Норвежки супер мами 17- вече в Коледно настроение!!!

• 18 760
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • България
Ами незнам за коя става впрос. Жената каза, че е музикант и като свирели тук в Норвегия, в хотела им сервирали съомга в сметанов сос и била много вкусна. Сега иска и тя да си приготви.   chef
В крайна сметка си дойдохме на думата и се разбрахме с нея  за какво иде реч,подозирах аз ,че  е нещо такова,тази вечер мъжа ми ще пита един негов колега,който има дъщеря готвачка,да ни даде оригинала. Peace

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 18:21 от norah

# 106
язе, вчера се пльоснах на ледо и сега съм с привързана ръка!
Иначе честита ви Коледа! като ми се оправи ръката /или задобрея да пиша с лява ръка/ ша се обадя пак!

# 107
  • България
Ох,сега видях,че  Марйо е писала...Абе,човек,какви ги вършиш Naughty,какво е това падане,бре? ooooh!
Бързо да се оправяш,че липсваш тук във форума! Hug  bouquet

# 108
  • Stavanger,Norway/ Varna
Тук съм аз, досега правих торта. Още не съм я завршила. Мъжо се вманиачи с тез торти, какво ще го правя после 100 кила, незнам  ooooh!
Сватя, как така се утрепа, бе душа. Купувай си от онези шпайкове дето се слагат на обувките, да няма повече ексцесии.

Норче, недей унива, пак ще се върне купона, само да ни мине ошашавянето от празниците.

Ха, незнаех, че и тук си имат коледарчета. Миналата година не ме навестиха такива, а тази таман 4. Изпяха ми някаква весела песничка, и аз ги нагостих богато. Трябваше да ги питам къде бяха на Хелоуйин, че ги чаках цяла вечер, а никой не дойде. А от влюбената комшийка получих странно цвете, дето незнам дали трябва да го поливам, ама то и така почна да цъфти. Незнам, обаче колко ще живее в тая маза нашата  ooooh!

Сливке, много симпатично джудженце си имаш под елхата- голямо да порасне.

# 109
  • България
Винцето глей,дойде само да ни подразни тука и замина при спамърите. Crossing Arms,после туй онуй... Mr. Green
Боб4енка,не унивам аз,ама народа се изпокри,викам ако спра да пиша може да се върнат,и аз кат Сливка вече комплекси взех да получавам... Thinking

Но ти ни подкрепи тази вечер поне. Peace
А,тук има коледарчета ,викат им julebukk май newsm78
Ма твойта комшийка чак цвете ли ти подарява,ей да внимаваш ...Joy Joy

Сливке,изървахме винцето,видя ли,тц,тц..покани ни там,ама мен ме е страх,бе ... Shocked

# 110
Те там големи хиени, бе! Дай да си траем ,а? newsm78 Бобченка ,тенкю за комплимента ,ами лична Убавица ,Кът майка си. Laughing

# 111
Аз пак да си кажа за съседката  Laughing
Той мъжо се появи в къщи с туй цветИ и каза, виж твойта приятелка какво ти подари. Thinking
Абе, ще му повярвам, че на мен, а не на него го е подарила, де ще ходя Laughing

Абе, хора, я кажете. Според вас луд ли е мъжо да иска да пътуваме с кола посред зимата до Осло с Йована вътре  newsm78. Правили сем баш зимата преход от Харщад до Осло, като се сетя какъв лед беше и как излетяхме от пътя и се бухнахме (за щастие) в една пряспа, не съм много убедена, че е подходящо.
Уфф, като си навие нещо на пръста значиии ...

Лелелеее, напъхах се в любовен триъгилник  Joy

# 112
Добър ден и от мен,
Чакам мъжо да се върне и да насмете хазяина, че аз съм стеснителна и немога да му се развикам  Crazy

# 113
Ето ме и мен.
Гледам скъсали сте се от писане, на чат сте го обърнали чак.  Simple Smile

бобченка, що ще насмитате хазяина не разбрах? Леле колко си слаба, как се втали толкоз бързо?
Марйо, бързо се оправяй...

# 114
Винска, аз си мислех отначало, че повредата е в моя телевизор и че не ги разбирам норвежците. Ама така реагират и останалите колежки, така че явно аз съм си наред. Толкова много не съм говорила по телефона никога! Телефона на клиниката е известен, така че се обаждаха от всякъде с всевъзможни въпроси. Колко хистерии препратих към легевактен е отделен въпрос. Накрая започна да ме дразни всеки разговор, по-дълъг от 5 мин. Отвратително е, семейството ми си го отнесе този път Sad

# 115
Палачинке, направили сме си с мъжо импровизиран килер до входната врата и баш там ев централния кран за водата. Та хазяите, незнам какви ги вършат, ама втори път и то през празниците, ми идва и ми разхвърля целия килер да си спре водата и да оправи аварията. То това е нищо, ама поне да оправяше след себе си. После моичкия уморен от работа, трябва да сложи всичко на място. Та, днес явно съм му изсъскала повече от нормалното, та не се наложи да го строява мъжо, гледам, криво ляво поприбрал.

Незнам аз дали ще съм на линия довечера, че хич не съм спала. Сполетя ме онова щастие дето рядко се среща и цяла нощ и сутрин бях дежурна. Сега се стабилизирах, но умиран за сън  Tired

А и винце нямам.......

# 116
Аз бях малко на пазар, купих си ботушки, желетка и 2 блузки... най-после да имам време, да са отворени магазините, да не съм скапана и някаква друга покупка да не е на дневен ред  Grinning

бобченка, ясно, кофти... но няма как, така е като си на чуждо.
Нора, винска, сливка, пу да не ви е уруки на настроение, сорри, че не ви се включвам в чатването ама тая краста съм я начесала преди много години...  Wink
ркб, така си е, по Коледа народа изтрещява...  Rolling Eyes

# 117
На безобразен чат сте го обърнали, затова, разтурям седянката!
Ето къде може да продължите да се забавлявате необезпокоявани:  Чат

# 118
Айде сега, Дивиана ни разръшка редиците и те оредяха.
Къде зачезнахте в тоя чат ли сте, щото аз ви търсих ама не ви виждам там  newsm78

# 119
Весело изкарване на празниците, мили момичета!

Не съм ви забравила, просто съм улисана с други неща и не сядам много на компютъра Simple Smile
Ние сме в Осло при техните вече десетина дни и се скъсахме от семейни партита.
Докато уважим всички роднини ...
Голям смях на тези партита, тостове се вдигаха, филми се прожектираха ... но още след първото всички ни натръшка норвежки грипен вирус и следващите бяха гарнирани с много, много чай Simple Smile
Подаръци имаше, имаше и пинехьот, и риббе, и юле какер, и едно оранжево нещо с вкус на варено зеле.
Много солено това пинехьот ... аз както не обичам солена храна ...  Sick
Много ядох, момичета, остава последното изпитание - новогодишното парти.
И след него започва едномесечна строга диета. Crazy
Странни неща си подаряват за Коледа ... но моите подаръци бяха хубави, явно за мен се бяха постарали да са по-оригинални Simple Smile
Бяхме и в Сандвика СторСентер за подаръци - много хубаво са го направили, наистина е стор, макар и леко скъпичко, но да цитирам моето "Хората имат пари и не им прави впечатление".
Иначе трудно се намери място за паркиране, а в самия сентер като кошер - хора, жужат, пазаруват ...
Обаче ми харесва опцията да върнеш подаръка в магазина (тоест да замениш дрехата с по-голям или малък номер или да замениш книгата с друга).
Стига толкова за днес, ще си лягаме, че утре пак ще сме заети Simple Smile

Розе, Норче, дано не ви липсвам много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт