Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява феталната морфология и кога се прави?
Какво представлява абрупцията на плацентата и как се лекува?
Какво представлява нухалната гънка и защо се измерва по време на фетална морфология?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява феталната морфология и кога се прави?
-
Какво представлява абрупцията на плацентата и как се лекува?
-
Какво представлява нухалната гънка и защо се измерва по време на фетална морфология?
Нухалната гънка е пространство, което се измерва по време на ултразвуково изследване, разположено в областта зад врата на бебето. Това измерване се извършва по време на фетална морфология, тъй като увеличената нухална гънка може да бъде показател за риск от различни генетични синдроми, включително синдром на Даун.
-
Какво представлява 4D ултразвуковият преглед и какви данни може да предостави?
-
Какво представлява 4D ехографията?

Иначе и в Премама има доста работи, гледах близнашка количка, но над 1500 лв беше мисля. Там нещата са от малко по-високия ценови клас. Малечко също е добре зареден магазин с много колички, столчета, има дрешки и играчки. Адреси има в На пазар, ако не се ориентираш-питай

или това, което имам в момента е добре отгледано и обгрижвано шкембе
, защото вече започнах да се шашкам
, а си мисля, че още е рано за да ми личи. Иначе не ям повече от колкото хапвах преди......Как мислите? А на вас личи ли ви вече? 
,но си мисля че е в рамките на нормата,защото преди бях на диета!Незнам как да се крия до края на януари,защото карам шофьорски курсове,а инструктора все ме плаши ,че като разберат ,че съм бременна ,никой няма да иска да ме изпитва!
. Началото на януари съм на преглед и ще питам дали е нормално това моето израстъче
Мерси за подкрепата и увереноста която ми даваш!
Емката цял ден ни говори, как утре имала роДен ден, и ще бъде много голяма, на 3.год., и ще ходи с чанта на училище

Джаста- праста мълчание и дай 50лв, чао
Така, че не се притеснявайте ако имате коремчете, по добре да сте по-пълни, но бебо да има място
тъкмо ще те пуснат по лесно
щеше той да роди " Ама моля ви се, как може да се подлагате на такъв стрес
"

. Радвам се, че всичко е наред, пък другия път ще ги смениш