Празниците чукат на вратата, а ЮЛСКИТЕ бебоци ще празнуват на мама във тумбака

• 13 739
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Да се включа следколедно и аз.
Имам молба към мамите от София. На 10,01,2008 год. ще пътувам до София за фетална морфология при д-р Димитрова. И съм си запланувала да пообиколя малко бебешките магазини. За жалост имам само един ден  Mr. Green, защото съм на работа. Бихте ли ме посъветвали къде има смисъл да отида и в кои магазини. И ако може да има нещо за близначета, защото във Варна почти няма избор. Горе-долу го познавам града, но ако може по-подробничко да ми опишете местата, ще съм благодарна Simple Smile
И още един въпрос имам. Попадал ли е някой на сайт или таблица в които е посочено нормалното нарастване на килограмите през различните седмици на бременността. Но не за цялата бременност, а по седмици. Искам да разбера кои кг. са заради порастването на бебетатат и кои са от моята лакомия Embarassed

# 181
~Честито на Емма! Да е жива и здрава!~

За магазини - в Пигис хаус има доста избор, голям магазин е и е зареден. Има колички, столчета, легълца, дрехи, колзметики, за майки бельо... Ти какво искаш да купуваш от сега Grinning Иначе и в Премама има доста работи, гледах близнашка количка, но над 1500 лв беше мисля. Там нещата са от малко по-високия ценови клас. Малечко също е добре зареден магазин с много колички, столчета, има дрешки и играчки. Адреси има в На пазар, ако не се ориентираш-питай Wink

# 182
Аз не смятам още нищо да купувам, но искам да се ориентирам в цените и пазара. Близнашки колички във Варна почти няма. Видяхме само някакви супер грозни Mr. Green Можеш да поръчаш по каталог, но като не съм я видяла на живо, мога ли да хвърля сума ти пари за нещо дето няма да ми свърши работа. Благодаря за магазините!

# 183
Аз не смятам още нищо да купувам, но искам да се ориентирам в цените и пазара. Близнашки колички във Варна почти няма. Видяхме само някакви супер грозни Mr. Green Можеш да поръчаш по каталог, но като не съм я видяла на живо, мога ли да хвърля сума ти пари за нещо дето няма да ми свърши работа. Благодаря за магазините!

Здравей. На въпроса за магазините - аз редовно ходя да разглеждам какво има в Хиполенд-в СкайСити Мол-кв.Гео Милев. Струва ми се че цените са им ок.....Магазина е сравнително голям и има избор, колички, дрехи, легла, столчета, играчки, шишета и т.н. Ако ти е на път, разгледай го. Не знам дали имат колички за близнаци. Мога да ти дам телефон и да попиташ-8713639. Ами успех   bouquet

# 184
Аз най-често съм ходила в Хиполенда до Метро и всеки път се заричам, че ще е за последно, ужасно съм разочарована от продавачките, супер непрофесионално се държат, като че ли с конкурс за противност ги избират....Затова и не ти го препоръчах. Но може в Скай сити да е по-разлино положението, а там наистина също има много неща...не повече от Пигис хаус Laughing

# 185
Здравейте момичета!
Ето, че и аз се реших да се регистрирарам. И аз си чакам бебче на 6 юли, затова и избрах точно тук да се включа. Искам да пожелая много здраве, усмивки и лека бременост на всички, а въпросите си ще запазя за друг път. Аз си се усмихвам от момента, когато разбрах, че съм бремена, въпреки че доскоро не ми беше много добре, но всичко си заслужава, сигурна съм.
С много поздрави и усмивки, Цвета

# 186
Добре дошла, Цвета!   bouquet

# 187
Добре дошла и от мен  bouquet
Аз имам един въпрос обаче. Значи на втори януари влизам в четвърти месец(иначе казано съм в 12 седмица и 3 дни), въпросът ми е дали вече е нормално да имам коремче  preggo или това, което имам в момента е добре отгледано и обгрижвано шкембе   smile3514 , защото вече започнах да се шашкам  smile3555, а си мисля, че още е рано за да ми личи. Иначе не ям повече от колкото хапвах преди......Как мислите? А на вас личи ли ви вече?

# 188
Добре дошла и от мен на навата ни мама и успешно бременеене! newsm10
mariq_m3   аз също имам вече коремче въпреки ,че съм в 11 седмица! EmbarassedДокторката казва че още не расте матката така ,че да се показва навън, но аз си мисля ,че въпреки всичко все пак е пораснала малко и е избутала червата малко по на вън!Е аз си похапвам повече отколкото преди newsm03,но си мисля че е в рамките на нормата,защото преди бях на диета!Незнам как  да се крия до края на януари,защото карам шофьорски курсове,а инструктора все ме плаши ,че като разберат ,че съм бременна ,никой няма да иска да ме изпитва! smile3506

# 189
Душичке, не се шашкай, ще има кой да те и изпита и да ти даде и изпита и книжката newsm10
Иначе при мене дано това коремче да не е шкембенце, щото направо незнам какво ще правя newsm78. Началото на януари съм на преглед и ще питам дали е нормално това моето израстъче newsm47

# 190
mariq_m3 Ще правим упражнения,ще тичаме, ще пазим диети, но след като спрем да кърмим!Дано да си взема изпита без проблем! newsm17Мерси за подкрепата и увереноста която ми даваш!

# 191
Мерси, мерси Дуци и Агата  Grinning
Утре ще вихриме парти във Софийски клуб, сумати форумски дечица очакваме да се присъединят  Party Емката цял ден ни говори, как утре имала роДен ден, и ще бъде много голяма, на 3.год., и ще ходи с чанта на училище  Crazy Mr. Green
поздрави и до скоро
Ели

# 192
  • София
Здравейте Hug
Момичета някоя от вас вече усеща ли бебчето newsm78 Аз от време на време нещо усещам, но е много неопределимо още даи е от бебчето Thinking
Днес ходих на ФМ във Фемина и съм много недоволна от персонала Crossing Arms Джаста- праста мълчание и дай 50лв, чао Crossing Arms Иначе всичко е наред. така се въртеше и буташе бебето, все едно му е тясно newsm78
Пък аз още нямам коремче Rolling Eyes И миналия път нямах, в 9-тия месец изглеждах като че съм в 6-ти  Shocked но за сметка на това ми притискаше бъбреците и направих бъбречна криза  Sad Така, че не се притеснявайте ако имате коремчете, по добре да сте по-пълни, но бебо да има място Rolling Eyes

душичката 32 ААААААААА, няма да се криеш Naughty тъкмо ще те пуснат по лесно Wink Аз се каня на държавен да ходя и ме е яд , че нямам корем Mr. Green

Миналата ми бременност /както казах имах малък корем/ и  отивам на изпит в сряда .И ме пуснаха баш щото бях бременна  Wink и докато ми пишеше оценката Професора и ме пита " Кога ще раждаш" и аз му казвам спокойно  " В Неделя" и човека  #Crazy щеше той да роди " Ама моля ви се, как може да се подлагате на такъв стрес #Crazy ", а аз " Еми така и така ще родя hahaha"

# 193
От началото на бремеността си с близнаци съм качила око 2,5 кг. Сега съм в 12 г.с. Това нормално ли е? Или и аз раста на шкембе smile3511

# 194
Добро утро Hug

Ели, Честит Рожден Ден на "голямата" вече кака (малко със закъснение)  bouquet! Да расте здрава и усмихната и да има най-слънчевото и щастливо детство Heart Eyes

Джини, аз съм вече 3 кг напред, а съм бременна само с едно бебе Embarassed. Моят лекар ми се скара за килограмите и ми каза, че не е нормално да качвам толкова в началото, но с близнаци сигурно е нормално.

Моето "коремче" вече си е голям корем и си е съвсем оформен бременен корем. Добре, че казах рано в работата ми, защото вече всички щяха да познаят, дори и да си бях мълчала.

Аз вече си купих първата дреха за бременни - едни дънки 7/8. За съжаление малко се надцених и си ги взех доста големи, с перспектива, и сега ми падат и не мога да ги нося Sad. Много са ми широки в ханша и се чудя дали ще ми се разшири и той или изобщо няма да успея да ги обуя newsm78.

Кетито, ти направо ме изненада с това отношение във Фемина Shocked. Навсякъде чета за тях някакви суперлативи ooooh!. Радвам се, че всичко е наред, пък другия път ще ги смениш Peace

Общи условия

Активация на акаунт