За децата на РУСЕ!

• 17 994
  • 478
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Nadia Aleksandrova, спонсори засега нямаме така, че всичко което можеш да помогнеш ще е добре дошло Hug ако те интересува нещо повече питай.
Лора, мерси, че си оправила линка аз мога да дойда с теб ако това е някъде по-центъра или около него.

# 346
Ходих в гаража срещу нас,те  имат сладкарски цех в бизнес инкубатура-Върбеви.
Взех телефон да се обадим,но ми казаха чак за дарение да не се надявам ,за складова цена можем да говорим.Най-ниската цена на пасти е 0.70ст.
Тел. е 0897845859-Мария Върбева,който се чувства вещ в преговорите,моля да се обади.

# 347
Момичета, ако искате тази седмица да си уговорим среща-аз със зоналната и няколко от вас, за да уточним кое как да свършим ние от Ейвън.Единствената ми молба е да е след 17,30-18,00, за да може да има кой да гледа децата.Пишете дали сте съгласни.

# 348
Ходих в гаража срещу нас,те  имат сладкарски цех в бизнес инкубатура-Върбеви.
Взех телефон да се обадим,но ми казаха чак за дарение да не се надявам ,за складова цена можем да говорим.Най-ниската цена на пасти е 0.70ст.
Тел. е 0897845859-Мария Върбева,който се чувства вещ в преговорите,моля да се обади.
И аз за там говорех, Мона! Зад Приста ойл, нали?

# 349
Да ,там.Ина мен ми мина през ум ,че може би говорим за едно исъщо ,затова първо попитах ходил ли е някой.

# 350
Момичета, ако искате тази седмица да си уговорим среща-аз със зоналната и няколко от вас, за да уточним кое как да свършим ние от Ейвън.Единствената ми молба е да е след 17,30-18,00, за да може да има кой да гледа децата.Пишете дали сте съгласни.

Давай,уреди срещата,Надя,аз ще дойда с теб и още някоя мама - бързо казвайте коя,за да водим успешно преговори!Пиша ти тел. на лични,за да държим връзка.

# 351
Ок, дано тази седмица да стане срещата.А иначе имате ли нужда от разгласяване на идеята и евентуално за продажби по-късно на кувертите, защото предполагам, че лесно ще мога да намеря и доста хора.Ако има нужда-свиркайте! Grinning

# 352

Давай,уреди срещата,Надя,аз ще дойда с теб и още някоя мама - бързо казвайте коя,за да водим успешно преговори!Пиша ти тел. на лични,за да държим връзка.

Kажете за кой ден и ще се постарая да се освободя  Peace

# 353
  • Русе
Ако е за след 18 часа и аз бих могла.

Джаста, спиш ли? Имам куесчън  Crazy Не е спешно де  Mr. Green
Ко съм се разръчкала и аз по нощите. Ама снощи бяхме при мама с преспиване и днес ме оставиха да спя до... 12  Blush Та сега ще кукам  Crazy

# 354
  • Русе
Момичета чета ви аз и си мисля нещо newsm78.Как преценихме че ще са 100-150 човека newsm78 Ами я си предсатвете че искат да дойдат повече.Това е нещо хубаво и дано не греша но си мисля че ако съумеем да направим една добра гласност може да дойдат много повече.Така че с тези торти незнам докъде ще стигнат.Да не стане така в един момент да се окажем неподготвени и да има сърдити дечица.Може би от рода на бонбони или нещо такова в по големи количества би било по добре.Все пак ние гоним масовост и присъствие на повече хора за да съберем колкото може повече парички и да имаме по-малко разходи от нас или от събраните парички.Не съм чела Варненската тема и незнам там имало ли е торта?
На нас в момента ни избива първото зъбче и много не мога да мърдам, но в понеделник ще направя всичко възможно да отида при онази жена да говоря с нея да видим тя какво може да помогне.
Луси магазина и зад халите.Дай тел на лични и може да се разберем да отидем заедно.

# 355
Момичета,имам една настоятелна молба към всички вас.Моля ви,не публикувайте никъде снимки на децата от домовете,нарушаваме правата им!

# 356
  • Русе
Кабзи албума е изтрит.Просто Луси не е знаела,надявам се че не е имало проблеми.

# 357
  • Русе
Съжалявам, наистина не знаех за това въпреки, че е близо до ума ама кой да се замисли.А и съм гледала снимки от домове из другите теми.
Мисля, че Лора има право трябва да се замислим по този въпрос.

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 15:53 от луси

# 358
Tова за тортата е ,така.Аз си мислех за сокчета в кутии и може би нещо пакетирано.Макар,че една красива торта си е атракция.А и в един момент ще има яснота колко деца ще дойдат.

# 359
Сега като казахте за тортата се сещам, че на един от кетъринзите, които бяхме правили бяхме поръчали ВИЕНСКИ ПЕТИФУРИ  от сладкарница Ружана(тази, която е до у-че Хр. ботев само приема подобни заявки). Таз петифурите са долу -горе с размер 5 х 5 см., йогуртов крем, отгоре са с боровинки . Всяка петифура е "опакована" в отделна хартиена кошничка. Цената им миналата година беше 30-35ст/бр. Правят ги така само с предварителна заявка-обикновено за коктейли, тъй като са удобни за ядене(без вилица). Та мисълта ми е,че може вместо торта да се поръчат петифури. ако са на 0,35ст. можем да поръчаме 150-200бр за 60-70лв. Освен това пак оттам могат да се поръчат някакви дребни сладки/соленки. Килограм е 6.50лв. Това е в случай, че решите да има включена почерпка. Просто се сетих.

Общи условия

Активация на акаунт