Passione Natalizia 2 - Италия 75

• 22 067
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм цял ден в леглото с висока температура, страхотни болки в гърлото и направо се чувствам като парцал  Cry . Голяма гадост, не издържам повече  #Cussing out

# 121
Кукла,не ти ли напомних ,че метлата се яхва само,ако си добре облечена Simple Smile.Виж сега до къде я докара.Аз тъкмо щях да те каня на протестен митинг заради боклука,ама ти бягаш от социални мероприятия.

# 122
Кукла,не ти ли напомних ,че метлата се яхва само,ако си добре облечена Simple Smile.Виж сега до къде я докара.Аз тъкмо щях да те каня на протестен митинг заради боклука,ама ти бягаш от социални мероприятия.
Ми не си ми напомнила, виждаш ли сега, забравана!
Що бе, мен боклука тъкмо ми напомня София и ме спасява от носталгията, хич и не мисля да протестирам  Joy

# 123
Аз пък колко съм тъпа,щях да пропусна да съм в тон с подфорума и да ти честитя настинка.Честито пожелавам ти много здраве.Апропозито биологичните ми кокошки стоят непокътнати.Казвай,ако домашна чорбичка ще ти помогне .....

# 124
И за носталгията съм готова да ти помогна.Ако искаш, слез на улицата пред вас почакай автобуса 1 час,качи се ,аз ще мина покрай теб и  ще ти бръкна в джоба .Хора сме,ще си помагаме

# 125
Да не си ги пипнала биологичните кокошки! Днес исках пилешка чорбичка, ама нямах пиле, та мама ми направи супа топчета. А иначе автобуса пред нас няма да го чакам цял час, общо взето миналат през няколко минути, а приятелска ръка да ти бръкне в джоба винаги се намира, то това му е хубавото  Laughing. Нали сме едно голямо семейство.....

# 126
Buondì! Тази сутрин докато гледах tg5 си мислех да питам ov4eva как е положението с този боклук по улиците, защото от кадрите изглежда много критично вече  Shocked Представям си и ако бяха високи температурите! Гери, казвай как е работата! На всички лек ден с едно пухкаво капучино!

# 127
Хубав ден и от мен  Grinning

Ники, тези ампули се оказаха много ефикасни! Слагам от около 1 седмица и косопада намаля драстично! Вземам и фолиева, може и това да укрепва допълнително. Междудругото, онзи ден видях че имат магазин и на аутлета Виколунго.
Ти ваксинира ли Габи? В Асл ли се обажда и колко плаща? Аз сериозно се замислих, а и другата седмица мъжо ще ходи по работа точно в критичния район, дори и в Киоджа, доколкото разбрах  Mr. Green

# 128
Здравейте Момичета за първи път от доооста време насам  Hug

В БГ сме от около седмица и сме болни, още не сме си показвали носа пред хората. През тези месеци нямах нет, а и често прескачахме до Неапол..

Вие как сте...?

Поздрави на всички

# 129
Хубав ден и от мен  Grinning

Ники, тези ампули се оказаха много ефикасни! Слагам от около 1 седмица и косопада намаля драстично! Вземам и фолиева, може и това да укрепва допълнително. Междудругото, онзи ден видях че имат магазин и на аутлета Виколунго.
Ти ваксинира ли Габи? В Асл ли се обажда и колко плаща? Аз сериозно се замислих, а и другата седмица мъжо ще ходи по работа точно в критичния район, дори и в Киоджа, доколкото разбрах  Mr. Green

Браво Сонка радвам се,4е са ти помогнали и аз от както ги слагам ми намаля косопада.Леле мислех,4е ще оплешивея Shocked направо на ки4ури ми падаше косата Confused
За ваксина отивате във консулторио,за мимингококо се правят 3 ваксини.Първите две през два месеца,а третата след шест.Всяка ваксина струва около 47 еври Crazy
Тук пе4е слънце Hug.А на мен така ми се спи.Мал4о се събужда по 10 пъти през ноща,4е го мъ4е зъб4ето.

# 130
Банда,ей ме на и мен  Mr. Green

На болните да оздравявате по-бързо.....ей,ужасен е тоз грип  Praynig

Бимбе,браво  Peace

Лени къде ли се изгуби?

Да ви питам за асени фамилиари -  константа ли е цифрата или варира за първата година и намалява през втората,знам ли?! newsm78

Нямаме наистина  Crazy

# 131
Ехе здрасти Анджи,много се радвам,4е си отново при нас Hug.Дай някоя снимка да видим колко е пораснал Маттео,слуша ли в самолета?

# 132
Преди малко звънях в консулториото, препратиха ме на друг номер и там никой не вдига сега  Rolling Eyes
След първата ваксина беб е вече защитен нали? ...
Тук е лошо времето, аз вече втори ден не съм извеждала Сами  Rolling Eyes Направо му е гузно, ама то в това време така или иначе основно сме все с колата  Tired

Анджи, липсваш ей  Hug Малкото човече да оздравява бързичко  Simple Smile Дай насам малко снимки наистина  Crazy

# 133
Ей го на,

# 134

Общи условия

Активация на акаунт