За децата на РУСЕ!

• 17 996
  • 478
  •   1
Отговори
# 315
Джаста,до кога трябва да потвърдим дали ще ангажираме Потсдам?

Илианка,ти проверява ли в Рига какво е положението?

За грамотите съм ЗА,но за всички деца,за да няма разплакани личица!
Деб,измисли лесни и забавни въпроси за викторината!

За плакати - мислите ли пак да правим?Според мен май няма да са ни нужни.По-скоро трябава да си разпечатаме поканите - куверти.Ама това си е мое мнение,де.

И пак да си задам въпроса за кувертите - по колко лева да са и само вход ли ще бъдат или ще включват консумация?

# 316
Ами мога да провера в РУ на плотера колко пари ще ни вземат.  Всъщност плотер ще свърши ли работа? Ако не ще намеря друго място.
А за спонсорите. Имам идея да открия някой от представителите на детски изделия и др. от рода на Hipp и да видим срещу реклама дали няма да се съгласят да се направи викторина с техни рекламни материали като подарък или нещо такова.

# 317
kabzimalka, плакатите мисля ще ни трябват за реклама и анонсиране на събитието
Иначе и за отпечатването на поканите мога да помисля.

ПС е като не чета до край ще пиша пак Simple Smile мога и в един два магазина да попитам за награди дали ще се съгласят да предложат нещо изгодно.

# 318
  • Русе
Всеки месец, когато има театър в яслата, слагат на вратата съвсем простичък плакат А4 (даже силно казано плакат), на който е обявено какво ще има, цена и дата. Може нещо такова да направим, просто информативно.
За тортата - нямам идея. Връзки по такива места нямам, понеже основно ползваме услугите на сладкарница "При Деб"  Mr. Green  А всъщност за каква торта говорим? За колко парчета? И изобщо каква? Simple Smile
Вергилия беше казала за разпечтването. Дано може да помогне. За друго в момента не се сещам. Ще се позанимая с въпросите. Ще помисля и върху грамотите/кувертите.

# 319
Аз си мисля, че няма нужда от плакати. Нека направим покани куверти и да ги "пласираме" из детски градини и сред познати. Според мен 150 човека не са толкова много......не знам...а и ако медиите ни сътрудничат и го обявят това би имало далеч по-добър ефект от колкото плакат...а и в тоя студ кой ще се спре да чете плакат?? newsm78

# 320
Мами, аз се прибирам, но нямам нет у нас и събота и неделя нямам връзка с вас. Ако искате да оставя телефон на някоя от вас или още не са толкова спешни нещата?

# 321
kabzimalka нямам време ,утре не съм на работа и ще отида.
Ако кувертите/без консумация/ са за децата по 3лв,а за възрастните по 5лв. при 100 деца и 100 възрастни събираме 800лв. от тях 250лв отиват за наем и остават 550лв. Освен това ще трябват пари за украса и награди............
Ако поканите може да са черно- бели аз ще ги разпечатам .

# 322
"И днес жените не бива да шият и плетат, защото се смята, че ако се убодат няма да зарасне лесно. Не варят боб и леща, за да не се разболеят децата им. Рано сутрин обаче берат кокичета и кукуряк, с които се закичват за благополучие и дълголетие
Zabrawete kukite i iglite dnes.

А за кувертите мисля 5:10,за да има смисъл цялата хамалогия по организацията. Сондирах и мнения,хората са склонни да дадат такива пари. Остава въпроса с консумацията.
 Да Маги добра идея за украсата,но няма да минем само с това,най-малко ще трябват балони с хелии...

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 15:16 от mona25

# 323
Момичета, не забравяйте че говорим за края на месец март. Едва ли ще са отрицателни температурите тогава. А дори на цветна хартия формат А4 аз мога без заплащане да направя. По същия начин можем да направим и поканите. За украсата пуснах една идея ....

# 324
5/10 си е друга работа .

# 325
  • Русе
Iliana,  понеже ме нямаше на срещата в неделя и не знам какви цени сте обсъждали за кувертите, но 3и5лв. ми се струват много малко четох че във Варна са били 10лв. за дете и 5лв. за възрастен.
А относно плакатите мисля, че наистина най добре е да направим нещо по- простичко което да разлепим по-детските градини.И украсата няма да е кой-знае колко скъпа аз освен за балони и някакви знаменца друго не се сещам и ще можем с наши средства да ги закупим.
По-въпроса дали да има консумация към куверта мисля най-много по-едно сокче за децата и ако има по-парче торта ще е достатъчно.Ако някой иска нещо повече да си поръча  GrinningОсновното което предлагаме все пак е забавление а и нали трябва да останат парички и за домовете.
А билетите не трябва ли да са с печат на ДБМ?
И още нещо тортите трябва да са поне две една до никъде няма да ни стигне.

# 326
  • Русе
И аз сондирах мнения...цената 10лв дете,5лв възрастен е о.к.
  Без консумация при това.
Ма какви са тия 3-5лв...
           За кувертите си мислех,че можем да ги разпечатаме на хатия за снимки...като формата 10/15 разрежем на две...в сайта за онлайн поръчки на снимки цената е 15ст за бр,като при количества може и отстъпка.Хем ще са лъскави,хем по атрактивни...на обратната страна ще сложим цената и евентуално печат,както и номер за евентуална томбола

# 327
  • Русе
Направих два нови албума със снимки, които отдавна трябваше да кача, но все не мога да стигна до тях.
Дефи, в единия албум от базара сложих една снимка на дъщеря ти.
http://www.snimka.bg/profile.php

# 328
Питах в Неделята:торта 46 парчета -85лв,но могат да излязат доста повече по-малки.За100-98лв.Само,че нетрябва да е със сложна украса ,иначе се оскъпява.

# 329
А билетите не трябва ли да са с печат на ДБМ?

Този въпрос е важен.Ще питам.

За тортите,трябва да предвидим стотина парчета.

И на мен ми се струва,че кувертът трябва да е 5 и 10 лв,за да има полза от цялото събитие.И имайте предвид,че ако не намерим спонсор за тортата,или трябва ние да я платим,или да я платим със събраните от кувертите пари.

МагиА,повечето медии ще рекламират карнавала безплатно при това.Вече ни познават.За това идеята за плакат ми се струва ненужна в случая.По-скоро самите ние можем да принтираме простички обяви на формат А4 за детските градини,същите като флаерите,които направихме за базара.

Сега другото - с офертата за пантофките от Русе ударихме на камък - много ме е яд за това.Ще помолим пловдивските мами да ни съдействат,т.е. те да ни купят пантофките и да ни ги пратят.Но куриерските ще са за наша сметка.Ако са около 5-6лв,ще ги поема,но ако са повече...

Питах в Неделята:торта 46 парчета -85лв,но могат да излязат доста повече по-малки.За100-98лв.Само,че нетрябва да е със сложна украса ,иначе се оскъпява.

Много скъпо,бе душа.Във Вълшебство приемат също поръчки за торти - 12лв за килограм.

Общи условия

Активация на акаунт