За децата на РУСЕ!

• 18 045
  • 478
  •   1
Отговори
# 270
DjastaPrasta е права те освен ,че си осигуряват  635лв/при 100 деца и 100възрастни/ консумация в неделя сутрин , наем за помещението 165лв. си осигуряват и нещо доста по-скъпо безплатна реклама.
Съгласна съм да си вземат пари за консумацията ,но на някакви по-ниски цени.
Мисля си за Мецанина в "Рига"  без консумация ,но си мисля ,че мястото е малко.

# 271
Честит имен ден на mona25  bouquet!

# 272
mona25 Да ти е живо и здраво името и да носи само щастие!

# 273
Честит имен ден на Мона!
Хмммм тея от Империала май искат дявола във въздуха  Crossing ArmsДжаста е права може евентуално и минимален наем да платим ама такива 3-5 лева,че то за нашата кауза нищо не остава.
Хайде да видим и другите оферти.

# 274
mona25,
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!
  bouquet

В интерес на истината не ти знам "истинското" име, но се доверявам на другите  Grinning

# 275
И на мен искането на "Империалците" ми звучи кожодерско, не ми харесва.
Дано другите са по-склонни...

Не мога де се сетя за подходящо място  newsm78

# 276
Правя си тука едни сметки и нещо не ми харесва крайния резултат .... т.е. парите, които остават за каузата ми се видят малко.

Ако дойдат 150 човека /принципно ги броя 70 майки и 80 деца, като мисля, че възрастните дошли с повече от едно дете ще са повече/ излиза че от куверта ще съберем 1100 лв.

- почерпка по 2.00 лв на човек = 300 лв.
- наем = ? нека сложим приблизително 300 лв.
- украси, материали за занимания на децата, принтене на покани и подобни = 100 лв. /макар да мисля, че ще е повече/

Или ПРИХОД 1100 - РАЗХОД 700 = ОСТАТЪК ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ 400 лв.

# 277
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Имен Ден ,
 Мона!
Честит празник на всички празнуващи!!!!

# 278
Привет!
Това за Империал добре. Но каква е обстановката там, сори ама сигурно от 10 години не съм ходила, а кой знае колко собственици са се сменили от тогава. В ресторанта на Рига е с настилка (дано не се лъжа) и всяка майка би прежалила чистотата в името на забавлението. Ако е мозайка или плочки си е студеничко (ще има търкалящи се Simple Smile Освен това в Рига има и сцена (някой говореше за това преди дни) Ако се съберат много хора могат да се отворят страничните зали (бели червени ли какви бяха) и друго, което е важно че няма стъпала. (Във Вълшбство това не ми хареса, стъпалата, Георги беше залепен за тях, а не е още толокова добър че да ги качва и слиза).
А ако направим така, да има само за децата предвидено нещо в куверта - сок и торта например, а за възрастните е куверт-вход, т.е. без консумация а тя да е на свободен принцип? Как ще се получи. Или ако е консумация да е съвсем минимална кафе и вода. Аз например може да искам да пия бира  beer2

# 279
Оф, съвсем забравих празнуващите, злото да ги забрави! Да им е живо и здраво името.
  bouquet

# 280
Като че ли "Рига" е по-добър вариант наистина,но да видим какво ще кажат.

Едната зала е доста подходяща.Преди мислехме да си правим сватбата там и когато отидохме едното от предложенията беше тази зала/казаха,че само сватби правят в нея за друго не я ползват/.Голяма,просторна,с нещо като малък дансинг...Ами да видим и от там какво ще кажат-дали ще искат наем ако примерно ни изготвят някакво меню newsm78 Щом за сватбите не искат не би трябвало и за нас да е проблем.

# 281
Като че ли "Рига" е по-добър вариант наистина,но да видим какво ще кажат.

Едната зала е доста подходяща.Преди мислехме да си правим сватбата там и когато отидохме едното от предложенията беше тази зала/казаха,че само сватби правят в нея за друго не я ползват/.Голяма,просторна,с нещо като малък дансинг...Ами да видим и от там какво ще кажат-дали ще искат наем ако примерно ни изготвят някакво меню newsm78 Щом за сватбите не искат не би трябвало и за нас да е проблем.

Много пъти сме били там на служебни банкети, събират цяло РУ и са отваряли всички салони и знам че добре си организират нещата. Освен това неделя следобяд е доста слаб период за ресторант от този ранг.

Аз по принцип съм за куверт, който да е по-скоро вход. Т.е. всички пари от него да отидат за текущи разходи и за целта, а то си е ясно че всяка мама ще поръча поне по едно кафе или нещо друго. А дори и да има куверт за децата, по-големите със сигурност ще искат и втори сок. Ако се  качат и играчките от сладкарницата или просто ние се органицираме всяка да донесе по една играчка  ще стане голям купон ми се струва. По-големите ще се забавляват с клоун ... и т.н.

PS А и нали в крайна сметка всичко е с благотворителна цел, нека и заведението да направи нещо по този повод

# 282
  • Русе
Аз пак да кажа за непрочелите:....Варненки не са включвали НИКАКВА консумация в стойността на куверта!  Целта на карнавала е набиране на средства!  Който желае да ги дари,а в замяна да получи весело парти и забавление за себе си и детето моля да заповяда.
    Ние не организираме банкет с ИЕДЕНЕ и ПЙЕНЕ

# 283
А бе не знам какво организираме, ама все пак е желателно да не сме само ние + малко рода и приятели.
На сбирката нали го умувахме това и в крайна сметка решихме да има нещо включено в куверта? 

# 284
МАМИ,
Имам ново предложение за място. Моя колежка предлага абсолютно безвъзмездно помещенията в на Първото частно училище "Леонарно да Винчи". Ако проявите желание кажете ще пиша повече сега съм много въодушевена и бързам да кажа

Общи условия

Активация на акаунт