Удължаване на коса 2

• 18 164
  • 326
  •   1
Отговори
# 75
на мен сега ми е супер с косата-топли ми дори.но другия месец ще ходим до Куба и не знам какво ще стане с нея-всекидневно къпане,жега,слънце,солена вода...

# 76
на мен сега ми е супер с косата-топли ми дори.но другия месец ще ходим до Куба и не знам какво ще стане с нея-всекидневно къпане,жега,слънце,солена вода...

Еми вземи си някакви неща за слънце, и също така за да не се заплита от солената вода удълженията ги пръскай с балсам за коса разреден с малко вода.Абе пази я,защото солената вода й разказва играта. Mr. Green

# 77
много ще ме е яд,ако я съсипя.ще трябва да потърся някакви продукти,макар и да не им е сега времето.
хайде аз на нашето море не си мокря косата,ама там....
лятото махате ли си удълженията newsm78.аз не съм сигурна,че ще ги издържа тогава

# 78
Аз си бях и лятото с нея и следващото лято което идва пак ще съм с нея.И смятам така да си карам докато ми омръзне.Тебе какво те притеснява дали ще издържиш?

# 79
....А на други които примерно ще я слагат 1-2 пъти в седмицата,тази на фибички е добре.
Аха. Ей такава искам и аз Peace

# 80
Аз си бях и лятото с нея и следващото лято което идва пак ще съм с нея.И смятам така да си карам докато ми омръзне.Тебе какво те притеснява дали ще издържиш?
дали няма да ми запарява в топлото време newsm78

# 81
Някои се оплакват,че им е топло на врата лятото от косата,ама на мене не ми беше проблем.Ще трябва да видиш как ще ти се отрази.

# 82
аз имам телефона на мацката дето е слагала косата на Иля, но ако е по-добре я изчакаите нея ина4е мога да ви дам на моята фриъорка телефона.  Grinning Моята е на 3 двойни реда 60 см дълга и 120 широка за 250 лв  Grinning

# 83
аз имам телефона на мацката дето е слагала косата на Иля, но ако е по-добре я изчакаите нея ина4е мога да ви дам на моята фриъорка телефона.  Grinning Моята е на 3 двойни реда 60 см дълга и 120 широка за 250 лв  Grinning
Аз искам. Hug
На фризьорката на Иля вече го имам Whistling

# 84
Кумице,много си писала бре! Heart Eyes
Като обясняваш за боядисването,само отгоре мойта коса не се бях сетила.Защо Пепи ми каза ,че сега като ходя след нова година ще ми я боядиса цялата? Thinking

# 85
Кумице,много си писала бре! Heart Eyes
Като обясняваш за боядисването,само отгоре мойта коса не се бях сетила.Защо Пепи ми каза ,че сега като ходя след нова година ще ми я боядиса цялата? Thinking

Той твойта там я боядиса нали?Ама удължената не ти е боядисвана,а?Мойта знаеш ли как я направиха.Аз отидох руса.От ушите нагоре ми хвана кичури във фолио и другото го боядиса в кафяво.От ушите надолу ме направи в кафяво само.Кичури казаха,че няма нужда,защото няма да се вижда тая коса.И стана супер.После в Кърджали отидох веднъж да ми правят кичури и си ми ги направиха само отгоре на косата.Той цялата няма как да я боядиса,освен ако не намаже и удължената. newsm78

# 86
  • Mонтана
lelele bez pari,taka me e qd 4e dadoh 450lv za sashtoto,4e me e qd da q nosq;((daje e 55sm offf 4e mi e gadno:((

# 87
lelele bez pari,taka me e qd 4e dadoh 450lv za sashtoto,4e me e qd da q nosq;((daje e 55sm offf 4e mi e gadno:((

Май и преди време се беше ядосала за цена.Недей ти казвам.Мойта и на djolii знаеш ли колко струва?

# 88
  • Mонтана
e da ama mene si me e qd,i to mnogo.

# 89

За мене е глупаво,ама ти си знаеш.Не всичко е цената.Качеството ледай.Аз мога да ви намеря и цял пакет за 180лв,което е около 5 реда 60см дълга.Ама пък не се знае качеството какво ще е .Има една приказка и тя е много вярна-Евтиното винаги излиза по-скъпо.Аз за да мина по-евтино първият път отидох в Twister-Sister и хрърлих косата след 2 месеца.Голям праз ,че беше по-евтино от Магама и Дима.

Общи условия

Активация на акаунт