За децата на РУСЕ!

• 17 993
  • 478
  •   1
Отговори
# 360
Сега като казахте за тортата се сещам, че на един от кетъринзите, които бяхме правили бяхме поръчали ВИЕНСКИ ПЕТИФУРИ  от сладкарница Ружана(тази, която е до у-че Хр. ботев само приема подобни заявки). Таз петифурите са долу -горе с размер 5 х 5 см., йогуртов крем, отгоре са с боровинки . Всяка петифура е "опакована" в отделна хартиена кошничка. Цената им миналата година беше 30-35ст/бр. Правят ги така само с предварителна заявка-обикновено за коктейли, тъй като са удобни за ядене(без вилица). Та мисълта ми е,че може вместо торта да се поръчат петифури. ако са на 0,35ст. можем да поръчаме 150-200бр за 60-70лв. Освен това пак оттам могат да се поръчат някакви дребни сладки/соленки. Килограм е 6.50лв. Това е в случай, че решите да има включена почерпка. Просто се сетих.

Супер идея,Пеония!

Иначе проблем не е имало и дано да няма!Снимки могат да се публикуват само с  писмено разрешение на директорите на домовете или Закрила на детето.

# 361
Здравейте,ходих в Рига говорих с една от управителките на ресторанта тя ще говори със собственика и утре може би ще имаме някакво предложение.
Ресторанта е ремонтиран и вече изглежда много приятно.Ако дадат някакво разумно предложение там ще е много удобно .
Имам приятел ,който е приятел със собственика ще го помоля и той да ни съдейства.

# 362
  • Русе
Може освен домино да предложим и корони за принцове и принцеси, микимауски уши, заешки ушички, мечешки лапички... други животински неща, и да има конкурс за най-добре изиграна кратка сценка (от едно или няколко деца, нещо наистина съвсем кратичко). Конкурс силно казано, всеки да получи по нещо дребничко (дори бонбон). Важното е весело да става.

# 363
пЕОНИЯ Peace и намен ми хареса идейката за петифури.
Честит рожден ден на Зори на Вивка!

# 364
А тези пртифури колко са големи? Като редовен посетител на ружана си мисля, че се сещам за кои става дума и ми се струват, че са 1/3 от една паста  Rolling Eyes, а една паста е 70 ст. т.е. дали не идват скъпички петифурките?

ЗА торта съм тъй като една торта може да се нареже на по-малки и по-големи парчета и да се увеличи бройката. Ако ни изненадат повече посетители дали няма вариант да се скокне за още торти, но пък неделя привечер  май ще е трудна работа? 

За насипни сладки и соленки май не съм много ЗА поради факта, че не става дума за светско събиране, а детско парти където бутането, грабенето и излишното тъпчене са нещо естествено.

Като казах бутане малко ме втриса от следната картинка - 60 деца на възраст между 3 и 12 години и се втурват за торта  Shocked нещо не ми се вписва културна редичка от чакащи  Rolling Eyes Трябва да обмислим кое как ще е внимателно, да няма стъпкани и омачкани. Аз не разчитам на контрола на майките, нагледала съм се на безотговорни родители  ooooh!

# 365
А билетите не трябва ли да са с печат на ДБМ?

МагиА,повечето медии ще рекламират карнавала безплатно при това.Вече ни познават.За това идеята за плакат ми се струва ненужна в случая.По-скоро самите ние можем да принтираме простички обяви на формат А4 за детските градини,същите като флаерите,които направихме за базара.

Питах в Неделята:торта 46 парчета -85лв,но могат да излязат доста повече по-малки.За100-98лв.Само,че нетрябва да е със сложна украса ,иначе се оскъпява.

Много скъпо,бе душа.Във Вълшебство приемат също поръчки за торти - 12лв за килограм.

Привет отново,
В неделя е много скъпо ми се струва1 можем да проверим и по другите сладкарници, аз например мога да проверя на Средец.
kabzimalka аз точно за това имам предвид. Да се разпечатат на А4 и да се разлепят на градини и  детски магазини ще видим.
Продължавам да чета ...

# 366
Говорих с г-жа Върбева,каза да се обадим към края на седмицата за разговор и евнтуална среща.Ще помоля някой да има готовност да дойде с мен.

# 367

И още нещо си мисля сега за в краен случай аз правя една плодова торта която е бърза лесна и вкусна ако не намерим добра оферта запретвам ръкави и ще спретна две-три торти Grinning мисля, че няма да излязат повече от 20-30лв.Само в украсата не съм много добра, но и за това имам някой йдеи.

Луси, аз също съм за този вариант. Аз също правя една много лесна торта с кроасани и обикновен крем като се сложи и малко банан или други плодове и айде. Даже така ще могат и най-малките да ядат от нея. Мога да помагам ако се мине на този вариант.
Иначе за 5+10 лв съм за като нека ако мама идва с две деца да е 3 лв за всяко следващо дете или нещо такова.

# 368
  • Русе
Нали се разбрахме, че няма как да гарантираме за качеството на тези торти. Говорих с позната в РИОКОЗ и тя каза, че единственото, което може да е от нас са дребни соленки и сладки, и то при положение, че не са много деца събрани. Все едно си правим забавление за нашите си деца.

# 369
ОК Деб, нали чета всичко дето с те изписали събота и неделя. А за качеството и аз се замислих  newsm78 Simple Smile

На мен ми дойде друга идея, Ще отида до щуромания и ще им предложа да направят щанд с техни неща (домино, шапки, балони и др.) а те да ни украсят салона или безплатно или с отстъпка. Само трябва да знаем място, защото може би ще се интересуват.

# 370
ОК Деб, нали чета всичко дето с те изписали събота и неделя. А за качеството и аз се замислих  newsm78 Simple Smile

На мен ми дойде друга идея, Ще отида до щуромания и ще им предложа да направят щанд с техни неща (домино, шапки, балони и др.) а те да ни украсят салона или безплатно или с отстъпка. Само трябва да знаем място, защото може би ще се интересуват.

А парите от щанда за кого ще са - за Щуромания или за нашата кауза?

Помните жената,която ни дари парти шапките за базара,нали?Тя може да ни съдейства евентуално като ни предостави безвъзмездно украсата и може би отново домина,парти шапки и др.Така че нека изчакаме да видим какво тя ще каже.

# 371

А парите от техния щанд за каузата ли ще бъдат или за тях?

# 372

А парите от техния щанд за каузата ли ще бъдат или за тях?

Ами не предполагам. Идеята ми е поне безплатно да ни украсят залата и да дарят поне 50 балона. Не знам ще говоря и ще ви кажа какво са преложили.

# 373
  • Русе
Украса можем да направим и за 10 лв, ама нали мислехме да продаваме шапки, домино и т.н. и парите пак да са си за каузата. Не мисля, че украсата ще спести много.

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 12:43 от Deb

# 374
нали се говореше за балони с хелий.
А иначе тези домина, шапки и т.н. ние ли ще ги правим?

Общи условия

Активация на акаунт