Колко време кърмихте?

• 26 046
  • 453
  •   1
Отговори
# 240
 Все още кърмя и то доста активно!Смятам поне до три години да кърмя живот и здраве,стига и Макси да желае!За сега ни е много приятно и на двамата!

# 241
  • в Надежда-та
Също каза,че до 1мес. е жизнено важно, а до 3 месеца е задължително да се кърми(за имунната система).
силно казано задължително ако нямаш къра как ще стане номера newsm78

# 242
Също каза,че до 1мес. е жизнено важно, а до 3 месеца е задължително да се кърми(за имунната система).
силно казано задължително ако нямаш къра как ще стане номера newsm78

а как пък става номера да нямаш кърма  newsm78

# 243
  • София, Младост 2
За нещастие се случва и да няма кърма - много рядко, но е възможно (обикновено майката има известни от преди бременността състояния, които са червено флагче за проблеми с кърменето - хронични хормонални проблеми например, но има случаи, в които не може да се открие нищо съществено). `Нямането` по-често е наистина много оскъдно количество, което и при най-добри мерки не се повлиява и не се увеличава съществено (т.е. то може да се увеличи наистина значимо, в рамките на пъти - но и 4 пъти да увеличиш 5мл, пак си е 20 мл и няма как да стигне за едно бебе).
Въпросът е, че при повечето майки кърма има, но неправилна организация на кърменето още от родилния дом довежда до това да намалее и изчезне много бързо Confused Все пак е добре човек да има предвид, че има и такива майки с истинска липса на кърма - и то сред нас (лично познавам и съм работила с няколко форумки с такъв проблем) - така че твърде категоричните изказвания може да наранят някого.

# 244
  • Пловдив
Още кърмя  Mr. Green

# 245
  • Earth
И още се кърмим  Peace

# 246
Още кърмя и още не мислим да се отказваме  Simple SmileЗа това съм благодарна на кърмаческия  Hug

# 247
  • в Надежда-та
много добре си го обяснила Hug

# 248
Баткото-4 мес.,а беба е на 8 мес. и още я кърмя

# 249
Peace цитирам те Пепи - и аз Mr. Green

# 250
Кърмих само първия месец ! Sad Sad Cry Cry Cry
Детето започна да повръща на фонтан и се наложи да му даваме Ам -Фризовом!Така кърмата рязко ми намаля и спряхме !Съжелявам че така се получи но ако имам 2 дете ще го кърмя докогато може!

# 251
  • София
Каката  я кърмих 1година и 5 месеца.Имаше вече всички зъби(20 на брой) Laughing
Инито веднъж не ме е ухапала.Сама се отби.
Малкия е на 9 месеца и половина и суче по 6-7 пъти,особено е активен през нощта Laughing
Сматам и него да кърмя докато той желае Hug

# 252
  И аз толкова Peace

# 253
Каката-1година и 3 месеца,а бебо-1 година и 4 месеца!

# 254
  • София
Още си се кърмим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт