Удължаване на коса 2

• 18 171
  • 326
  •   1
Отговори
# 90
Кумице,много си писала бре! Heart Eyes
Като обясняваш за боядисването,само отгоре мойта коса не се бях сетила.Защо Пепи ми каза ,че сега като ходя след нова година ще ми я боядиса цялата? Thinking

Той твойта там я боядиса нали?Ама удължената не ти е боядисвана,а?Мойта знаеш ли как я направиха.Аз отидох руса.От ушите нагоре ми хвана кичури във фолио и другото го боядиса в кафяво.От ушите надолу ме направи в кафяво само.Кичури казаха,че няма нужда,защото няма да се вижда тая коса.И стана супер.После в Кърджали отидох веднъж да ми правят кичури и си ми ги направиха само отгоре на косата.Той цялата няма как да я боядиса,освен ако не намаже и удължената. newsm78

Като слагах кичурите ми боядиса само мойта цялата преди да ми ги сложат и после ми намериха същата коса и я сложиха.Не знам защо Пепи каза другия път ще я боядисаме цялата? Thinking

# 91
Е,вие сте гъсти бе,ще се разберете. Wink

# 92
на мен лятото ми е много топло с тая коса,ама аз има 4 дълги треси.
ако се съмнявате дали ще ви отива дълга коса днес видях в един магазин треси с шнолки от изкуствен косъм и беше много евтино за пробно става.

# 93
Няма смисъл от тия изкуствените.Вече във почти всеки салон биха ви сложили за да се видите,тресички с фиби. Wink

# 94
Здравейте момичета !Може би не е тука мястото ,но ми се ще да ви попитам не се ли накъсва естествена коса после ?Много красиво изглежда ,но ако косата ти е с тънка дали би издържала  дълго с тези сещате се ...простете невежеството ми ,но наистина ми е интересно какво се случва след свалянето на въпросните кичури ?Няма ли да се проскубе естествената грива ?

# 95
Аз съм с удължена коса , но с шноли точно за това, че съм с рядка коса и тънък косъм  Confused  То с шнолите е най-добрия   метод за удължаване на косата, поне според мен е така  Naughty за такива коси  Wink

# 96
  • София
Аз си бях и лятото с нея и следващото лято което идва пак ще съм с нея.И смятам така да си карам докато ми омръзне.Тебе какво те притеснява дали ще издържиш?
дали няма да ми запарява в топлото време newsm78
На мен ми запаряваше когато бях с шита коса. Че и ме сърбеше. Направо ми идеше да се оскубя! Имах проблем и със сушенето. Ей, Богу, по цял ден съхнеха пустите му редове! ooooh!

Моята глава най-добре си се чувства с лепените кичури, а и най-добре ми стоят. Много хора се оплакват от накъсване на косата при свалянето.... аз 4 години се удължавам така и нямам проблем. До голяма степен слагането и свалянето си зависи от сръчността на фризьора.

# 97
Не си правете отзиви сами,кое какво накъсва.Аз съм със супер тънък косъм.Освен това ми е изтощена косата, тъй като  доста време се обезцветявах.И въпреки това кичурите не са ми увредили косата.Напратив,сега вече не я боядисвам цялата,правя си само кичури и косата ми си почива супер. Grinning

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 17:35 от Slav4e_Av4e

# 98
На мен ми запаряваше когато бях с шита коса. Че и ме сърбеше. Направо ми идеше да се оскубя! Имах проблем и със сушенето. Ей, Богу, по цял ден съхнеха пустите му редове! ooooh!

Моята глава най-добре си се чувства с лепените кичури, а и най-добре ми стоят. Много хора се оплакват от накъсване на косата при свалянето.... аз 4 години се удължавам така и нямам проблем. До голяма степен слагането и свалянето си зависи от сръчността на фризьора.

Евала мацка,все едно аз съм го писала.Между другото моя позната си докара много сериозен кожен проблем на скалпа,точно от това бавно съхнене и влага горе на редовете.

# 99
искам и аз коса Laughing
колко струва в Магама? лепена?

# 100
... днес видях в един магазин треси с шнолки от изкуствен косъм и беше много евтино за пробно става.
Къде това? Whistling

# 101
Е,в Пловдив трябва да е видяла.

# 102
Ма тя от Пловдив ли е, бре? ooooh!
Уффффффффффф....... ooooh!......да му се не види..... Crossing Arms

# 103
Ма тя от Пловдив ли е, бре? ooooh!
Уффффффффффф....... ooooh!......да му се не види..... Crossing Arms
Искаш ли да питам Тутката, дали може да намери Whistling