Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 18

• 37 432
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, ето какво се получи от първия ми опит в тортоправенето..Мисля, че стана много нежна, но ми отне няколко несполучливи опита с глазура и цяяяяяяяяяяял ден...Е, какво пък, стана накрая  chef

# 136
Ееее, ама как я докара тая завъртяна панделка???  newsm78 Страхотия е! А тортичката ти е наистина много красива и нежна. Браво!  bouquet Хич не личи, че ти е първия опит.

# 137
Нарина, перфектна е! БРАВО! Още по-хубави и завъртяни да правиш

# 138
Честита Коледа на всички.
Страхотни тортички сте направили всички.
Ето и от мен една торта за годишнината ни.Извинявам се за качеството на снимката.

# 139
Честито Рождество Христово!
Аз много се вдъхнових от вас, мили мами, след дълга борба успях да направя една торта. Явно няма да стана майсторка като вас, но пък в къщи всички са много щастливи!

# 140
Весела Коледа, момичета! И да ви е честита новата година! Желая ви още повече здраве, късмет, щастие и любов! И да продължавате със създаването на красиви (и вкусни) неща  Heart Eyes

Джулка, гледам, не си написала какво стана с тортата - пребори ли се с марципана? Дано да се е получило! Hug

Ще се видим догодина. А, забравих да пиша - така и не направих тортата за йоги и каратисти - нямаше големи ентусиасти за сладко и съответно като знаех, че може да си остане неопитана, нямах вдъхновние. Друг път, на някое следобедно събиране:)

# 141
Весела Коледа , да сте здрави усмихнати и щастливи

# 142
  • Пловдив
ВЕСЕЛА КОЛЕДА МИЛИ МОМИЧЕТА!

# 143
Честито Рождество Христово!  bouquet

# 144
Весела Коледа!!!  Hug

# 145
Весела Коледа момичета. Да сте много здрави и щастливи   bouquet

# 146
  • Габрово ,сега Испания
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 14:26 от mers5

# 147
  • на брега на Дунав
Честито Рождество Христово и от мен!
Бъдете винаги много, здрави, щастливи и усмихнати.
И огънят в семейните ви огнища да гори винаги с най-силния пламък!  Hug
Всели празници!

Всичките ви тортички са иапълнени с много натроение и са наистина ПРЕКРАСНИ!. Браво майсторки!   bouquet  bouquet  bouquet
Ето две тортички и от мен. Едната е за РД на племенника ми, който беше рожденник на 23, а другата е от снощи и по закона на мърфи за нея почти не остана време, та я скалъпих съвсем набързичко - много скромничка и смепла, но  пък направена с много любов  Heart Eyes.

# 148
  • Варна

ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ НА ВСИЧКИ!!! ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

И аз направих една тортичка, но съвсем традиционна и обикновена. Не съм качила снимки още.

# 149
Весела и щастлива Коледа на всички !!!

Бъдете здрави, щастливи и все така сръчни и талантливи!
Веселие и празници не само по празниците, а и в делниците!

Общи условия

Активация на акаунт