Колко време кърмихте?

• 26 054
  • 453
  •   1
Отговори
# 75
Към 4 м. ми намаля кърмата. За повече кърма нашата педиатърка ми изписа някакви хомеопатични хапчета на Боарон и да си кажа честно мисля, че ми помогнаха. Кърмих до 7 м. Ядях и повече ядки, предимно орехи.

# 76
  • София
А може ли да прибавям прясна кърма в шишето със замразена? И когато детето суче малко от втората гърда трябва ли да я изцевдам, при условие, че не всеки път ми се налага да давам и двете?
 А защо след като имам добре отпушени канали (направо течащи) отвреме навреме кърмата просто неще да излиза или излиза само от 1канал и не мога да се изцедя хубаво.

# 77
До 1 годинка, докато сам се отказа, беше чудесно Simple Smile

# 78
Поради липса на информация кърмих голямата си дъщеря точно 1г. Малката само 10дни, понеже получих тежки усложнения след секциото и месец лекарите се бориха за животът ми.

# 79
Все още кърмя.

# 80
Още кърмя - на 2 год. и 2 мес.

# 81
1 година и 10тина дни.

# 82
Все още го правя Mr. Green

# 83
Още кърмя и - живот и здраве - не смятам да спирам скоро.  Peace

# 84
Кърмих 7 месеца. Имах желание да продължим още, но дъщеря ми се отби постепенно и в един момент просто спря да суче. Но мисля, че дори и това време е много ценно и се радвам, че изобщо успях да се справя с кърменето  Peace

# 85
  • Букурещ
1 год. и 8 мес. Отби се по негово желание с малко помощ от моя страна.

# 86
Още кърмя, лапето е на 1 г и 4 м, а пък съм и бременна, така че май ще кърмя още дълго.

# 87
  • Варна
20 дни, малкия се разболя и така стана, че спрях да кърмя.Сега, живот и здраве, смятам да съм по- настоятелна и търпелива в тва отношение Peace

# 88
# 89
8 месеца

Общи условия

Активация на акаунт