ЯНУАРЧЕТО украса слага - Дядо Коледа е веч пред прага!

• 9 276
  • 264
  •   1
Отговори
# 45
[im.jpg[/img]таз ми е любима

Последна редакция: чт, 20 дек 2007, 11:07 от DIVA_ORHIDEQ

# 46
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРИЯ!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ПОДАРЪЦИ И МНОГО УСМИВКИ ДНЕС!

Весел празник, Niunia, радвайте се на порастналото си момиченце!

# 47
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРИЯ     
И ЗА МАМА

Последна редакция: чт, 20 дек 2007, 09:42 от DIVA_ORHIDEQ

# 48
Ама аз си харесвам Теко! Laughing
Анту давашли ни го?
Абе давам, що да не давам  Grinning ама подозирам, че скоропостижно ще ми го върнеш обратно  ritnik че ми е луда глава. Mr. Green

Анту, как са твоите момчета?
Ами как... Сутринта Стефан ме уплаши много...  Sad Както си спеше (беше до мен) и изведнъж чувам звук от давене и повръщане. Shocked Като светнах лампата, видях, че е повърнал, нито много, нито малко. Абе притеснително. Смених калъфката на възглавницата, преоблякох го, легнахме, той пак заспа и след малко пак повърна. Даже не се и събуди. Sad Не знам какво му е. Сутринта си стана нормално, няма Т, не изглежда болен, дадох му хомеопатично против повръщане и го заведох на ясла, че днес е празника. Сега само треперя над телефона да не ми звъннат от яслата.  Sad Преди малко ми звънна телефона, направо изтръпнах. Слава Богу, оказа се зълва ми, която изпраща подаръци на децата и ме пита за адреса ни. Whistling Моля се просто да не му е понесла снощната манджа (и аз нещо се чувствам странно, макар да не ми се гади), да не е нещо по-сериозно, че като знам за какви кофти болести е признак повръщането... Sick  ooooh! Сутринта беше омърлушен малко, искаше да си гушка едно мече и с него отиде на ясла, постоянно повтаряше "гуши мЕче", милия, но го отдавам на това, че не си е съвсем доспал. Ох, едвам ще изтрая до 4, дано всичко е наред. Praynig
Иначе Максим се оправя. Wink
Мерси, че попита! Hug
Орхидейка, много ви е сериозно гаджето бе, вече 5-та година!  Joy Пиши поканите за сватбата направо! Mr. Green

# 49
Цитат
Орхидейка, много ви е сериозно гаджето бе, вече 5-та година!  Joy Пиши поканите за сватбата направо! Mr. Green

ТО НА ТАМ ВЪРВИ Blush Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

# 50
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМКА ЛЮБИМКА[/size]  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet[/Пожелавам Ви много положителни емоции издраве щастие и късмет.
На теб мила майчице пожелавам много здраве и щастие с порастналото ти момиченце.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК newsm03  love001
 newsm59 nbirthday newsm67 Tada  ura  bigdance2 hbday bdbaloni

# 51
Бон_Тони, кажи как е Ванката? Grinning

# 52
Здравейте!

Гледам тук сватби и годежи гласите вече  Joy Да нямаме после тема "Януарски мамита добрички вече ще са баби всички"  Joy Joy Joy

Днес Дядо Коледа ще дойде с файтон при Двореца на Децата.Тържествата започват от 10:00 сутринта, но пристигането на Дядо Коледа е към 16:00 следобяд.Ще видим ако не е много студено да отидем и ние да го видим  Mr. Green

Весел ден на  всички  Hug

# 53
Здравейте!

Гледам тук сватби и годежи гласите вече  Joy Да нямаме после тема "Януарски мамита добрички вече ще са баби всички"  Joy Joy Joy

Ах това ме засмя искренно

# 54
Да нямаме после тема "Януарски мамита добрички вече ще са баби всички"  Joy Joy Joy
hahaha  hahaha  hahaha
Съвсем сериозно го предлагам за следващо заглавие на темата! Да сме малко по-различни от стандартните теми за Коледа и НГ.  Wink

# 55
Да нямаме после тема "Януарски мамита добрички вече ще са баби всички"  Joy Joy Joy
hahaha  hahaha  hahaha
Съвсем сериозно го предлагам за следващо заглавие на темата! Да сме малко по-различни от стандартните теми за Коледа и НГ.  Wink
и аз се съгласявам

# 56
  • там където ме зове сърцето!!!
Не ставаааааааааааа , по следващото може , но следващото ще е за РД-творете дами моля!!!

# 57
Честита втора годинка на
 Мимка!!!!

Бъди здрава, умна ,щастлива !!!
Гордостта на мама и тате!!!

Честит празник, niunia!

Честит Игнажден!!!!
Нека домовете са ви пълни със здраве , любов , детски смях и парички!!!!

Честито на всички Игнатки и Инатки -шегичка!!!!

# 58
опааа внимавайте койо идва  в домът ви днес #Crazy

# 59
опааа внимавайте койо идва  в домът ви днес #Crazy
Ако не е добър човек с дебела банкова сметка не отваряйте!!! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт