Отговори
# 225

Дано с Мони всичко е наред и marianamama просто да е забравила да ни съобщи добрата новина в суматохата!  Praynig
Тиги, благодаря! Как винаги намираш подходящите думи, за да успокоиш човек!  Hug
Дерматитът на Мая като че ли отшумява, кожата вече е много по-мека и само на две места има зачервяване. Exomega действа чудно на сухата кожа! Бях се притеснила много, защото четох, че ако не се излекува до шестия месец на детето, 80% е вероятността да развие астма.
sheherezada, много добра муза те спохожда!  Peace
Имам въпрос. С какви препарати миете пода в стаята на бебето? Аз ползвах Cilit bang, после го смених с течен сапун, че да не се носи толкова силна миризма, но сега мисля пак да се върна към по-силния препарат. Дали ще навреди?  newsm78

# 226
  • Ланкър, планините Овнерог

Иначе от както яде пюрета спи 0т 21 до 06 часа, да видим до кога де baby_neutral

Хи-хи-хи.....Емма снощи в 21ч заспа и сутринта в 9ч аз я събудих, за да ходим на консултация.....

Емма вече е 7600гр и 65см, т.е. качила е 900гр от 09.11 до сега. Мисля, че е ок...... newsm78....Ваксина не бихме, че е малко хремава нещо, а и лекарката не беше навита точно сега, когато има много болни. Аз не бързам.

Ния
, бях много доволна от кошарата. Бяха ми я дали на заем и сега нямам. Чудя се дали да купуваме, дали Емма ще я признае. Констанца откарваше по половин ден в нея.

Ментина
, няма ли новини от марианамама? А ти нищо не казваш как изкарахте РД-то..... smile3516

# 227
Вижте на какво попаднах - безплатна бебешка телевизия. Но дали не е само за по-големи бебета?  newsm78
babytvchannel.com имат безплатна онлайн телевизия до 6 януари: http://player26.narrowstep.tv/nsp.aspx?player=babytv_restoftheworld
Иска регистрация, но е кратка. Има много песнички и повечето филмчета са за най-малките, което решава и неприятния проблем с езика Simple Smile
Първо щракнете горе на Login/Register.
Ния, за коледни песни виж тук. А и в Нашите деца има много добра  тема

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 11:15 от Нели*

# 228
Нели, мен също ме мъчи този въпрос. Ние обаче сме с паркет и все още не съм измислила как ще го почиствам, когато беб започне да лази  Thinking  От препарата за паркет сега ми стават жълти пантофите отдолу, т.е. е неприложим, когато беб ще пипа навсякъде и ще си лапа ръчичките.

Тези кошари, за игра, сгъват ли се или, веднъж монтирани, остават така обемни?

# 229

Тези кошари, за игра, сгъват ли се или, веднъж монтирани, остават така обемни?

Сгъват се, но нямам спомен дали беше лесно, защото стоеше разгъната постоянно.

# 230
Гита Ог не ми се присмивай GrinningВашата Еме Бадема  кат спи, да не сме всички тъй.Ние се радваме и на 7-8 часа сън без будене Heart Eyes

# 231
Гита Ог не ми се присмивай GrinningВашата Еме Бадема  кат спи, да не сме всички тъй.Ние се радваме и на 7-8 часа сън без будене Heart Eyes

Не мога да се нарадвам.....пу-пу-пууууууу. На мен липсата на наспиване е много голямо наказание. А и не ти се присмивам, нееееее  Peace, просто си се радвам на детето

# 232
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Сега прочетох за марианамама и Мони и ми стана много мъчно.Защо трябва да се случват такива лоши неща? Sad
Моята коса вече не пада.И аз не мога да повярвам.Пия фолиева киселина и съм сигурна,че тя е помогнала.Преди години съм пила Ревалид,но не вършеше никаква работа.
Ние миналия ден бяхме на консултация.Малкия е наддал 400гр. и е порастнал с 1.5см.Струва ми се малко.Другия месец,живот и здраве ни чакат изследвания-кръв,урина и рентген.Лекарката каза,че рентгена бил най-точен за разлика от ехографията,която направихме,когато Стилиян беше на месец и половина.
Момичета като купувате пюрета гледайте хубаво срока на годност.Вчера ми пробутаха едно пюре със срок до 11.2007г.
За късмет си изгубих 5 лв. и две пюрета ми излезнаха 10лв.Много мразя като си губя парички.
Тук пече слънчице.Вчера излизахме,но бяхме само ние със Стилиян.
В парка нямаше нито едно бебе.А лекарката ми каза да излизаме всеки ден,щом има слънце.Иначе този рахит няма как да се оправи.

# 233
  • Видин
Везничка, bouquet  bouquet  bouquet. Аз съм търсила в Замундата, но нещо тогава не намерих. Е сега вече е друга работа Heart Eyes
Сонита, и на мен ми пада ужасно много. И аз имам чувството че ако продължи така още 1 месец, ще остана съвсем без коса.
Нели, в къщи е паркет и аз не мия с никакъв препарат. Само стирката с вода и забърсвам. Peace
Гита, благодаря. И да не съм чула да се оплачеш от Емма Naughty. Да будиш ти детето в 9ч. Е кой е като теб Mr. Green
Ди, не мисля че е наддал малко. Все пак децата вече мърдат много повече отколкото в началото Peace

# 234
  • София
Ние качихме 500 гр само педи каза,че е нормално! Peace
Първите 2 месеца качвахме по 1 кг и кусур Mr. Green

# 235
Добро утро момичета, хайде и аз да се запиша!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ТЕДИ НА ФРАНЧЕСКА!  и на всички останали бебоци!   bouquet  bouquet  bouquet

Тиги-изобщо няма място за притеснение, че Яворчо бил мъничък, като го гледам на снимките си  е мъж и половина, невероятен сладур!  Wink Sunglasses Wink
Кроки-страхотни снмики, малкият Лъчко е пораснал много! Радвам, се че хомеопатията ви е помогнала. Аз също съм решила при бъдещи здравословни проблеми да действам на хомеопатична основа!
Сиренка-мерси за кефенцето, мммммммммммм много вкусно! Още един път мерси за рецептата за кашлицата! Има ефект!
Ади-вземай мерки миличка! Аз започнах по абсолютно същия  начин, дано да мине много бързо!  Hug
Мимсатче-Катерина ми е едно от любимите бебета, разбира се че всички да сладки, но само като се сетя за нея, в акъла ми изниква първата и снимката в родилния дом!

Изобщо не съм доволна от Памперс. Бяха ми свършили Хъджис и реших да пробвам с тях. Още на 5-ия памперс Персиян-Матей се изрина по цялото дупе. Не мога да разбера к8акви боклучливи химикали слагат в тях! УЖАС!

Перси също слага абсолютно всичко в устата си, дори играчките гризалки изобщо не ги  признава. Имаме 5 , но не иска и да ги погледне. Любимата му дъвкалка е чаршафа, аз го махна, той го гепи и в устата! Laughing Laughing Laughing

За спането-Перси спеше по 9-10часа, то няколко дни какво му става се буди в 3ч.и алармира колко е гладен. Ако не се откаже пак от това папане, ще изачакам няколко дни, и няма да му давам, ще си поплаче малко и дано пак да се откаже!

Хайде, какво пък се разписах  петъшки! Хубав ден за сега!

# 236
Добро утро!
Днес ще сме Дядо коледа - ще ходим за подаръциииииии.

Крокодил, бибите/гризалки са ни подарък и не знам откъде са. Много се радвам, че Лъч е вече добре.
Niya, това с изакването на космите ми напомня за моята кучка, която редовно правеше този номер
Браво на всички порастнали бебоци!!!!

# 237
  • София
Добро утро,
Да се отчетем и ние от вчерашната консултация. Вики е качила 400 гр и вече е 6400 и 66 см. Този път госпожицата е растнала повече на ръст + 4 см.
Много неприятно това с Марианамама и Мони. Дано всичко е все оправи и малкия сладур да е вече добре.  baby_neutral

# 238

Момичета като купувате пюрета гледайте хубаво срока на годност.Вчера ми пробутаха едно пюре със срок до 11.2007г.

Да не са на ХИП. Така една приятелка щеше да вдига един магазин във въздуха, а то се оказа, че това е датата на производство. Да не е подобен случай.

Гита, благодаря. И да не съм чула да се оплачеш от Емма Naughty. Да будиш ти детето в 9ч. Е кой е като теб Mr. Green

А не се оплаквам, само дано да е така и за в бъдеще.

# 239
  • София
Аз скоро писах,че бях взела с изтекла годност на Нестле /2 месеца/
На етикета пишеше годно до виж капачката!
Аз съм си все така с температура и сега ми е 38,9 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт