Passione Natalizia 2 - Италия 75

• 21 812
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Анджи аз не мога да го видя  Rolling Eyes,може би има проблеми със сайта newsm78

# 136
AnGiAr, и аз не виждам  Rolling Eyes

Сонита, не съм наясно за ваксината....все си мисля,че е защитен донякъде,но само мога ад предполагам!

А все се чудя дали аз съм защитена от менингококко?

Нямаме май;)

# 137
Добро утро  Crazy

Наоколо съм Crazy

# 138
Привет на всички,имам една питанка!С моята бебка се захранваме от един месец и тука от няколко дни все се буди нощем с письци,и стомахчето и е твардо,след масажи се успокоява и заспива!Като че ли отново има колики,вазможно ли е да е от захранването,да сам и претоварила стомахчето с храна?Ходи редовно по нужда,не е запечена!Давам и по малко каша на обяд,и следобяд по едно плодово пюре!Не зная каде бъркам с това захранване!От захранването ли е или е възможно и да са зъби?Вече сам тотално объркана,и отчаяна!!!

# 139
# 140
Добре е да не ги изнасят в чужбина, да. Боклуците. Миналият им опит е с изнасяне в Гемрания, което  е струвало 80 милиона, след което Германия ги е усвоила ( отпадъците) , произвела ток и им го е продала. Проблемът на София с боклуците ми изглежда като детска заигравка всравнение с това, което става в Н.

# 141
Ха Лени не си тръгнала или още търсиш амортисьори за слона. bowuu
Аз лично познавам няколко боклука които нямам нищо напротив да бъдат изнесени за където и да е.
Алая ,да положението е такова,но какво да правиш като има политици,който прокарват изказвания от сорта"Няма как ,с камора и мафията трябва да съжителстваме"
Анджи къде ходиш бе душичко,Матео стана пръв пътешественик.
Значи всички сте по салдите.Ники ти май първа ги уважи

# 142
Да ви кажа днес ми е голяма тъпня.Книга не ми се чете,филм не ми се гледа,по магазините не ми се ходи,гости не ми се виждат.Да взема да се ням ли

# 143
ААА Ов4ева разбира се,4е ги уважих,купих си 4удни нещица ама още не съм свършила Crazy.Иска ми се да излезна и да мятам цял ден кра4оли по магазини ама е студено и ме е страх да не се разболее Гъб4ето.

# 144
аз днес съм тук, болна.  малко съм в настроението на овчева, но хапнах  порядъчно наобяд.
но 3 пъти излизах. много скапващо е да излизаш, докато си болен.
за боклука - горе долу откакто съм в Италия имаше 2-3 големи драми с боклука,  гледките  стават все по-брутални, не виждам
някакви варианти да се предлагат.

# 145
здравейте на всички.

# 146
Петя,надявам се че си ми получила съобщението!

# 147
# 148
немога да разбера как се прави да се сложи снимка  .някой да ми помогне??????

# 149
добре дошла, петя-81!
в чита ди кастело май има някой от момичетата, които пишат тук.
за картинката мнгоо не те разбрах, но в началото на подфорум "Родители в чужбина" има една тема от Татти за правила, условия, указания.. или нещо такова, където се описва как става добавянето на картинки в профил и съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт