Passione Natalizia 2 - Италия 75

• 21 580
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
  • Italia, Palermo
Здравейте!
Докторът каза, че съм била добре и всичко е в нормите, да съм пробвала първо да мина сама на хранене без въглехидрати почти. та, аз от снощи съм уплашена малко и почнах на салати, риба и месо. каза, че съм пиела явно малко вода, май е така. Не знам защо, може би се унасям с беба и не се сещам за себе си, е не забравям да ям безразборно, но да пия май, че да и плодовете изоставих. Защо ли така се промених точно аз, де не можех без плодове и вода newsm78
Деси неаполитанска, пробва ли с нашенски илачи природни?
Деси деалемска, браво и на теб за успеха с работата, явно си пълна с енергия от тренировката да си заета и в движение, затова не чувстваш умора! А и като с кеф се върши нещо ти поникват криле дори без Редбул Laughing ке метте ле али! А за немския, явно го говориш добре щом си успяла по телефона да се разбереш, без жестовете, които помагат при скарси познания един вид! Бравос!
Аля, мерси за вниманието, днес съм забравила да изляза от форума и съм резултирала на линия цял ден, та затова не съм писала, ни отговаряла на никого на съобщенията, пардон  bouquet!

# 196
Миликс4е айде стегни се малко де.Напълно те разбирам 4е си супер заета и изморена покрай малката,но все пак гледай да си обръ6та6 пове4е внимание.Спри да се тъп4е6 с глупости и пий те4ности,ина4е 6те ти се карам ей  Naughty

А ина4е с австриеца....хмммм абе разбрахме се,ама с голям зор, а така добре говорех немски на времето  Confused
Много жалко как бързо се забравя един език,а колко трудно се у4и.

Весел уикенд на вси4ки  Hug

# 197
# 198
Буонди'  Crazy

Кафе с мляко прего

Joy Joy Joy

Дано не съм ви развалила настроението....малко шеговито  Crazy

.........събуди се..............

# 199
  • Italia, Palermo
Здравейте! Добър уикенд и от мен!
ПАк съм забравила да изляза от форума с ника си и сигурно хората си мислят, че дремя нон стоп тук Laughing
Ние ходихме пак на морето, че се запознахме с една чехкиня, женена за колега на Вито. Тя е красива, тънка фиданка и все хаймани по лунгомарето със синчето си, та се амбицирах и аз да се срещам с нея и да вървим с часове. Беба така зананя, че от два часа не се е будила и дори не е яла от сутринта от 8.40. Тоя дъх на море действа опияняващо. То и ние бяхме станали като много хора тук, да не виждаме морето с месеци, а да е на минути път с кола от нас. Лошото е, че се минава през ротонди и места без тротоари и не е да слезеш от дома и да вървиш до там пеш, все возила трябват и мен това ме нерви. Има едно местенце до нашия квартал, но се минава през трафикирани отсечки и дишания чист въздух в дробовете бързо се замества на връщане с тоя от ауспусите на колите.
Липсва ми малката Силистра, де за 20 минути пеш през тихи улички стигаш до центъра и до дунавската градина, която е доста голяма и вървиш през нея километри, така акомпанирах навремето, като безработна дружките с бебоците им- излизахме от сутринта, малка пауза за нани-нани и после пак от 16 до 20 часа и бях вейка. Дори си мисля, че и да не ходя на палестра, ами само да вървя по два часа на ден ще е от голяма полза за мен и за детенцето. То едва сега видя морето от близо и походи по алеите до плажната ивица, подпирано от мама.
На-после развалихме елхата, беба повтаря след мен наричайки я " ха" . Много е разговорлива, наричам яБърборина Рамондина ( фамилията и е Рамондино), та и баща и не спира да говори де.
Всички се изпокриваме май през почивните дни. Отивам да отпусна телеса докато чуя рев от глад по бебефона!
До после и приятен следобед!

# 200
Заспааааааааааааа...нечувано...чукам на сто места и дано се завърне стария навик да поспива следобяд  Praynig

Моя кукла, дано оздравееш скоро...а пък за антибиотиците не се кахъри...при теб е наложително!

Бимбе,напълно си права...когато се виси вкъщи и се занимаваш само с дете и къща е доста по-изморяващо,защото е все едно и също еднообразие на действията  Crazy ,то не,че е лошо де,но си има някакъв лимит  Crazy поне аз пощурявам доста често напоследък  Crazy

Да питам как си поддържате езиците?!На мен освен,че руският ми неприятен(лично усещане) не съм го говорила от супер много време и сещайте се,че 2 думи нямам смелост да кажа  Rolling Eyes
Тук нали чуждите езици са 'вредни'  Twisted Evil

Наоколо съм  Crazy

# 201
Здравейте на всички!
Искам да ви пожелая,една спокойна и релаксираща Неделя!Ето ви и нещо за добро насроение:http://vbox7.com/play:9f0b17d0
Аз лично се позабавлявах!
Миликс,ние сме още болни!Слагам и от четири дни свещички и тя все има температура,давам и и антибиотик!Но подобрения не виждам:(.Днес пак ще му се обадя на тоя доктор!!!На всичкото отгоре съм сама и немога и до аптеката да ида!АД!!!
Лек ден!!!

# 202
Няма никой Rolling Eyes
Ние имаме голям проблем Cry.На Гъб4ето му излезе една пъп4ица около половин см на бузката и му се възпали.Ходихме на 2 дерматолога които не можаха да разберат от къде се е появило това 4удо и какво е то4но.От два дни се поду като мехур4е пълно с кръв Rolling EyesХодихме до болницата,но както знаете събота и неделя няма кой да те прегледа и да ти обърне внимание #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Та ще ходим утре сутринта да го видят пак и дано този път се разбере какво е и как да го лекуваме Praynig
Приятен ден на вси4ки  bouquet

# 203
Стискам ви палци , да не е нещо сериозно и да минава бързо ..... Sad Praynig

# 204
Ники, дано те успокоят утре докторите. Едва ли е нещо сериозно, може някое насекомо да го е хапнало за сладката бузка.
Ние сме на оздравяване, само кашлицата ми остана, много е дразнеща и нищо не мога да взема  Cry.
Кала, аз руски само разбирам, хич не мога да говоря. С английския това лято се оправях без проблеми в американско, не че го говоря перфектно, но ..... Преди да дойда тук го ползвах по-често и по-добре го знаех. Но щом обясних на канадско-американската граница защо пътуваме 4 човека в една кола, едните тръгнали от София до Монтреал, другите от Рим до Торонто, и познаваме ли се изобщо  Joy, накрая граничаря се оказа грък и вика - вие българите сте като нас, та ни пусна без да ни проверява колата   bouquet...... значи не ми е много ръждясал английския.

# 205
Моя кукла и аз бях на мнение,4е е ухапано от комар,но лекарите ме убедиха,4е не е ухапване от някакво насекомо Rolling Eyes.УФФ и аз ве4е незнам какво е това нещо newsm78.Ве4е 5 месеца ходим по дерматолози и всеки се 4уди какво е.Мазахме го с какво ли не,но нямаше никакъв ефект.От два дена се възпали ужасно и много ме притеснява. Може би ще ни изпратят на хирург да го изреже и ако му остане някой белег на бузката ще умра Cry

# 206
Ники, успокой се мила, сигурна съм, 4е не е неЩо сериозно Hug дори и да се стигне до "хирурги4на" намеса, на беб4етата по принцип правят такива интервенции със сонди4ка или лазер, ниЩо няма да му има на мъни4ето, не се притеснявай, стискам палци  Praynig

Деска, радвам се, 4е си по добре Hug

Лека ноЩ на вси4ки

до скоро

bouquet

# 207
Поддържам си английския, защото ми е от основните капитали тук. 
Чета, гледам телевизия , филми само на английски.
Обаче имам трудност да превключвам. Сигурно е от възрастта, или просто аз съм си по-бавна.
Може би повече тренинг трябва. Скоро бяхме малка компания, моя приятелка превключва моментално италиански-английски-унгарски- български. Завидях благородно.

# 208
Хм, английският ми за съжаление, не е това, което беШе...

За мен е немислимо да се поддържа нивото на владеене  на 4ужд език, без той да се ползва 4есто (ежедневно). Предимно говоримо и писмено.
ОбЩо взето си 4ета и гледам тв на англ. без проблем.. Ре4никът ми, оба4е здравата е обеднял...ех, а пък английската гимназия...

Аз съЩо имам трудност да превключвам: веднъж като запо4на ок, ма докато се наканя си подбирам думите. ИзобЩо полиглотите ме изпълват с адмирации, аз с няколко езика се сбърквам.  Confused

# 209
Добро утро:)

Ник,какво казаха докторите?

Език,който не се ползва е нормално да обеднее,а и ако не се тренира превключването няма как да си остане, както преди - бързо и лесно!
И на мен английският ми е капитал,но дефакто руският е доста важен,защото тук почти никой не го говори!Аз даже го избягвам и не ми се говори,обаче ми е ясно,че и той ми влиза в СВ-то,а там съм го писала БУОНО   Crazy

Успешна седмица;)

Общи условия

Активация на акаунт