Отговори
# 240
  • В светлината на слънцето
Ади, и аз на купона бях за сефте с пусната коса. Все вързана я носех преди това. Мнооого рядко се е случвало да я пускам и то предимно вкъщи. Аз обаче съвсем скоро си отрязах около 40 см от косата и като че ли падането леко намаля. Ама съвсем леко засега. От Нова година и аз започвам да пия фолиева киселина. Наистина помага при косопад, пробвала съм го. Освен това от нея ноктите на ръцете стават много здрави и хубави. Горещо я препоръчвам. Peace

Като заговорихте за гърло и се сетих, че на мен вчера ми беше зверски пресипнал гласа. Но то е защото на идване към клуба бях без шапка и естествено вятърът ме продуха. Поне аз си мисля, че е от това. Пръснах точно два пъти с Биопарокс и днес ми няма нищо. Не съм обаче сигурна, че ако е нещо сериозно, грип или друго подобно ще помогне. Може обаче да се пробва, защото е безвреден, дава се при бременност и кърмене.

# 241
Гита Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesАз съм и фен на Емма Бадема

Лулумбичка, моята коса я отрязах в 8 м.Беше ми под дупето гъста и чуплива.Сега е само спомен Cry

# 242
  • Пловдив
Гита-не на Ганчев са.И съм сигурна,че е годността,защото на другите пише до 2009г.А на тези дори капачките бяха по-различни.На всичкото отгоре ми ги хванали за месно пюре,а не за зеленчуково.Не ми е за няколкото стотинки,но защо ще ме лъжат.
Мислих да отивам да се разправям,но беше голям студ вечерта и не ми се обличаше пак.За мамите от Пловдив-магазина е Сани.Редовно продават продукти с изтекъл срок и удрят в цените.Пише едно маркират ти друго.
За наддаването щом казвате,че е нормално,значи няма да се притеснявам.А рентгена как ще го направят,нали не трябва на мърда като снимат?

# 243
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 15 нови отговора.

Добро утро
и от мене....  Mr. Green
Косата и моята капе и вече незнам какво да  я правя,всеки ден пускам прахосмукачка и все косми,по оделата му нявсякъде косми,по дрехите му...  Sick А дано да свършва вече,че ме писна...
Купих на Клоран с хинин шампоан,преди съм го ползвала,беше добър да видим...
Накрая ще отида да се подстрижа късо и без това останах с 2 косъма  ooooh!
За пюреттата аз винаги хубаво ги оглеждам за срок на годността и съдържание...
[/b]

# 244
  • София
Ния, оттук можеш да си свалиш - jingle Bells - http://www.ez-tracks.com/getsong.html?songid=41111 и We wish you a Merry Christmas: http://www.ez-tracks.com/getsong.html?songid=37529 Има и други Коледни и детски песнички на английски, иска регистрация сайта, но свалянето е безплатно.

# 245
Здравейте и от нас, тази сутрин сме бодри, снощи спахме цяла нощ. Laughing
Какво става с Мони няма ли още новини Sad
Ди на нас преди ни правиха ренген на бял дроб и  аз го държах, слава богу стана от първия път. На вас какво ще ви снимат?
Много неприятно това с пюретата и срока на годност, ние редовно вземаме от Сани, до сега не ми се е случвало да намеря нещо с изтекъл срок на годност.  Close
За косопада направо вече не ми се говори, ужас Crossing Arms ooooh!

# 246
  • София
Някой чували ли е за крем Липобаза,че педито ми каза да мажа малчо 10 дни с него заради ситните пъпчици които му излизат по бузките най-вероятно от млякото newsm78

# 247
Димяни-аз ползвах Липобаза, когато бяха казали, че Перси има себореен дерматит! Не видях някакъв ефект! Да не би пъпчиците по лицето да са от слюнките?????????

# 248
  • София
МИ не знам,като минахе месец и половина на Фризовом изчезнаха и сега от 20 ина дни пак сме си на Аптамил и се появиха за това смятам,че са от него newsm78
Чудя се какво да му взема newsm78
Педи каза,иначе да мажа само 10 дни

# 249
  • В светлината на слънцето
Димяни, и Сашко беше по едно време с пъпчици около устата, но педито ни каза категорично, че са от лигавенето. Мазах с най-различни неща, но честно казано май си минаха сами.
Ади, на мен това ми е второ драстично рязане на косата. За миналата Коледа я скъсих много - остана ми до раменете. А преди и моята беше под д-то. Но ми писна и я резнах. Моята коса обаче страшно бързо расте и пак беше станала доста дълга. Реших, че като я отрежа отново повечко ще спре да пада. Ще спре, ама друг път. Явно ще се пие фолиева. Thinking

# 250
лелее ама много съм зле ПИВАНОВА благодаря за поздрава

да по4ерпя днес ставаме на 4 месеца Hug

# 251
Димяни, някъде в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=73363.0 четох, че Липобазата е добра, но я изписват за себореен дерматит. Там има двама лекари, които консултират по описание и снимка, така че можеш да попиташ, а ти ще си решиш какво да правиш.

# 252
  • София
Франи,честито да ти в жив и здрав и да ви слушка!

Нели*  Hug

# 253
Някой чували ли е за крем Липобаза,че педито ми каза да мажа малчо 10 дни с него заради ситните пъпчици които му излизат по бузките най-вероятно от млякото newsm78

Много е добър  Peace

# 254
  • Видин
Франи, честита ви месечинка. Много здравичък да е малкия.
Честито и на другите месечинковци.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт