Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво обсъждат майките във форума?
Какви са мненията на майките относно избора на име за бебето?
Какви са преживяванията на майките по време на бременността и раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво обсъждат майките във форума?
-
Какви са мненията на майките относно избора на име за бебето?
-
Какви са преживяванията на майките по време на бременността и раждането?
-
Какви са мненията на майките относно избора между нормално раждане и цезарово сечение?
-
Какви теми обсъждат майките във форума?
изписаха ми едно мехлемче и капки за очи и уж трябва да мине до 5-7 дни ама започна да ми оттича и към долния клепач. Сега се ровя в Интернет да разбера дали е опасно за бебчето ми. Лекарите ми казаха че не е ама мен ме е страх. Някоя от вас имала ли е нещо подобно?

На Симона не й давам непрекъснато, само по 1-2 малки неща на ден, та всичко остава за нас с мъжа ми
Утре мисля да се разходя до докито да погледнем как сме с разкритието, водите, плацентата, че вече ми омръзна
Като морж съм
мамин златен ненагледен 
Контракции от дъжд на вятър, бебо ритка ли рита, от време на време някоя и друга слузеста нишка се източва от мен та се скъсах от смяна на бяльо и превръзки.. една комшийка, медицинска сестра, ми препоръча да скачам на въже 

явно мога да изкарам още доста така.