Норвежки супер мами 17- вече в Коледно настроение!!!

• 18 721
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
  • Stavanger,Norway/ Varna

Айдеее, черпя за първия имен ден на щерката, да ми е жива и здрава.

Да са здрави и щастливи Сватята и Ивон на Сливка, да си прочуят имената  Grinning

# 241
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ИМЕН ДЕН ДНЕС    bouquet

# 242
Днес е св. Йоан Кръстител. Да са живи и здрави сички носещи имената Иван, Йон, Йоун, Йоханес, Йан, Йен, ... И наздрави!
Днес е и Рождество Христово за всички православни христиени, живеещи по юлианския календар. И пак наздрави!  Simple Smile

# 243
Приемам поздравленията (нищо, че ме няма в списъка на Хепи  Grinning ) мятайте, че виртуално съм ви почерпила с виртуално червено винце ( и мезе съм сложила, да не се нафиркваме грозно + 2 безалкохолни за Славс и Палачинка   Mr. Green )
Филипе тая нощ се скъса да рее и днес съм не особено адекватна! Ма ще разправям, че е от виното (дето го нямаме)

# 244
честит имен ден на всички именници newsm44 newsm51 newsm51
черпя за мойта щерка и дедо и Иван;да са живи и здрави. Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
 cook cook Wine Glass Wine Glass

# 245
Zdraveite na vsichki,
I chestito na imenitzite!
Ne sme se zasichali predi no az vi slediah korespondentziata predi da se premestia v Oslo predi koleda i poluchih dosta polezna informatzia, blagodaria.
Samo da popitam ako znaete - ima njiakav Service Centre for Foreign Workers v Oslo v koito bi triabvalo da ti pomagat sas razni neshta ama njakoi hodil li e, ima li smisal, pomagat li naistina? Izobshto shte sam blagodarna ako imate vijdane za neshtata kak e nai lesno da si izkarash vremenen D-number i t.n.   newsm78

# 246
  • България
4естито на всички именици.  bouquet

Катето ето, заповядай:

http://www.udi.no/templates/Page.aspx?id=8915

Адресът е написан там.Успех!  bouquet

Нямам представа,уви, как работят,това е новооткрит център,предполагам ако се отиде на място ще те насочат. Peace

# 247
Хайде и от мен - честито на всички именници!!!   newsm51

# 248
# 249
   Здравей те , момичета !  Hug   ЧЕСТИТ  ИМЕН  ДЕН на всички именници ,  Tada нека бъдат живи ,здрави и благословени !

Съжалявам,че не пиша по-често,но вече нямам много време,захванах се да уча тук едни неща и така.Сега се подготвям и за рождения ми ден, ох отлежавам   Wink имам юбилей,ставам на 20,не бе шегувам се, Grinning на 30 и съм решила да направя голямо парти с всичките си приятели,защото догодина ще стана на 29  Joy Joy Joy и така след 10 години отново на 20г. Laughing , поръчала съм си на Енрике нова кола за мен ,та ще видим   Grinning .Ако някой има път към Пловдив,моля да заповяда  Party

# 250
Добър вечер Simple Smile честито на всички именници  bouquet
 Снега се топи Sad И с тази прогноза съвсем ще се стопи до края на седмицата....
Ani4ka 2006, ти съвсем зачезна.....
Kateto_s, добре дошла  bouquet

# 251
Е, сега вече ще дърпам уши! Къде сте всички? Нито един ред няма написан днес Crossing Arms
Боб4енка, утре съм на линия, обадиха ми се от работата 20 мин след като си бях тръгнала оттам Laughing

# 252
Marjo, мерси за безалкохолното.
Едно айрянче ще свърши идеална работа   bouquet

ркб, аз днес направо го проспах ...  Confused
Много бързо минава времето така  Joy

# 253
Аз съм "полу-на линия". Децата не са много "у ред" и не знам дали да ги изведа. Обадете ми се, може да успея да се включа в плана или да измислим собствен "по сватовски" план!
Мартин реших да си го оставя в къщи, че да не повтори одисеята на Фифо, ма май направих грешка. Сега не мога да се добера до компютъра и на всичкото отгоре ми се наложи да си играя на колички! (устата ме заболя да бръмча!)

# 254
Браво на теб Simple Smile Аз вече се събуждам сутрин преди часовника да е звъннал........
Ще помагаме с децата, няма проблем Laughing

Общи условия

Активация на акаунт