За децата на РУСЕ!

• 17 987
  • 478
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Първоначалната идея беше ние да ги правим. Освен ако не намерим някой да дари. Затова Кабзи пита дали парите от щанд на Щуромания биха били за нас. Можем да украсим и с обикновени балони. За рождения ден на Сашко купих 2 пакета по 20 балона от някакъв магазин тип "левче". Бяха по лев-два, мисля. Винаги може да се измисли украса с малко въображение и желание. Но ако ще се лишим от продажба на маски и т.н. заради едната украса... не мисля, че е удачно. Нека все пак и другите си изкажат мнението де.

# 376
Момичета последно консумация ще има ли?Питат ме от Рига.

# 377
  • Русе
Не са ли съгласни само на наем на залата (с персонала ако може), без да вземат част от нашите куверти, а консумацията да е свободна?

# 378
ОК аз не съм говорила ще питам и ще кажа

# 379
  • Русе
Да, питай. Хубаво ще е ако може да дарят някои карнавални джвъчки и дунджурийки, които да продадем. Обясни, че е благотворително. Все пак идеята е да намерим помощ и съпричасност в нашето начинание, а не просто да купим нещо. Целта не е самият карнавал. Да не забравяме, че целта е събиране на средства, в замяна на което ще предоставим някакво прилично забавление на децата.

# 380

Те да си кажат условията.Мисля,че повечето се съгласиха да няма консумация,т.е. кой каквото иска да си поръча и да си го плаща.Единствената почерпка от нас ще е тортата или петифурите.

# 381
аз съм почнала да правя домина,засега имам20- ина шаблона готови трябва само да се украсят .Трябва вече да решим.

# 382

Те да си кажат условията.Мисля,че повечето се съгласиха да няма консумация,т.е. кой каквото иска да си поръча и да си го плаща.Единствената почерпка от нас ще е тортата или петифурите.
Тъй като Рига си имат сладкарски цех едва ли ще се съгласят да внасяме торта .Ще проверя техните на какви цени са.

# 383
Iliana и питай дали мигат да ги нарежат на повече по-малки парчета

# 384
mona25, сама ли си прави щаблоните за домината? Ластик за тях откъде?  И още, от каква хартия/картон ги изработваш? И за шапките също ме интересува, защото моите джуджета искат да помагат. Навили са и приятелчета.
Канят се да продават куверти на познати и съученици...

Редактирам, че се сетих още нещо и да не пускам безброй постове...
Ако са по-големшки децата - 10-12 годишни, какво правим ако искат да дойдат сами (без родители)? Защото като пуснем обявите в у-ща, може да се навият да дойдат "цели класове" само с учителката, примерно? Хайде да решим, че да знаем как да процедираме...
Дъщеря ми вече е навила една приятелка за Карнавала да се включат в "баваческата" група - искат д апомагат в организацията и в забавляването на децата...  Hug

# 385
Дефи ,шаблона сама си го правих.Използвам стари календари за основа,а отгоре мисля самозалепващо фолио или кадифено блокче/ако    знаете къде да   пишете/
Ластик се продава в в "игла до конец на ролка."

# 386
  • Русе
Нещо такова за куверти?
http://www.siena.snimka.bg/album.php?album_id=212190

парола каrnaval

Знам, че трябва да се повдигне малко долният текст, но се направете, че не сте го забелязали. Бялото поле е оставено, за да се напише номер на куверта (както и на цветната част) и ако има томбола да използваме този отрязък за тегленето. Печат и цена отзад. Размерът - по-малък, от това, което се вижда. Довечера или утре още варианти. Това за сега на бързо и леко краднато от тук-от там  Crazy

# 387
na men mi haresa

# 388
И на мен ми хареса!

# 389
  • Русе
Момичета,зчакайте в сряда с Лора ще ходим да говорим с тази жена от карнавалния магазин която е идвала на базара нека първо да видим какво ще каже тя и тогава да проверяваме на други места.
Деб, поканата ми харесва.Всъщност говорим за билет нали?

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 19:07 от луси

Общи условия

Активация на акаунт