С големи тумби сме всички и очакваме ЯНУАРСКИ звездички!

• 15 491
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • София, Дървеница
Здравейте на всички!
Врърнах се току-що от поредната ЖК.
И при мен бебо изостава според ехографа с около седмица-две, водите били понамаляли Sad
А аз съм отслабнала с два килограма от последното мерене преди повече от месец... Rolling Eyes Лекарката каза, че е от стреса и от лежането в болницата... знам ли?
Лек ден на всички и поздрави на родилите майчета!

# 211
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ СТЕФАН НА МАМА АВИ-АВА! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ГОЛЯМ КЪСМЕТЛИЯ, А МАМА БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА!

# 212
Здравейте и от мен.Честито бебче на мама АВИ-АВА да е жив и здрав скорошно изписване и бързо възстановяване на мама.лек ден на всички!

# 213
  • Пловдив
Честито ново бебче в януарско-декемврийския отбор  Hug

Радвам се, че отдавна отказах цигарите и нямам проблеми  Flutter
Ама по чаша червено винце си пийвам  Wink Било полезно казват  Wink
Преди малко бях до работата да си оправя вече всичко - болнични, какво имам да взимам, да давам  Tired (че нали си доплащам осигуровката). И още един сюрприз  Shocked - получих някакви съвсем неочаквани премии, и предложение шефката да ми плати раждането  Rolling Eyes
Сега съм в дилема, защото хем ми се иска да ги взема парите  Blush хем не искам много да се обвързвам, защото нямам намерение да се връщам там на работа  Naughty
И съм в голяма чуденка какво да правя ...
Пък и още като забременях и казах на шефката тя ми изръси - Ти нали няма да си от тези майки, които си гледат детето до последно  Shocked След няколко месеца пак те искаме  Shocked
Аз идея си нямам как ще се оправям с нероденото си още дете, тя веднага иска обещания, че ще се върна скоро.
Какво да правя?  newsm78

# 214
Елеонора , аз сега видях какво пише на лентичката ти и малко се учудих  newsm78. Това Палмира , всъщност е ...? newsm12  И , мамчета  никой ли нищо не разбра за Лалка ?

# 215
Ханна, това е сделка с дявола, Naughty ако сега се съгласиш, после как ще откажеш като ти се обади след 3-4 месеца и ти каже, 4е иска да се върнеш. Crazy
Сигурна съм, че ще се справите и без нейна помощ...ако си решила да не се връщащ, не се обвързвай, аз също така съм решила, и те тука от няколко дена ми се мазнят, като разбраха, че днес ми е за последно, обаче това няма да измие всички тези години простотии...
Това е мое мнение от мойта гледан точка...ти си решаваш. Hug

# 216
  • В полите на Пирин планина
Ханна и аз съм съгласна с Ewito  Peace После ще има много изисквания към теб, а ти що нямаш намерение да работиш там повече няма как да отговориш адекватно.

# 217
  • Пловдив
Ewito, Incandescent и аз така мисля. Макар нищо да не съм обещавала да се връщам скоро-скоро на работа. Какво да се правим като сме такива съвестни  Blush  Rolling Eyes Ако бях непукист - взимам парите и въобще не му мисля. Това ще бъдат пари на ръка без обещания за каквото и да е.
Дето има една приказка - Дават ли ти - взимай, гонят ли те - бягай  Laughing
Но не съм такъв човек ...
Пуста му съвест  Blush
А пък от друга страна знам ли - може и да ми се наложи да тръгна на работа след 9-тия месец, защото идея си нямам как ще се оправяме с една заплата  newsm78

# 218
Djulichka - Малко се издавам тук, но мисля така да се казва бебка Blush

# 219
Аааа, О.К. Няма лошо , просто ме изненада - нищо не разбрах . Аз пък съм малко суеверна и преди да се родят имена не казвам на никой !!! smile3521

# 220
  • София
ханна, аз също съм коректен човек. Но трябва да си прецениш дали не ти дължат всичко това за работата ти до сега, а не за напред. Защото в повечето случаи работодателите ощетяват, дават празни обещания и чак като опре яйцето до ... стават коректни но в бъдеще време!!!
Ако си си ги изработила и заслужила като добър служител са си твои. Пък и не се знае може да се наложи да се върнеш ...

# 221
Хана и аз мисля като другите момичета!По добре не се обвързвай за да може после да не се чувстваш задължена с нищо към шефката си, но явно ти си и ценен кадър и не иска да те губи като такъв Simple Smile За имената аз не съм суеверна и съм обявила името на бебка още отдавна!Жената на брат ми също е бременна , те също живеят във Франция и скоро разбрах че са измислили име, буквално ще вземе имената на брат ми ще е Жан-Габриел Мартин Русанов Simple Smile имена няма да му липсват на бебо Simple Smile Моята принцеса живот и здраве ще се казва Даная Теркиев

# 222
Както казах - няма лошо . Да са ви живи и здрави . А за имената , точно в момента се "чепкаме" в една друга тема , но както казах там , така и тука : когато някой друг отиде да се дере като ранен глиган вместо мен да ми го роди , тогава ще има думата за името на бебето . Дотогава АЗ имам крайната дума и както ни е кеф с таткото , така ще си кръщаваме децата . Ама български - небългарски - КАЗАХ - както ни е кеф!!! Ааааа , шъ ма ядосват те ... smile3511

# 223
Мари,  това е супер, колко ще е разликата между двете бебета?
И ние имаме племенник, но за съжаление се изпокарахме и едва ли ще го видим скоро, от странта на мъжа ми е...със сестра ми нямам такива проблеми.
Иначе той сега става на 6 месеца на 6 декември.

# 224
  • Троян
Честито ни ново бебче,да е жив и здрав!
Момичета,малко ме шашнахте с тези дрешки.Аз като копувах и все викам за новородено,но така е като не разбирам от размери.поне съм купила по 3 бр. от всичко.А пък и една комшийка ми даде една огромна торба ,та се оказва че имам доста повече от нужното.Дано беба да не е гигант,че ще си седи голичка  Mr. Green
За името,таткото ми даде пълната свобода да си го измислям,а другите не смеят да си казват мнението.

Общи условия

Активация на акаунт