаше в неговото легло и така по два-три пъти на нощ #Crazy И в един момент той спря да се премества. Добре че беше тя, чеаз нямам нерви и сигурно щеше да си спи при нас до първи клас  Mr. Green сегапак се случва да идва при нас, но рядко.

За заспиването - и Калоян е на празничен режим засива 23.00-23.30 и става към 9.30, а на бъдни вечер беше генерална репетиция за Нова гоина и заспа към 01.00 ч.  Shocked  Joy Но Калоян по принцип е на празничен режим винаги когато татко му си е вкъщи  Laughing Тогава просто не мога да го сложа да спи. Баща му твърди, че аз съм скучна и затова при мен детето заспивало рано и лесно  Joy

Дива Орхидея, умрях от смях с твойта чистница  Joy

Дейзи, дай снимки! И браво за почивчицата!

# 204
Ох и на мен ми бешесмешно но сега ми е плачевнокато види хапчетаи очите и стават #Crazy #Crazy :shock:10 пъти  по голями дигам ги и ги крия.Боже Имам дете пристрастено към хапове Tired

# 205
Аз се включвам с лоша новина Confused
Вяра ми е болна има някаква кашлица и след една лъжичка от закуската повърна всичко,после още веднъж.Сега заспа и има Т - 38.5 Обадих се на педито която "много компетентно" ми каза да и дам НЕЩО против Т и НЕЩО против повръщане и че тя щяла да е на разположение на 2ри #Cussing out Помислих си че е извън града,че знам че често пътуват,но след малко ми звъни на телефона,затвори ми и аз я набрах.Обясни ми че след малко отива в кабинета (къщата им е на 5м от кабинета),защото други пациенти я търсили и  ако искам да заведа Вяра и да знам че преглед по това време струва 10лв #2gunfire Не ми е за 10те лв можеше по различен начин а стане всичко,а аз бях доволна от нея.Сигурно  защото не сме я търсили за нищо друго освен месечната консултация ooooh!
Кофти ми е че ние с баща и докарахме тези вируси гадни Tired

# 206
Дес, А туй то! Как така 10 лв, само щото е празници? Тя е ДЛЪЖНА да прегледа детето без потребителска такса, ако ще бразилския карнавал да е! Ей, аман от нескопосници! Милата Вяра, дано не е нищо сериозно! За повръщането й дай Ипека на Боарон, дано подейства. За Т дай Нурофен, за мен това е най-ефикасното, като при нужда редувай със свещички ефералган. Ако много вдигне, сваляй с чаршафи с оцет. Пиша бързо, защото се надявам да те поуспокоя и да помогна, само не се ядосвай, Вяра ще се оправи за НГ, спокойно!  Hug  Hug  Hug

Баща му твърди, че аз съм скучна и затова при мен детето заспивало рано и лесно  Joy

hahaha  hahaha  hahaha
За мен се твърди абсолютно същото!  Joy
Честит Рожден ден на Габриела!   bouquet Да расте умна, здрава и с късмет!

# 207
Деска, много ми е мъчно за Вяра!  Sad Дано бързо й минава на милата душичка! А тая лекарка й кажи да вземе "нещо" и да се застреля!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 208
Не я заведох все пак при тази наша педка,а и тя беше заспала и ми беше жал да я будя.Преди половин час стана,трепереше и с температура.Дадох и панадол и за минутки я свали,сега е омърлушена,но сякаш малко по добре.Интересното е че Панадола не го повърна,сега се е наредила при вуйчо си на масата и хапва леща,ох дано е нещо временно и бързо ни подмине Praynig Praynig Praynig

# 209
Дано! Praynig Информирай ни как е, когато имаш две минутки да седнеш на компа!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт