Празниците чукат на вратата, а ЮЛСКИТЕ бебоци ще празнуват на мама във тумбака

• 13 756
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Честита Коледа на всички!!! Здраве, щастие и късмет!!!

Преди 4 дни бях на видеозон и вече сме 3,5 см, имаме си крачета, ръчички, които много шават, носле, уста и пр. Смениха ми датата за 13 юли. Ако не е проблем сменете ми я в списъка на първата страница.

# 151
  • Sofia
nova_badeshta_mama, пулсациите са твоето сърце - и аз така преди го усещах, но не е бебето за съжаление. В началото бебето се усеща все едно имаш мехурчета в корема и ти бълбучкат. А сърцето на бебето може да се чуе със докторска слушалка чак към 6ти месец май newsm78

За сърцебиенето също е нормално, тъй като количеството на кръвта се увеличава и е нормалнп сърцето да се затруднява. На мен най-мъчно ми е качването по стълби Confused

Мерси! Точно се чудех дали няма да получа инфаркт Laughing
Наистина се задъхвам лесно тези дни, пък и някаква настинка се опитва да ме хване Confused

# 152
nova_badeshta_mama , не се тревожи за това неравномерно тупкане на сърцето . Аз се консултирах с доки , защото и аз се чуствам така , но той ми обясни че всичко е нормално и това е защоо сърцето навакксва увеличения кръвоток . Даже доки ми се смя защото му викам , докторе имам аритмия , и той ми вика я ми обясни и аз като му казах как се чуствам и той се смее и ми каза че аритмията е много сериозно нещо , но това не е аритмия и много често бременните жени си мислели че им става нещо на сърцето . Така че не се притеснявай , а се наслаждавай на празниците  Grinning И мен ме лепна някаква настинка и се чудя какво да пия  Sad Боли ме гърлото , ушите и са ми надути лимфните възли и май ще трябва да отида при лекар . Някоя от вас лекувала ли се е с хомеопатия през бремеността ?

# 153
Добро утро и от мен!
Честита Коледа на всички настоящи и бъдещи мами!Желая  много щастие,любов и здрве на вас и вашите семейства!
Виждам,че сте си почевали активно!
Е,как пракарахте Колдните празници-хапнахте ли си на воля!

# 154
  • Варна
Хайде Весела Коледа и Честит имен ден на всички именници днес  Здраве и късмет!!!

Кураж на всички работещи днес и утре, скоро пак ще починем 4 дни.. Twisted Evil

# 155
  • Sofia
nova_badeshta_mama , не се тревожи за това неравномерно тупкане на сърцето . Аз се консултирах с доки , защото и аз се чуствам така , но той ми обясни че всичко е нормално и това е защоо сърцето навакксва увеличения кръвоток . Даже доки ми се смя защото му викам , докторе имам аритмия , и той ми вика я ми обясни и аз като му казах как се чуствам и той се смее и ми каза че аритмията е много сериозно нещо , но това не е аритмия и много често бременните жени си мислели че им става нещо на сърцето . Така че не се притеснявай , а се наслаждавай на празниците  Grinning И мен ме лепна някаква настинка и се чудя какво да пия  Sad Боли ме гърлото , ушите и са ми надути лимфните възли и май ще трябва да отида при лекар . Някоя от вас лекувала ли се е с хомеопатия през бремеността ?

Вчера говорих с моя приятелка и тя точно това ми препоръча, каза че се е лекувала с Осцилокопциум по време на бремеността и много и е помогнало.

# 156
nova_badeshta_mama, аз лично не усещам бебето, но сутрин мога да видя как коремчето ми се движи  Laughing  Иначе, и аз се задъхвам доста напоследък, но още от предишната бременност знам, че си е нормално, свързано беше нещо с ускорения кръвен поток...

danibon, хомеопатични препарати, подходящи за бременни, са осцилококцинум, коризалия (за хрема, но на мен лично не ми помага), стодал (сироп за кашлица)...  Само че най-добре е преди това все пак да си те види лекар... Знам, че не трябва да се пие примерно Фервекс, може само чист парацетамол...Дано бързо ти мине  Peace

# 157
Весела Коледа и Честит Имен Ден на именниците днес

Grinning И мен ме лепна някаква настинка и се чудя какво да пия  Sad Боли ме гърлото , ушите и са ми надути лимфните възли и май ще трябва да отида при лекар . Някоя от вас лекувала ли се е с хомеопатия през бремеността ?

Вчера говорих с моя приятелка и тя точно това ми препоръча, каза че се е лекувала с Осцилокопциум по време на бремеността и много и е помогнало.

И аз се чувствам като вас Sad Може и да бъркам, но Оксилококцинум май се пие при първите симптоми на грип Rolling Eyes
Вчера си взех хомеопатичен сироп за кашлицата и болките в гърлото, но като се прибрах в къщи и прочетох на листовката, познайте какво пишеше - не се прилага при бременни и кърмещи...
Та моя въпрос е към тези мами, които вече изкараха грипа...има ли нещо, с което може да се лекуваме, дори и да са народни лекове???

# 158
  • Sofia
Аз май ще разчитам пак на изпитаното лекарство - мандарини и портокали с килограми.

# 159
Относно хомеопатията ви съветвам да не купувате сами хомеопатични лекарства, въпреки рекламите, а да си нaмeрите класически хомеопат и той да ви насочи и предписва лечение. Аз и семейството ми се лекуваме само с хомеопатия вече повече от година и сме много доволни.

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 11:55 от Aгата ®

# 160
  • София
Честита Коледа!Да сме живи и здрави, все пак това е най-важното Wink, да сме уверени в себе си, да вярваме, че можем да сме малко по-добри с всеки изминал ден.
Почивните дни бяха страхотни - отпочинахме си с бебчо, вече не ми става лошо и си наваксах. Бяхме няколко дена извън София и се върнахме за бъдни вечер при наште - на мен се падна паричката Wink Пожелавам Ви весело посрещане на новата 2008 година

Close-mas:А на нероден петко:

Честита Нова година, рачо защипачо   santa2

Виното прелива, щастие те залива,
с щипки здраво се хвани,
Новата година прегърни
няма връщане назад, да се хванем ли на бас?

http://www.az-jenata.com/?page=article&aid=3249

Честит имен ден на всички именници днес  !!!   bouquet

някои питаше за букви - ето линкчета
http://www.giffs.hpg.ig.com.br/
http://www.rennysniche.com/
http://www.animated-gifs.eu/alphabet-christmas-3/001.htm
http://snogirl.snoville.com/Alphabets/CmasAlphaIndex.html
http://www.renderosity.com/mod/bcs/index.php?ViewProduct=61439

# 161
Честит имен ден на всички носещи името Стефан, Стефка, Стоян, Стоянка, Венцислав, Венцислава и техните проидводни!
Да сте живи и здрави и вие и имената ви!

...И още нещо - напоследък усещам лека аритмия на сърцето. Все едно като лек допълнителен удар след стандартното тупкане. Знае ли някой как влияе бремеността на сърцето и дали това е нещо притеснително newsm78
И аз имам същите симптоми. Дори мислех днес да отида и да си пусна една кардиограма при джипито, но съвсем се успокоих, че не съм сама. При мен пулса достига до 110 и в продължение на няколко часа не намаля, но явно трябва да свикваме с много изменения. Та нали вече не сме сами... Laughing

# 162
Весела Коледа на всички с пожелание да сме живи и здрави, много щастливи и догодина да си гушкаме здрави бебчета
Честит имен ден на всички именници

от днес спрях утрогестана и започнах да пия Центрум-Матерна
та въпросът мие някой от вас пие ли тези витамини ?

# 163
Aз не пия никакви изкуствени витамини, само мандарини, портокали на корем и каквото ми се яде, гледам да е от полезните неща Simple Smile

# 164
Весела Коледа и Честит Имен Ден на именниците днес

Grinning И мен ме лепна някаква настинка и се чудя какво да пия  Sad Боли ме гърлото , ушите и са ми надути лимфните възли и май ще трябва да отида при лекар . Някоя от вас лекувала ли се е с хомеопатия през бремеността ?

И аз се чувствам като вас Sad Може и да бъркам, но Оксилококцинум май се пие при първите симптоми на грип Rolling Eyes
Вчера си взех хомеопатичен сироп за кашлицата и болките в гърлото, но като се прибрах в къщи и прочетох на листовката, познайте какво пишеше - не се прилага при бременни и кърмещи...
Та моя въпрос е към тези мами, които вече изкараха грипа...има ли нещо, с което може да се лекуваме, дори и да са народни лекове???

Ох,и мен ме  измъчва тази гадна настинка- гърло,хрема,кашлица,температура. EmbarassedЧувствам се като парцал.Снощи бях толкова нещастна и уплашена,да не стане нещо на бебето,че се разревах с крокодилски сълзи. newsm45 Мъжът ми от това съвсем се паникьоса,чак заряза телевизора и хукна посред нощ по аптеките.Та аптекарката му препоръчала парацетамол и сироп за гърло с мащерка/Биокс-Тими/.Тази сутрин се обадих на джипито и тя каза,че точно това трябва да пия.Само дето хич не ми помага.Чакам съвети от препатили!

Общи условия

Активация на акаунт