Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Задължителен ли е сутиенът за кърмене?
Кои са препоръчителните марки и цени на сутиени за кърмене?
Какви са ползите и недостатъците на сутиена за кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Задължителен ли е сутиенът за кърмене?
Не, закупуването на сутиен за кърмене не е задължително. Много майки успешно кърмят без да използват специален сутиен, предпочитайки обикновени, удобни модели. Въпреки че някои жени намират специализирани сутиени за удобни и полезни, те не са необходимост и всяка майка може да избере какво е най-добро за нея.
-
Кои са препоръчителните марки и цени на сутиени за кърмене?
-
Какви са ползите и недостатъците на сутиена за кърмене?
Ползите от сутиена за кърмене включват удобство при кърмене, особено когато се храни навън, и лесен достъп до гърдите. От друга страна, много жени предпочитат да използват обикновени сутиени, тъй като не се чувстват комфортно с механизмите за закопчаване на сутиена за кърмене. Важно е да изберете модели от дишащи материи, като памук, за да осигурите комфорт.
-
Има ли вреди от носенето на сутиен за кърмене?
-
Какъв размер сутиен трябва да избера при покупка на сутиен за кърмене?
Аз лично ползвах кърмачески, купих си го от Штъркел, цени не помня, но със сигурност бяха нормални за сутиен
На мен никога не ми е и минавало през ума да си купувам такъв сутиен.