Спите ли със сутиен?

• 17 281
  • 323
  •   1
Отговори
# 240
оо,абсурд да спя със сутиен, докато съм на работа нося от тези с банелите,а вкъщи от онези,по-мекичките сутиени.Не знам каква е логиката да се спи със сутиен,но някои предпочитат така.
И аз така - навън обикновено с банел, вкъщи - нещо по-меко, но за сън никога. Между другото много зависи от формата и големината на бюста. За някои - няма значение, но за други - просто е неудобно да си без сутиен.

# 241
  • София
Веднага щом се прибра махам това нещо от себе си Twisted Evil и хич не ми пука - в къщи си ги "развявам"свободно Crossing Arms
Само докато кърмех носех,защото иначе не можех да попивам с подплънките и ...ставах мокра кокошка
Снаха ми носи и в къщи,но нейните са ....доста големи,но при спане го маха задължително

# 242
  • София , Монтана
И на мен.

# 243
Не, вредно е, а и по начало не понасях сутиени.Свикнах им донякъде, защото кърменето ми налага да ги нося.

# 244
 И аз само доката кърмех съм спала със сутиен, а и доколкото знам хич не е здравословно да се спи с него.

# 245
  • У дома... някъде
Не спя със сутиен,вкъщи много рядко слагам

# 246
  • някъде там
от както съм по майчинство и денем не ми се слага, а да спя с него абсурд Simple Smile

# 247
Не, ще ме притеснява

# 248
Нееееееееее.Немога да го търпя пък и не е хубаво.Гърдите трябва да не се пристягат по време на сън.

# 249
не само не спя, ами го махам при първа възможност
мразя го!!!ама като е наложително, жертвам се Crossing Arms

# 250
..
Само докато кърмех носех,защото иначе не можех да попивам с подплънките и ...ставах мокра кокошка
..

на мен акушерката след раждането ми каза докато кърмя да спя със сутиен за кърмачки,за да държал бюста стегнат.
колко е вярно ще видим след като спра да кърмя.

# 251
не ,няма да ми е удобно

# 252
Не спя никога със сутиен и в къщи не нося, слагам го само когато излизам.
newsm10

# 253
аз не спя с сутиен защото много ме дразни . но през другото време си го нося. Simple Smile

# 254
Само през нощта го свалям, през останалото време си го нося. Много ми е неудобно да спя със сутиен.

Общи условия

Активация на акаунт