Дядо Коледа пристига, СЕПТЕМВРИйско внуче той намира!

• 20 621
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Алекс, и аз чакам с нетърпение  Hug  Hug Hug

Мамо Роси, сладур е малката Рони.   bouquet

Мечо, не се зареждат снимките ти, че да разгледам. По-късно пак ще пробвам.

Хайде разкажете как посрещнахте новата година  Hug Какви подаръци получихте, какви късмети се паднаха от баницата Simple Smile)

Мойто мъж ми подари подари обици. Семпли, но много красиви и с по три мънички диамандчета  Heart Eyes

Новата година посрещнахме в къщи с приятели. Много весело беше. Свирихме, пяхме, хора играхме  Grinning  Откарахме до към 4.30ч. От много време не се бяхме веселили така добре  Grinning

Лека вечер ви пожелавам, че Тео ми виси на ръката и ме дърпа.

До скоро   bouquet

# 136
На нова година бяхме в дома на много близки приятели  Heart EyesИзкарахме си страхотно, като изключим момента с гърмежите, в който Они мнооооого се стресна. Плачейки казваше, че я е страх, много я е страх и така заедно с кучето (голдънретрйивър Laughing) се крихме за около час в еднат стая. Но всичко беше много хубаво  Grinning

За подарък получих чанта и козметика за кожата на лицето на Клиник. Изненади не е имало, сама си ги избирах  Mr. Green

Късметчето ми беше здраве -- 2 пъти Simple Smile , а паричката отиде при Любимия Simple Smile
Ами това е  Grinning

# 137
майчета дайте тук по едно мнение
най вече тези на който маниците си ядяха пръстите с какво премахнахте този проблем
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=253860.0

# 138
Бебеееееееее, имаме бебеее! Алекс е стигнала до болницата!:-) Преди около час се е появила Магдалена!:-)) Повече подробности от таткото или от Иви, която ме събуди с тази супер новина!:-)))

Ха, за много години сега!:-))) Да сте здрави и щастливи, хубави и обичливиSimple Smile)- вие и децата милиSimple Smile)!

Ние си изкрахме спокойно и семейно, Али се изкефи много на фойерверките и му дръпна рев като свършиха... , което си беше към 1 часа. То лозенчани се бяха запасили.... Много красиво беше! Тъкмо аха, аха да задремнем покрай заспиването на Али и дойде един приятел, с който се бяхме разбрали предварително. Та тихо кротко и напоително - аз до 6, а мъжовете до 10 го откараха.

И още една хубава новина! Вчера разбрах, че наша много добра семейна приятелка е бременна!:-)) И за майтап терминът и е на рождения ден на мойто мъжSimple Smile))))

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 10:53 от Winny

# 139
Уини, благодаря, че  ни информира Hug

Лелеее, цялата настръхнах Grinning. Не помня откога не се бях вълнувала така.

Да им е жива и здрава малката Магдалена Heart Eyes! Весело и слънчево детство й желая, а на Алекс - много бързо възстановяване Hug Heart Eyes

# 140
Честито малка Магдалена на мама Алекс и кака Симонка!!!!!
И аз да ви се похваля с една супер новина около нас, сестра ми роди на 01.01.2008 малкиия сладък Виктор!!!! Заедно са с Алекс, поне при една лекарка  Mr. Green Crazy
Да са ни много здрави и щастливи дечицата, бебенцата и каките!!!!!!!! Целувки на всички!!!!!!!

# 141
Меган, да ти е жив и здрав малкия племенник Виктор Hug. Да расте щастливо и весело детенце Heart Eyes. Бързо възстановяване на сестра ти Hug

# 142
Видях аз, че сте изписали почти 2 странички и веднага разбрах, че си имаме бебе  Mr. Green

Да е жива и здрава бебка Магдалена! Прекрасен живот й пожелавам, много здраве и късмет!  Grinning
На щастливата мама Алекс - бързо възстановяване!  Hug
Ех, че хубавоооо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Меган, честито и на вас! Много здраве + много късмет желая от сърце на бебе Виктор!
Как е сестричката ти? Първо бебче ли й е?

Ама как хубаво започна Новата година  Laughing Laughing Laughing

# 143
  • София/Осло
ЕХАААААААААААА СУПЕР
АЛЕКС ЧЕСТИТА МАЛКА БОНБОНКА МАГДАЛЕНА , ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА

МЕГАН НА ВАС ЧЕСТИТ ПЛЕМЕННИК.
Тя Алекс чакала да и се накараме бре-......ухх че хубавоооо  Heart Eyes

# 144
Теди, на сестра ми е второ бебче, имаме си кака Рали!!!!!!(В подписа ми пише всичко  Mr. Green Laughing)
Таня и Алекс са в една стая, много готино, поне ще си помагат!!
Много е гот с бебенца да почва годината, дано всички имаме само положителни емоции тази година@@!!!!!!!!
Целувки на всички сладурковци!!!!!!!!! Hug

# 145
АЛЕКС, ЧЕСТИТО! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАГДАЛЕНА! МНОГО КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ!   Hug  Hug
МЕГАН, ЧЕСТИТ ТИ ПЛЕМЕННИК И ДА СИ НАЙ-ДОБРАТА ЛЕЛЯ

Аз вече стягам багажите, Деска тук сигурно е снежно като в Осло,само където е по-гот при вас

# 146
Пепа, не ходихте ли на парада? Имама една лична молба към теб. Ако знаеш някой сайт с английски известни детски песни, от където мога да си ги сваля и да ги запиша, ще съм ти много благодарна.  От сорта на One finger, one thumb, keep moving, wheels on the bus...

На мен се падна парата от питката, а и от баницата пак пари, пътешествия и кола, а на Ади здраве, паричката, а на мъжа ми повишение. Като цяло пак ще харча аз парите Simple Smile Иначе получих обеци.

Уини, лека бременност на твоята приятелка Simple Smile

# 147
УРАААААААА! ЧЕСТИТО НА АЛЕКС!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА МАГДАЛЕНА!

Меган-честито ви бебче и на вас!Здраво и весело да расте!

Аз се разболявааааааааааааааааааааааам smile3514

Вчера пък си изпрах телефона в пералнята ooooh! ooooh! ooooh!, та днес търчах за новичък.Добре ми тръгна годината Rolling Eyes

От баницата в майка ми ми се падна.....бебе.На мъжа ми-годеж.
На новогодишното празненство си разменяхме подаръци с томбола, и на мъжа ми му се паднаха брачни халки Joy- доста се позамисли, и каза, че тва било поличба Crazy hahaha hahaha hahaha

# 148
  • Варна
Включвам се да честитя Новата година на всички, пък то имало и още по-хубав повод Grinning Grinning Grinning

Алекс, честито!!! Да ви е жива и здрава МАГИ, и заедно с кака Мони да ви създават само хубави емоции!!! Мноооого се радвам за вас! Поздрави и на тати Тишо - да се радва и грижи за прекрасните си жени!

Честита Нова година момичета!!! Пожелавам на вас и семействата ви да сте по-здрави, по-щастливи и да сбъднете повече ваши мечти!!!

# 149
Теди, на сестра ми е второ бебче, имаме си кака Рали!!!!!!(В подписа ми пише всичко  Mr. Green Laughing) .......
То си пише, ама кой да чете  Blush Laughing
Поздрави и двете щастливи мами от нас  Hug

Ние Новата година посрещахме с приятели и с много деца  Laughing
Беше много хубаво, децата слушаха и от заплес в хубавата компания се сетихме, че чакаме Новата година едва 15 минути преди да дойде  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт