Нова година посрещат най-прекрасните деца - НОЕМВРИйските ЧУДЕСА!!!

• 10 992
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Дени, много празнична темичка, създава топлота, благодаря ти! Heart Eyes
Верче, честито жилище, скоро да го направите уютен и уникален дом! Hug
Пепипетя, стискам палци за благоприятно развитие при вас! Peace
Гери, честита новинка за чаровница - за имената ми идват на ум : Ния, Неда, Биляна, Белослава. Party
Иве, комнетарите ти са убийствени, както винаги. Да знаете, че на живо беше много по-свежо и весело, та другия път, на януарската среща,   отсъстващите да се броят на пръстите на едната ръка.
Не съм писала отдавна, понеже дребните в къщи жонглират с вирусчета и само си ги разменят - Ради вече е на антибиотик, цяла седмица са температурни, а в събота заминаваме за Банско и се надявам да са стабилизирани. Praynig  Иначе се опитвам да се насладя на последните лежерни дни в къщи, че след Нова година се връщам на работа и ми е така миличка всяка случка на споделеност. Heart Eyes baby_neutral

# 46
Верче, честито жилище !!!  Hug  bouquet

Честито и на всички празнуващи на днешния ден !

Ние в събота ще пътуваме, незнам дали утре ще остане време да ви видя, затова още от сега:

Желаем весели празници и само приятни емоции! Нека огнище да топли ръцете ви, вино да топли сърцето ви, обич да топли душата и бог да ви закриля в делата.

Аз на 27-ми ще съм работарка, така че ще ви навестя пред новогодишно да прочета кой как е  Mr. Green

Heart Eyes

# 47
Здравейте,момичета.Благодаря ви за подкрепата,добре че ви има.Да почерпя по едно кафенце,а...Верче,честито жилище.Пожелавам ви само приятни изживявания в него.

# 48
 Привет и от мен момичета!
 Дени -страхотна Коледна темичка  bouquet
 Бубалинка-честито домче-да си го спретнете като бонбонче и да си живеете без грам лимонче(т.е-без нещо да ви разкиселява живота)
  Момичета аз намерих решение за елхата и я провесих на прозореца: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4757767  спалнята стана малко пролетна:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4757765
    но в кухнята стана веселко:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4757785
   имам още по украсата ама по-нататък ще продължа!
   Всички болнички да оздравяват Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 14:15 от klukarkata

# 49
Верче, четита ви къщурка Simple Smile Мнохо хубави мигове вътре в нея ви пожелавам.   bouquet

# 50
  • Ботевград
Верче, честита ви къщичка  Hug
Много любов, здраве, усмивки и сбъднати мечти в новото жилище   bouquet и мнооого романтика! Heart Eyes
klukarkata направо ми дойде коледно настроение, като гледах снимките, може би и аз ще си направя такава елха на прозореца, иначе рискувам да бъде изядена  Mr. Green
Страхотно си украсила, с вкус  Hug
Горис, пропуснала съм новинката за бебчето, честито миличка, момиченце  Heart Eyes е супер, тъкмо третото ще е момченце  Grinning Hug
Пепипетя ooooh! Cryстискам палци да се оправят нещата, много лошо наистина, но след всяко лошо идва добро и съм сигурна, че ще Ви се случи вече нещо хубавко  Hug PraynigДано!
Ние вчера бяхме на ваксина, хемоглобина ни е 114, малко нисък  Confused иначе сме добре засега, растем, ходим, правим пакости и пак така  #Crazy

# 51
Здравейте,красавици!При нас нищо ново,Симона вече полудява вкъщи,чуде се каква беличка да направи,а и днес сме едни мрънкащи,направо нямам думи.На всичкото отгоре от два дни имам майстор вкъщи и той допълнително ме изнервя и направо ми идва да го #2gunfire
Клю,много оригинално това с елхата GrinningКак ти хрумна,бе жена newsm78
Горис,много хубавка новина,според мен няма значение пола,важното е всичко да е наред и след няколко месеца да гушкаш най-прекрасното бебче HugА относно имената,в момента ми хрумват-Никол,Николет,Натали,Божидара,Бела,Беатрис.
Пепипетя,дано скоро получите това,което искате PeaceЖелая ви го от сърце Hug
Весе,бързо оздравяване на твоите мъници Praynigа и на всички болнички Praynig
Бебко,лек път и весело посрещане на Коледа Hug
Много усмивки и настроение ви желая през идващите дни Hug

# 52
  • Плевен
 Heart Eyes

# 53
Клю, много хубава украса  Grinning

Гери, опитах се да отворя сайта, който си дала, но ми излиза, че трябва да се регистрирам ...  Thinking Много женски имена ми идват с тези букви, но важното е вие да си изберете и да си го харесвате.

Бубалинка, чесити ви нов дом !!! Желая ви да сте много щастливи там  Peace

Аз напоследък ползвам компа пвече да пиша резюмета и да регистрирам двамата с мъжа ми в разни хАмерикански сайтове за работа .. даже вече имам предложение за интервю от една застрахователна компания  Mr. Green Не се виждам като - Моля ви се застраховайте се обаче ...  Naughty и то в страна, където всички за застраховали вече и застраховките си дори  Laughing 

Лека и спокойна  Heart Eyes

# 54
Здравейте момичета!  Simple Smile
Нека се разпиша и аз предколедно  Wink

Дени, темичката е прекрасна  Hug От нея струи свежо коледно настроение...БЛАГОДАРЯ  Heart Eyes

Верче, честито ви жилище миличка.Желая ви много семейно щастие в него.  Heart Eyes
Гери, какво пък не е лошо да си има София сестричка, ще си бъдат големи приятелчета, а по-късно и опора и подкрепа.

