Удължаване на коса 2

• 18 175
  • 326
  •   1
Отговори
# 60

...Руске, освен да кажем на Тути да вземе такава коса и да ни наслага Whistling
А ще ни направи ли онстъпка за "на едро"? Whistling

Whistling Whistling Whistling

# 61
За да не кажете после,.че нарочно не пуска,давам една само за малко,но от косата не ми се вижда нищо.Наистина в момента нямам други.Обещавам след празниците актуални. Mr. Green

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/257/64107_936.JPG

Ееееееееее,Славче,мацка та дрънка! Heart EyesТрепеш всичко наред! #2gunfire

Е,ти пък. Embarassed  Embarassed  Embarassed Недей така,че другите се смеят сега.
Ама аз нали ще ти ставам кума,ти за това така мяташ комплименти. Flutter

Абе то на черното как да кажа бяло сега,въпреки че ше си ми кума   :boЧакай аз да питам ти кумице що не си по магазините,нали каза че ще ходиш?Аз чакам да се похвалиш с некоя покупка! smile3508

# 62
...

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 17:30 от Slav4e_Av4e

# 63
Да ти кажа пак не можах да ида. ooooh!
Приятелката с която щех да ходя ми писа смс рано сутринта,че се налага да иде на зъболекар.И последно се разбрахме утре в 13 часа.Ама ще ти се хваля на лична,защото аз дрехите тука не си качвам.Даже за 1-ви път си пускам снимка във форума и след малко ще я махна,че ме е срам. Embarassed

Що не ме викна,за шопинг винаги съм готова! newsm53 
И няма от какво да се срамуваш,щото има с кво да се гордееш!   bouquet

# 64
Айде вече само по темата,че ще мине някой с метлата след малко.
 newsm28

# 65
Slav4e_Av4e,в момента твоята коса на шнолки ли е,че бях останала с впечатление,че са кичури newsm78.а си оставам предубедена за шнолките,освенако естествената коса не е доста дълга.
оня ден гледах едно момиче в Ялта-косата и беше подстригана на черта и се виждаше къде са поставени удълженията,че и шнолките ooooh!
на доста момичета някакси не е направен добре прехода
а на Иля косата е супер,макар да е станала доста дебела и тежка сякаш.5 реда не са ли твърде много newsm78
аз съм с 2 в момента и ми стои супер естествено,но вече ми е малко късичка Confused
а и установчвам ,че в Дима и Магама най-добре поствят редовете Peace.май пак ще си ходя там

# 66
Мойта е на кичури,правят ме в Магама.Там много рядко слагат на редове,не ги харесват,и не ги препоръчват на клиентите си.При Дима пък е обратно тя си пробутва редовете.На снимката която съм сложила,ако си я видяла съм с предишната си коса,която беше на редове,но не е била с фиби,а си беше закачена за мойта.Аз не бях доволна,защото окапа много бързо.Имах тоно 3 реда,най-тясният,долу койте е ми беше двоен.По принцип е нормално 3-4 реда.Даже 4 максимум.Щом вече има 5,значи самите треси са редички и има нужда да са повече редове.

# 67
Весела Kоледа на всички! Hug Сега да ви успокоя малко всички дето чакате Иля. Оставете момичето сигурно празнува още  Party Time Преди време в старата тема питах Иля за фризиорката й и тя ми даде координати те й. който иска мога да му ги дам на лична, защото така прави Иля и явно си има причини да не ги дава в темата.Братовчетка ми си взе коса от същата фризиорка преди 2 седмици, но нейната е само 3 реда и беше за 340 лв.Явно момичето си е вдигнало цените , защтото нали на Иля е 5 реда за 300лв Sign Exclamation Confused: Sign Exclamation Slav4e_Av4e, ти беше написала че продуктите от www.extend-bg.com са добри, за косата им имаш ли някаква информация?

