Удължаване на коса 2

• 18 193
  • 326
  •   1
Отговори
# 240
Извинявам се, че ще питам нещо което най-вероятно е дискутирано....Просто не разполагам с време да изчета цялата тази огромна тема. Взех импулсивно решение може би до седмица да се уредя с коса. Понеже съм по бързата работа, което ще рече че в повечето случаи си патя, но въпреки това като си наумя нещо го правя  ooooh! Мислех да поискам да ми я зашият. Зная че това не е най-добрия избор, но нямам нерви да закачам и откачам всеки път. Та мисълта ми е, голяма грешка ли ще направя ако се спар точно на този метод. В смисъл ако ми посочите негативите и евентуално позитивите ще съм много благодарна.

Значи общо взето дали ще е зашита или ще е на фиби е едно и също.Разликата по-голямата е между кичури и редове.Щом си се спряла на редове,моят съвет е да ти я зашият,това си е мое мнение,някак си,когато една коса е удължена,за мене тя трябва да си е такава постоянно а не 3 дни в седмицата или да се маха всяка вечер и да се слага сутрин,това не ми харесва.И в двата варианта,лошото е,че косата най-вероятно ще се заплита,бъди готова за това и другото,че ако не е зашита добре,ще капе.Други негативи засега не се сещам,освен и че когато сушиш самото място където е шито съхне много много бавно.Общо взето това е.Давай смело и чакаме да се похвалиш.

# 241
Аз мното не съм в крак...но това което ми показа фризьорката са кичури коса прикрепени един до друг на едно дълго нещо...ред трябва да е явно. Както ми го обясняваш не звучи зле. Приятелки ми бяха наговорили, че при зашиване естествената коса на местата, където е точно зашито просто не оставала след време

# 242
Аз мното не съм в крак...но това което ми показа фризьорката са кичури коса прикрепени един до друг на едно дълго нещо...ред трябва да е явно. Както ми го обясняваш не звучи зле. Приятелки ми бяха наговорили, че при зашиване естествената коса на местата, където е точно зашито просто не оставала след време

Няма такова нещо,аз два пъти съм била така,не го харесвам като метод,но по други причини.Изобщо не се чуди,ами слагай.

# 243
  • Бургас
Kasidy,мога ли да те питам къде смяташ да си правиш косата и имаш ли отзиви ? Ако е удобно може и цена да споменеш  Wink /от един град сме /

# 244
'svetla_b_k' пълна ти е кутията.Изтрий нещо иначе не мога да ти ги напиша.

# 245
Аз да ви питам нещо  newsm78 за тоя вашия конкурс понеже ще си сложа косичка до 2 седмици и няма да имам време да се класирам може ли да кача снимки на братовчетка ми и да я вкючите и нея? Покрай мене и тя се зариби за коса ама е по-чевръста от мен и се уреди бързо бързо с коса от на Иля фризиорката. Та може ли да я включите ?

# 246

Коя е Светла?

# 247

Коя е Светла?
Ето я Светлето Wink

# 248
# 249
# 250
Ей,ама верно къде се изгуби светлето скоро не е писала в темата? hahaha Joy

# 251

Да ти се похваля,ще сменям цветът на косата.Кичурите заминават.Или руса,или някакво кестеняво,но един цвят. Flutter

# 252

Да ти се похваля,ще сменям цветът на косата.Кичурите заминават.Или руса,или някакво кестеняво,но един цвят. Flutter

Ооооооооо,мила аз съм ЗА промените,ама те съветвам кестеняво,първо заради това че съм пристрастена към него и второ заради което съм ти говорила на лични за русото! Wink

# 253
Да бе знам аз ти що си пристрасна,пък и Пепи и той. Mr. GreenАма де да знам,много се чудя,най-много си се харесвам руса и с кестенява ще се чуствам безлична някак.А като знам как ми беше изгоряла косата. ooooh! Ужас,голямо мислене ще падне. Crossing Arms

# 254
  • София
djolii, не се сещам, ти показа ли си снимки с удължената коса ?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт