Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 18

• 37 455
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
и пак[img

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 23:06 от irinka27

# 181
Аталанта супер тортичка - като картичка  Hug
Иринка цветната градина е прекрасна, аз още не съм се престрашила да правятолкова много цветя.
nandelche - какво използва за клонките?
И аз направих една тортичка с елха, по замисъл трябваше да има и подаръци около елхата и отстрани да я изгладя, ама ми съкратиха времето за украса и карах по-набързо.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4795215

# 182
Narina,
чудесно си оползотворила масите   Wink, тортата е много изпипана  Simple Smile
кажи само изядохте ли панделките  Wink

# 183
wel,и аз досега не се престашавах,съм скарана и с рисуването и с моделирането.Сомо дето боите ми се оказаха скапани,та ги оцветявах с нишестета,добре,че станаха и двете,eто и разрез,5 блата,4 крема[img]

# 184
Честита коледа момичета.Страшни неща сте направили. Ето и моята тортичка не трябваше да изглежда така ама един не иска захарна маса друг не иска сметана трети не може да чака да украсявам щото му се яде абе кво да кажа. Съвсем друг замисъл имах ама следващия път. Не е чак толкова лоша. Малко имах проблемс едра пудра захар пък и не съм шприцовала до сега. Моля не бъдете толкова строги
http://entertainment.webshots.com/photo/2377514590102684295RAuhOP
http://entertainment.webshots.com/photo/2350994680102684295YYpTAR

eeeeee  страхотна е !Украсата от горе е върха. Много ми харесва! А плетеницата с какъв крем е ?
мерси  Embarassed с американския маслен крем от първа страница, вътре е торта с рула ама няма снимки защото след като ме побъркаха кой какво иска сега си я пазят в хладилника щото им харесва. Не знам май рисуването е по-подходящо хоби. И без това нямам никакво време

# 185
Narina,
чудесно си оползотворила масите   Wink, тортата е много изпипана  Simple Smile
кажи само изядохте ли панделките  Wink

Здрасти wel, ако влезеш при снимката в същия албум има няколко снимки от листоправенето. Използвах бижутерска тел- в другите форуми съм споменавала работя до един вълшебен хоби магазин - Слънчоглед след работа е повече от разтоварващ, не че не е разоряващ има всякакви джаджи с повече фантазия много неща може да се ползват- например всички джаджи за глиноправене и пластелино оформяне абсолютно стават за маса. Сега съм си харесала аерограф ама още търся спонсор. да знаеш че не съм се отказала от боите само дето имам прекалено много работа. Днес имам да отметна още петдесетина автобусчета и ще ти звънна ако си си в къщи да мина да ги взема и да ти ги платя. Ако измислиш нещо от Слънчоглед обади се и без това имам да се реванширам

# 186
Здравейте момичета,

и аз се включвам след празниците с моя втори и трети опит в тортоправенето..., направих две торти по случай рождения ден на сина ми, който празнувахме точно преди коледа. Първата торта, която ви показвам е от празнуването с роднините( баби, дяди и т.н.), ... тя специално мнооого ме измъчи, но не й се дадох Mr. Green.
А втората торта е от вчерашното празнуване с приятелите и бебоците им....за нея пък почти нямах време, защото я правих точно на Коледа, но пък марципана стана много по-лесно.(на предната торта лепнеше ужасно, беше се разкашкал и накрая се бях отчаяла, че няма да мога да го събера от плота).

и разрез:
http://i223.photobucket.com/albums/dd175/tonyta_t/moite%20torti/ … .jpg?t=1198742805

и разрез:
http://i223.photobucket.com/albums/dd175/tonyta_t/moite%20torti/ … .jpg?t=1198742932

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 10:28 от мом4е6ка мама

# 187
Специални благодарности момичета, защото благодарение на вашите красоти и съвети се запалих и аз.
Прекрасни торти сте спретнали по празниците!!!

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 10:30 от мом4е6ка мама

# 188
Момичета, започнах една торта с плетеница като кошница, но не мога да си намеря разпечатката на схемата. Ако някой знае как да я намеря по-бързо в линковете ще съм му много благодарна!!!

# 189
Момичета, започнах една торта с плетеница като кошница, но не мога да си намеря разпечатката на схемата. Ако някой знае как да я намеря по-бързо в линковете ще съм му много благодарна!!!

Виж тук, може би ще ти свърши работа.

# 190
  • Варна, морето и сините вълни!
nandelche, искам да попитам Praynig Тези уреди които се виждат на снимката те за глина ли се водят? В слънчоглед Варна мога ли да ги открия? И какво трабва да кажа че търся  Embarassed

Момчешка мама, много са ти хубави тортите!

# 191
Мимито, аз да ти отговоря вместо Ненделче.
Уредите са водят за моделиране, аз също си ги купих преди време. Аз ги купих от слънчоглед.

# 192

Виж тук, може би ще ти свърши работа.
Много благодаря!

# 193
Мимито, аз да ти отговоря вместо Ненделче.
Уредите са водят за моделиране, аз също си ги купих преди време. Аз ги купих от слънчоглед.

Да от Слънчоглед са, но точно от тези червените не съм доволна имат всякакви неравности по тях. Топчето например прави резка през средата може да се поодялка с нож но. Абе ако има други май по-добре.

# 194
запис,да ви следя красотите  chef

Общи условия

Активация на акаунт