Ние в неделя пътуваме за Ямбол, после на 26 се връщаме тук и на 28 тръгваме за Сандански, където ще празнуваме НГ с кумовете ни и бебетата.За това сега ще ви пожелая каквото имам за коледа.

МИЛИ МОМИЧЕТА, желая ви много топлина в душата, любов в сърцата, късмет в делата, усмивки на децата, пари в торбата иии....ДА СЕ СЛУЧВАТ ЧУДЕСАТА!

И ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ СЪМ МНОГО ЩАСТЛИВА, ЧЕ МОГА ДА СПОДЕЛЯ ЛЮБИМИЯ СИ ПРАЗНИК С ВАС  Heart Eyes

Ето какво коледно настроение създадох у нас с украсата и с коледните сладки, които пекох цяла седмица и станаха като количество за целия китайски народ  Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201340&photo=20

Извинявам се за лошото качество на снимките, но Теа беше променила някакви настройки на фотото, без да се усетя и са станали замазани , после ги корегирах за останалите.

А ето и самата Теа в края на тази година и в очакване на дядо Коледа:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199546&photo=6

Още веднъж ви желая Весела Коледа!

Ще пиша най-вероятно на 26-27.12...тогава ще сме тук.

Целувки на всички бебоци и да няма болнички вече 
Praynig

# 55
Здравейте!
Дени, темата изглежда чудесно благодарение на теб!!!
Верче, честито жилище! С пожелания да стане дома на мечтите ви, с много смях и уют!
Гери, честито розово очакване! За имената - Никол е много нежно име, А Боряна е име за пробивен и активен човек! Успех в конкурса!
Пепипетя, на вас пожелавам проблемите да останат в старата година,  а в новата да има оптимизъм, късмет, успехи.
Петя, Весе, както и всички други с болни дечица - стискам палци да сте здрави до довечера! болестите ги изпратете на дядо Торбалан!
Кратък отчет - Дарин е добре, макар и с едни червени петна по краката , и двете ни лекарки казаха, че не е хранително, да не променям храненето. Мисля че не го сърбят, защото не се чеше (това се казва логично мислене, а?).
За коледа не съм купила нито един подарък, и не съм изпекла нито една сладка  Embarassed  Embarassed
Но от днес съм на коледна вълна, ходене по магазини през деня и сладкарство през нощта.
Момичета, на всички пожелавам прекрасни дни с цялото семейство! Много смях и забавления, и прекрасни подаръци от всички (дано добрия старец донесе прекрасни неща и на големите съкровища)!

# 56
Здравейте! Heart Eyes
Ние по празниците сме си вкъщи и ще съм на линия, но искам да пожелая на всички

Весели празници, топлина и уют в домовете ви, усмивките на любими хора да стоплят сърцата ви...Изживейте една прекрасна и незабравима Коледа!

Прегръдки и целувки на всички ноемврийчета! hug

И аз качих малко снимки на Тедката http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199546&photo=9

# 57
Здравейте и от мен. Hug
Дени,темата е оформена страхотно,благодаря ти,а Тедката е както винаги "бонбон" Simple Smile
Верче,честито жилище и от мен!Пожелавам ти да го превърнете в уютен и изпълнен със смях и любов,ваш собствен дом! Wink
Горис относно имената за момиченца,аз много харесвам-Ния и Натали,дори се колебах между тях за името на щерката,но с татито се спряхме на Полина в крайна сметка.А за имена с буквата "Б" -Белослава,Божидара,Бетина. Peace
Lighblue,много хубави сладки си направила,и без съмнение са сладички като твоята принцеса Теа Flutter Simple Smile
На Поли хремата още не и е минала.Ходихме на лекар,но ни каза,че няма нищо обезпокоително,да капем физ.р-р и капки и щяло да мине.Ей,като дойде това студено време,и моята Поли като я хване хрема и минава,чак пролетта kaffeetrmker_2 cold Weary
Сега и аз ще сложа някоя нова снимчица на Поли в ноемврийският албум smile3509

# 58
  • София - Дианабад
Мерси за предложенията за име и за пожеланието за успех в конкурса.
Бела, иска да си напишеш име, имейл и адрес, защото после по имейла изпращат информация за самата банка.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ И ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА МЕН!!! ПОЖЕЛАВАМ ВИ И НА ВАС ДА ВИ СЕ ВРЪЩАТ ХУБАВИТЕ НЕЩА Hug!!!

# 59
Аз тъкмо под Горис да се разпиша с прясна новина!

Ще ставам леляяяяя!!!!
За втори пъъъъът!!!!!  Party Laughing
И Данни ще си има 2 братовчедчета, които ще са с разлика 2 години и половина!!!! А наш Данни е по средата и ще са бойна група  номер 1...

Което мен ме хвърля в едни такива подражателски мисли... дълбоки... дали пък и ние.... защо не... абе рано ни е още ама...  Rolling Eyes Laughing Mr. Green...  Wink Wink Wink...

Хайде бе хора с по 1 човече, само Горис ли ще се осмели от наш'та дружина за второ, а?!!!!...
Тука вече станах като "Другари, дайте да дадем!", затуй изчезвам в нелегалност  Mr. Green... Целувки!!!!

Общи условия

Активация на акаунт