Отговори
# 255
Калцият в ампулна форма приеман орално (както и венозно) е мощен алерген от самосебе си, и при приемане се абсорбира, повишавайки системните калциеви нива в кръвта. Това води до състояния, наречени "хиперкалциемия".

Олеееее  Shocked аз му давах калций на ампули и тогава се появи обрива. Педи е за разстрел  #2gunfire Вече ще я ползвам само за направления  #Cussing out

# 256
  • Ланкър, планините Овнерог
Калцият в ампулна форма приеман орално (както и венозно) е мощен алерген от самосебе си, и при приемане се абсорбира, повишавайки системните калциеви нива в кръвта. Това води до състояния, наречени "хиперкалциемия".

Олеееее  Shocked аз му давах калций на ампули и тогава се появи обрива. Педи е за разстрел  #2gunfire Вече ще я ползвам само за направления  #Cussing out

Това за първи път го чувам. Обикновено ампулите калций се изписват точно с/у алергични реакции, но се дават задължително в комбинация с Вит.Ц. Не един лекар още за Констанца ми го е изписвал. Не е ставала по-зле от това, сега и на Емма ми го изписват покрай ваксините. Ако се прекали, може и да навреди.

# 257
Франи, честити  4 месеца на малкото буболече  bouquet

# 258
  • Златна Добруджа
Ха добър ви ден  Flutter

Излязохме за 2 часа, ама кой дявол ме караше - замръзна ми главата  ooooh! навън е слънчево, но има силен студен вятър, брррр...

Момичета, нямам никакви новини от Марианамама, друг СМС не ми е пращала  Rolling Eyes надявах се някоя от вас да знае повече ...

Гита, Ами РД като РД  Mr. Green Хапка, пийка, танци-нъц. Хич не му харесвам датата на дечко, ама като я избрал такава  Grinning Около Коледа навсякъде по заведенията е лудница, но гледам да спестявам поне едното шетане, че на Коледа се събираме с бабите у нас  Whistling Иначе детското парти и аз като Йоан го чакам с по-голямо нетърпение - той празнува с децата, аз - с майките  Mr. Green Утре е заветната дата - после ще кача снимки  Peace

Ето 3 снимки от 19.12:
Рожденникът е оттегчен, защото в цялото зведение нямаше друго де … а все още  /
Рошлето кротува през цялата вечер
Да изляза от анонимност  Mr. Green Всички се разкрихте, не върви да стоя отстрани и само да гледам  Peace

Гледам за коледни песни говорите - аз няма нужда да ги тегля от нета - мине се не мине някой час и Йоан почва да ги припява /точно тези двете, които Ния е написала/.

Франи, честити ви 4 месеца   bouquet 

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 13:31 от mentina

# 259
Гита, може би ако детето е предразположено към арелгия тогава реагира на калция.  newsm78  Имаш късмет, че Танти не е имала проблем с това конкретно.  Peace

# 260
Мами аз чисто си се разболявам.

Малката реве, че не я гушкам, страх я е като ме гледа с маска-абе мани.

Дадох и Оксцилокопцинум профилактично и витамин Ц-дано не
прихване Tired

# 261
Гита, може би ако детето е предразположено към арелгия тогава реагира на калция.  newsm78  Имаш късмет, че Танти не е имала проблем с това конкретно.  Peace

По принцип беше с АД от белтъка на кравето мляко  Peace.

Ментина, рожденика изглежда страхотно. Утре ще е неговия ден, а? За РД през декември не ми говори  ooooh! Гледам, че Емма и Рошлето играят с еднакви играчки  Wink

# 262
Moмичета, хайде да ви почерпя- днес моята по-добра половинка става на 31 Sunglasses
нещо сладко:нещо по-малко сладко:
и нещо за пиене:

# 263
Moмичета, хайде да ви почерпя- днес моята по-добра половинка става на 31 Sunglasses
......

Ех, да ти е жив и здрав и  послушен!!!

И моя става на толкова във вторник

# 264
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ТЕДИ newsm51
ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК НА РЕБУСЧЕ, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ТЕ СЛУШКА newsm59 smile3503

# 265
Ребус4е, да ти е жив и здрав   bouquet

Ментина, много хубаво момче е Йоан!
Аз съвсем друга си те представях  Crazy

# 266
  • София

По принцип беше с АД от белтъка на кравето мляко  Peace.

И моята е водят с алергия към белтъка на кравето мляко и педиатърката ни е изписвала калций в съчетание с витамин Ц и нямаше никакви реакции. Според мен, дава реакция само, ако се предозира.

# 267
  • Златна Добруджа
Ребус, честит ти рожденник   bouquet

Йоан на майка си се е метнал  hahaha  Mr. Green

Сонита, как си ме представяше, ама честно  Grinning Загриза ме любопитството  Hug

# 268
  • София
Ребус,да ти е жив и здрав!  bouquet

# 269
Ребусче-ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК! Като гледам с какви вкусотийки черпиш, направо ми се преяде!  Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт