Греят Kоледни свещички в АВГУСТовските очички

• 10 515
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
                               Честита Коледа
           честит празник   на всички именници  и рожденици

# 226
Честита Коледа на всички.Бъдете много здрави и усмихнати!!!

Честито и на всички именници  bouquet

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 10:52 от adriana d

# 227
  • Видин
Весела Коледа приятели. Искам да ви благодаря че ви има. Вие сте страхотни и много, ама много ви обичам.

Честит рожден ден Боби. Много радост и щастие да ти носят твоите жени.

Честит имен ден. Със здраве да си носите името

# 228
  • София
Честита Коледа на всички.Бъдете много здрави!  Hug  bouquet
Честито и на всички именници  bouquet
Aз се стягам,че днес ме на годеж и така и не знам какво да купя newsm78 и не знам цветя трябва ли за момичето  bouquet   

# 229
Честита коледа на всички много усмивки и здраве на семействата ви
Честит празник и на всички именици  bouquet

# 230
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!! МНОГО ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ... И НЕКА ДУШИТЕ НИ СЕ ПРЕЧИСТЯТ!!!!
 santa2 People Santa Close-mas:  madnoel

# 231
  • Пловдив
Здравейте момичета.Весела Коледа.
На всички именници и рожденници-честито,бъдете живи и здрави и много щастливи и обичани.

# 232
Честита Коледа!!! 
Да почерпя за щерката, че и тя е именничка

# 233
  • Видин
Димяни, мисля че не е лошо да вземеш някакво цвете. А за подарък вземи нещо за къщата или за младото семейство Peace

# 234
  • София
Niya_Petrova,аз така си мисля да вземем нещо за къщата  PeaceСамо за букет се чудех,но ще взема  bouquet до сега на годеж не съм ходила bowuuСватби да ама....
sheherezada,да ти е жива и здрава! Heart Eyes

# 235
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!! НЕКА ВЪЛШЕБСТВАТА НА КОЛЕДА ПРОДЪЛЖАТ ЗА ВАС И БЛИЗКИТЕ ВИ НЕ ЕДИН ДЕН, А ЦЯЛА ГОДИНА. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, КРАСИВИ, ЩАСТЛИВИ, УСМИХНАТИ И МНОГО, МНОГО ОБИЧАНИ И ОБИЧАЩИ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБИ!!! ТОВА С МОМЧЕТО ОТ ПОЖЕЛАНИЕТО НА ФРАНИ НЕ Е ЛОША ИДЕЯ. Wink

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ЧЕСТИТИ ИМЕННИЦИ НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ОЩЕ ЕДИН ПОВОД ДНЕС ЗА ПРАЗНУВАНЕ!!!

МАРИАНАМАМА, МОНИ, БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ И МНОГО ЗДРАВИ!!! БОЛЕСТИТЕ И НЕПРИЯТНОСТИТЕ ДА ОСТАНАТ НАЗАД В МИНАЛОТО. КОЛЕДА ДА ВИ ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ УСМИВКИ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ!!!  Two Hearts newsm51

# 236
  • Ланкър, планините Овнерог
Момичета, кажете ми някоя марка каши, която да има безмлечна, безглутенова, да не е с цитруси......за над 5м, че скоро мисля и с тях да започвам. Вчера гледах в ХИТ, обаче все бяха с нещо, което не ми отърва вътре.

# 237
  • В светлината на слънцето
Гита, за Теди ползвах тези на Нестле. Имат ябълкови безглутенови и доколкото помня и от круша. Безглутенова е и елдата на Бебиколинска, но около тях преди месец имаше голям скандал с нещо отровно, така че недей да рискуваш. На Нестле обаче са читави и с най-много полезни елементи за бебоците.

# 238
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита, за Теди ползвах тези на Нестле. Имат ябълкови безглутенови и доколкото помня и от круша. Безглутенова е и елдата на Бебиколинска, но около тях преди месец имаше голям скандал с нещо отровно, така че недей да рискуваш. На Нестле обаче са читави и с най-много полезни елементи за бебоците.

Доколкото ги видях, са млечни обаче. За тези на Беби още от Танти имам лошо мнение-изрина се от безмлечна ябълкова каша.

# 239
  • ГОре на черешата...
Честито Рождество Христово! Много здраве, щастие и любов в домовете Ви!
Да е живо и здраво името и на всички именници!

Честит Рожден Ден на Боби! Много да го обичат и глезят жените му!

И малка почерпка, че днес моето малко слънчице става на 4 месеца:

Общи условия

Активация на акаунт