Спите ли със сутиен?

• 17 293
  • 323
  •   1
Отговори
# 180
Не спя никога със сутиен и в къщи не нося, слагам го само когато излизам.

По същия начин процедирам и аз.

# 181
  • Варна
Не спя със сутен и в къщи не нося.

# 182
И аз така.Не спя с него и нося само,когато излизам.

# 183
През деня съм със сутиен винаги ,но вечер го свалям.

# 184
Винаги съм със сутиен независимо дали съм в къщи или излизам, но никога не спя с него  Wink

# 185
Не спя със сутен и в къщи не нося.

Peace

# 186
  • Пловдив
Винаги съм със сутиен независимо дали съм в къщи или излизам, но никога не спя с него  Wink
И аз съм по същия начин.

# 187
  • Плевен
Постоянно съм със сутиен, навън , вътре, дори спя с него. Ако легна нощем без сутиен не ми е удобно.

# 188
Като си лягам си свалям циците Whistling

# 189
  • София
hahahaНаправо ти завиждам неблагородно Flutter.Искам и аз така,ама не би-не сложа ли сутиен вечерно време,цяла нощ ми се мяткат насам-натам Mr. Green.

# 190
hahahaНаправо ти завиждам неблагородно Flutter.Искам и аз така,ама не би-не сложа ли сутиен вечерно време,цяла нощ ми се мяткат насам-натам Mr. Green.
....и има опасност да легнеш върху тях по гръб ли?  Whistling

Е, аз съм по- добре, тогава. Мойте са на стола Mr. Green Joy

# 191
  • София
и има опасност да легнеш върху тях по гръб ли?  Whistling
еее,чак за такава поза трудна работа.Ще се пробвам да видя,ама май няма да стане. Whistling

# 192
  • Cофия
Не мога да си представя да си легна със сутиен.....аз даже и навън понякога пропускям да нося  Whistling

# 193
  • София
А стига, бе! Naughty
е как може да си легнеш със сутиен! Мен лично вечер запова да ме постяга тук -таме, какво остана ако си легна и през нощта с него ooooh!

# 194
Когато си легна със сутиен и ми стяга, понякога съм забравяла да го сваля, но го усещам като ми убива Confused

Общи условия

Активация на акаунт