Удължаване на коса 2

• 18 254
  • 326
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета, хайде на конкурса за най- красива удължена коса.

Записванията започнаха.  welcome

# 151
А пък аз отсега знам кой ще спечели. smile3534

# 152
А пък аз отсега знам кой ще спечели. smile3534
аз smile3533

# 153
Сега кой още чакаме?djolii,milenkata и кои още?Малееее  ooooh! всички ги забравих.Dani$ също.

# 154
  • София
Сега кой още чакаме?djolii,milenkata и кои още?Малееее  ooooh! всички ги забравих.Dani$ също.

djesmin, Karen

# 155
Да,тя Джесмин май я няма тия дни.И в темата за грима не пише.
И едно хубаво момиче александра имаше.

# 156
И Лидия,мацката дето се прави също в Магама. Wink

# 157
  • София
Аз точно сега не съм с удължена коса и ще пропусна конкурса. Имам снимки от преди няколко месеца, но са на лаптопа, който съм уставила на майка, не са и актуални. Нищо, следващият път  Wink Успех на участничките!  Hug

# 158
Аз точно сега не съм с удължена коса и ще пропусна конкурса. Имам снимки от преди няколко месеца, но са на лаптопа, който съм уставила на майка, не са и актуални. Нищо, следващият път  Wink Успех на участничките!  Hug

Ееее жалко,и моята не е актуална иначе,ама засега толкова.Ще те чакаме следващият път.Кога ще си я слагаш?Чакай само а те питам колко парички ти излиза поправката?

# 159
преди две седмици си удължих косата, но не можах да я изтърпя. Сега я продавам - руса, на четири треси 120 лв. Косата е азиатска, но е много хубава.
cheburahka@abv.bg

# 160
преди две седмици си удължих косата, но не можах да я изтърпя. Сега я продавам - руса, на четири треси 120 лв. Косата е азиатска, но е много хубава.
cheburahka@abv.bg

Едва ли някой от тука ще я вземе.Верно е евтина,но знаеш ли какво става с азиатската след 3-4 измивания и как се заплита.Аз не бих взела и за 12 да беше,сори ама това си е истината. Peace

# 161
измивах я много пъти, не се заплита. Когато е мокра е начупена Hug

# 162
Еми ок,аз не бих се набутала,знам какво е азиатска коса,дано имаш успех с продажбата.

# 163
хайде и аз мога да се включа Laughing
само ще ми е невъзможно да се снимам отзад косата,а пък няма кой да накарам да ме снима,мъжо ще ме смъмри ако го занимавам с глупости smile3509

# 164
Няма проблем,ще дадеш каквато имаш или направиш.И аз ще съм със снимката дето съм показала на втора страница някъде или трета,тя също не е за конкурса и се вижда съвсем малко,ама засега толкова.А нататък ще си правим вече с прически,по теми и т.н. Wink

Общи условия

Активация на акаунт