# 68
Уф, баси! ooooh!
Как така ще си вдига цените? Crossing Arms
Нищо, де!
Ще ми метнеш ли координатите, все пак? Praynig

# 69
Мойта е на кичури,правят ме в Магама.Там много рядко слагат на редове,не ги харесват,и не ги препоръчват на клиентите си.При Дима пък е обратно тя си пробутва редовете.На снимката която съм сложила,ако си я видяла съм с предишната си коса,която беше на редове,но не е била с фиби,а си беше закачена за мойта.Аз не бях доволна,защото окапа много бързо.Имах тоно 3 реда,най-тясният,долу койте е ми беше двоен.По принцип е нормално 3-4 реда.Даже 4 максимум.Щом вече има 5,значи самите треси са редички и има нужда да са повече редове.
Благодаря ти за отговора.ще отида да проверя как стоят нещата с кичурите Peace .щом го препоръчваш като метод,може би пък стои по-добре newsm78.а по какъв начин ги закачат и само отдолу ли се слагат или из цялата коса,когато става въпрос за удължаване без сгъстяване

# 70
Slav4e_Av4e, ти беше написала че продуктите от www.extend-bg.com са добри, за косата им имаш ли някаква информация?

Бях ги пуснала като козметика,която може да потърси ако не й се ходи в Магама за шампоани.Аз лично тези  от extend не съм ги ползвала и не знам дали наистина са добри.Още по-малко за косата им.Наистина нямам никаква информация.

Благодаря ти за отговора.ще отида да проверя как стоят нещата с кичурите Peace .щом го препоръчваш като метод,може би пък стои по-добре newsm78.а по какъв начин ги закачат и само отдолу ли се слагат или из цялата коса,когато става въпрос за удължаване без сгъстяване

Значи закачат се по различни начини,има с капси,има със силикон,има с кератин,има и с дървесно лепило.Хората си мислят,че уврежда косата,защото когато се прави поправка падат много тяхна коса.Обаче никой не се замисля,че тая поправка примерно се прави на 6 месеца (аз в момента съм точно на 6-ят месец и още не съм направила) и през тия месеци тяхната коса е нормално да пада.Но тъй като тези косми са залепени няма как да падат по земята,както става ако нямаме удължения и затова ги виждаме всичките наведнъж.Ако на ден падат 50косми,то колко стават за месец?А за 6?И ги виждат наведнъж на поправката и почват-Моята коса окапа и т.н. ooooh! Пълни глупости. За мене е по-добрият метод по няколко причини,първо не капе като тресата,второ тресите почти всички се заплитат,и трето когато е на кичури косата ти се прелива по плавно с удълженията.По-добре стават самите подстрижки.Мале много зле пак обяснявам,ако не разбираш питай ме. Embarassed
Аз имам кичури навсякъде.В момента 150,но ще добавя още като ида на поправката.Само отдолу се слагат,но не знам точно кога,не съм запозната.Но трябва да ти е дълга за да ти сложат само там.Абе като се сетя,виждала съм и седи грозно.За мене няма ли 140 кичура минимум,значи нищо не е направено.

# 71
твоята как е сложена??а как я боядисваш,не се ли плакне трудно

# 72
твоята как е сложена??а как я боядисваш,не се ли плакне трудно

Чесно казано и аз не знам какво е материалчето на мойта.Не е обикновено кератинче,малко по-различно е, но явно е кератин и още нещо.Само капси не слагай,за тях съм против.Иначе боядисването не е проблем,моята коса е на руси кичури в момента и такава е и сложената.Тази коса която е отгоре над удълженията ми я боядисват и слагат във фолио,а другата се пада във самите кичурчета на удължената и не се вижда,така че не е проблем да се прави,когато се прави поправката примерно.А за руса коса пак има начини,но не ги знам точно,моя приятелка е така.Плакненето не ми е трудно,по нормалният начин е.

# 73
Славче, а тая коса не задушава ли твойта лична?
Не е ли по- добре на капси, че да може да се маха
и слага когато си поискам? newsm78

# 74
Славче, а тая коса не задушава ли твойта лична?
Не е ли по- добре на капси, че да може да се маха
и слага когато си поискам? newsm78

Значи капси и фиби е различно.С фибите е така както искаш ти на редчета които да махаш.А капсите са едни метални нещица,които се слагат с едно като пистолетче,и така кичур по кичур и не може да се махат и слагат.Но не го препоръчвам тъй като са вреди за нашата коса,освен това са адски неудобни.Мойта коса не се задушава по никакъв начин.
За тези които искат да са нон-стоп с коса,аз препоръчвам на кичури,залепени с нещо.А на други които примерно ще я слагат 1-2 пъти в седмицата,тази на фибички е добре.

Общи условия

Активация на акаунт