Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 21 апр. 2005, 10:36 ч.

Цефамадар

 • 10 903
 • 3
 •   1
Отговори
 • Мнения: 1 120
Чух за този препарат за отслабване  Blush . Знае ли някой как се приема, има ли ефект? Споделете Wink Намира ли се по аптеките? Каква му е цената Confused:
Благодаря предварително:lol:

# 1
 • София
 • Мнения: 3 326
Хомеопатичен препарат. Немски. Цена - около 10-тина лв. Резултат - само ако вярваш в чудеса.

# 2
 • The new Earth
 • Мнения: 1 941
Да,това е хомеопатичен препарат.
Ето малко информация:
Цефамадар
Cefamadar е лекарствен продукт под формата на таблетки и капки за лечение на затлъстявяне, съдържащ като единствено лекарствено вещество препарат от изсушена кора на Calotropis gigantean ( Madar)

Количествен и качествен състав
10 ml капки съдържат:

Активно вещество: Madar dil. D4 (Calotropis gigantea) 10 ml

1 таблетка съдържа Madar ( HAB 34) trit.D4 Calotropis gigantean 250 mg

Според хомеопатичните медицински принципи регулира центъра на глада и ситостта в ЦНС и води до намаляване на апетита.

Ефективността и поносимостта на Цефамадар са изпитани в многобройни клинични проучвания като средната редукция на тегло, като дори при прием на Цефамадар за 4 седмици теглото достига до 30% от изходните стойности. Средната редукция на тегло за целия колектив пациенти е 2,8 кг за 4 седмици и 4,9 за 8 седмици. 91,8% от пациентите са с отчетлива редукция. Резултатът отговаря на целта на лечението, като самите пациенти определят много добрия отговор на терапията , респективно добрата ефективност на продукта с намаляване на апетита и/или засилване на своята издръжливост при спазване на комплексните мерки за редуциране на теглото.

Българският опит:
Открито, проспективно проучване при 60 пациенти / 40 възрастни и 20 деца/, приемащи в рамките на 3 месеца Cefamadar в обичайните дозировки. Болните бяха проследени на първия месец от началото на лечението и в края на проучването- на третия месец. Проследяването включваше измерване на тегло, изчисляване на BMI , артериално налягане и лабораторни показатели: кръвна захар, общ холестерол, триглицериди, HDL- и- LDL – холестерол.В хода на лечението 55 от общо изследваните 60 пациенти постигнаха редукция на теглото /91,7%/. Не бяха регистрирани странични ефекти от лечението. Според авторите: “Медикаментът е безопасен за приложение, няма лекарствени взаимодействия, с много добра поносимост и без странични действия. Може да бъде прилаган в продължителни курсове без опасност от привикване или изчерпване на ефекта му. Предимство на медикамента е приложението му в детската възраст, където възможностите за терапевтично повлияване на затлъстяването са много ограничени”

Цефамадар е единственото лекарствено средство, подходящо за деца над 4 годишна възраст!

Дозировка и начин на употреба:
Възрастни приемат по 1 таблетка / 5-10 капки/ 1-3 пъти дневно, Деца от 4 до 6 години приемат по 5 капки 1-3 пъти дневно; деца от 6 до 12 години –7 капки 3 пъти дневно.Да се приема 15 мин преди хранене.

Специални противопоказания и специални предупреждения за употреба:
Cefamadar ® капки съдържа 72 обемни % етанол . Представлява опасност за страдащите от чернодробни заболявания, алкохолизъм, епилепсия, мозъчни увреждания или заболявания, както и за бременни и деца под 4 годишна възраст.

Лекарствени и други взаимодействия:
 При приемане на други лекарства е необходима консултация с лекар.

Бременност и кърмене:
Според общата медицинска практика продуктът не трябва да се използва по време на бременност и кърмене без консултация с лекар.

Нежелани лекарствени реакции:
Няма известни.

Специални условия на съхранение:
Не се изискват специални условия за съхранение.

Да се съхранява на място, недостъпно за деца!Източник:ЛИБРА АГ

# 3
 • София
 • Мнения: 7 150
Нямаше ефект при мен Cry

Общи условия

Активация на акаунт