Остаряваме бавно, остаряваме бавно, с Фотошоп-а дори....(начинаещи, 7)!

• 16 178
  • 324
  •   1
Отговори
# 195
  • Плевен
Момичета,весели празници от моето семейство Simple Smile

# 196
Здравейте! Цопвам се и аз при вас. Grinning
Засега съм "от Гледачево", но после ще стана и "от Питово" Wink
Весели празници!

П.П. Лелее, прочетох само първата страница на темата и съм вече в лек потрес Rolling Eyes Не вярвам , че ще направя някога такива красоти. Кажете ми, че не е толкова трудно, колкото изглежда.. newsm78

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 01:48 от Amarena

# 197
Амарена,добро утро и добре дошла.   bouquet  bouquet  bouquetЧестита Коледа.
Казвам ти,не е толкова сложно. Трябва само усет и хубави елементи от библиотеката.

# 198
Здравейте пак Heart Eyes
Аз както написах съм много назад,още съм на тема 1,но ето какво успях да сътворя от много четене и проби,не е много но е нещо все пак Blush
http://aleksieva.multiply.com/photos/album/3/Fotoshop
Досега само с готови рамки съм работила,не съм си правила сама.Някой може ли да ми даде насоки как да направя сама???Или го има в другите темички?

# 199
Алоууу вие не празните ли бе, като гледам май само творите /аз пак мързелувам Rolling Eyes/...Браво на вас момичета!   smile3525

# 200
Пак аз, с досадните си въпроси.
Като натрупам 20 леъра и не мога да видя кой елемент на кой леър е. Цъкам ги подред и опитвам да преместя - по това, кой елемент се мръдне разбирам. Трябва да има и по-лесен начин да се разбере кое на кой леър е, нали? newsm78

# 201
  • на село
Като натрупам 20 леъра и не мога да видя кой елемент на кой леър е. Цъкам ги подред и опитвам да преместя - по това, кой елемент се мръдне разбирам. Трябва да има и по-лесен начин да се разбере кое на кой леър е, нали? newsm78

Може да има и по- лесен начин, но аз ги скривам един по един, докато разбера кой, кой е.

# 202
Медовинка , благодаря ти!  bouquet

Някой ползвал ли е онлайн-уроци по ФШ?

# 203

Може да има и по- лесен начин, но аз ги скривам един по един, докато разбера кой, кой е.
Да, и това правя, ма пак сложно ми се види  Thinking

# 204
  • Плевен
можеш да им задаваш имена и така ще знаеш кой леър,кой е Simple Smile

# 205
  • В света на мечтите
Честито Рождество Христово!!!
Отдавна искам да понауча това онова във ФШ но все не намирах съмишленици  Rolling Eyes Снощи случайно открих темете ви и си инсталирах CS3 и преди малко сътворих това

не се смейте много - все пак ми е първи опит и държа да кажа, че си направих сама дори и фона и аз поне съм горда от работата си  Mr. Green
Надявам се да приемате все още нови ученици, защото аз се намърдвам и в най-скоро време ще почна да досаждам с въпоси, но за сега съм все още на 3-тата тема и докато наваксам ще ми трябва малко време   bouquet

# 206
можеш да им задаваш имена и така ще знаеш кой леър,кой е Simple Smile
VIVA  Hug Знаех си, че някой знаещ ще каже, много благодаря Peace

# 207

Да, и това правя, ма пак сложно ми се види  Thinking

има много по лесен начин.Трябва да сте активирали стрелката за местене и при натиснат контрол чуквате на някой от елементите и моментално ви се активира слоя

# 208
  • Плевен
bushkata,ето отговор от знаещ Laughing

има много по лесен начин.Трябва да сте активирали стрелката за местене и при натиснат контрол чуквате на някой от елементите и моментално ви се активира слоя

# 209
Някой ползвал ли е онлайн-уроци по ФШ?
Да,ползвам.
В темите също има много линкове към такива уроци.
Особено си падам по такива за текстови ефекти.

Общи условия

Активация на акаунт