Удължаване на коса 2

• 18 193
  • 326
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря  Embarassed

# 211
преди две седмици си удължих косата, но не можах да я изтърпя. Сега я продавам - руса, на четири треси 120 лв. Косата е азиатска, но е много хубава.
cheburahka@abv.bg
А може ли фото? Praynig
ще кача снимки утре. Косата е на редове, освен това има и кичури - отделно.  bouquet

# 212
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
Здравейте момичета разгледах темата ви и ми се стори доста интересна ,аз лично съм с удължена коса от 1 год.Първата ми коса беше под всякаква критика въпреки че беше от утвърден салон  ,оплиташе се постояно, даже се наложи един път фризьорката да ми отреже малко от косата за да   я разплете Cry
Втората коса си я сложих в едно малко салонче ,което не е известно но съм много доволна 4 месеца съм с тази коса,въопще не се оплита. Simple Smile

# 213
  • Mонтана
az sam na 6ipki,ama da ti kaja kato q svalq taka se e oplela 4e edvam q razresvam na mesta.
Sad(,nai ve4e tretiqt red koito e nai nisko.

# 214
Искам и аз такава- с клипси/ шнолки! Crossing Arms
Къде я дават и за колко? Whistling
Аз си сложих коса в Ботевград и всичко ми излезе 200лв.Евтино е, защото мацката няма собствен салон, а работи вкъщи.

# 215
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
Здравейте момичета разгледах темата ви и ми се стори доста интересна ,аз лично съм с удължена коса от 1 год.Първата ми коса беше под всякаква критика въпреки че беше от утвърден салон  ,оплиташе се постояно, даже се наложи един път фризьорката да ми отреже малко от косата за да   я разплете Cry
Втората коса си я сложих в едно малко салонче ,което не е известно но съм много доволна 4 месеца съм с тази коса,въопще не се оплита. Simple Smile
Къде е това салонче и какви са цените  Grinning

# 216
az sam na 6ipki,ama da ti kaja kato q svalq taka se e oplela 4e edvam q razresvam na mesta.

Не е хубава явно косата,може би е азиатска.Но имай предвид че това е с почти всички коси на редове,рядко има такива които не се заплитат.А най-долният винаги се заплита най-много,защото се търка в яките на дрехи,якета и т.н. Слагай повечко кристали и реши честичко. Hug

# 217

Не е хубава явно косата,може би е азиатска.Но имай предвид че това е с почти всички коси на редове,рядко има такива които не се заплитат.А най-долният винаги се заплита най-много,защото се търка в яките на дрехи,якета и т.н. Слагай повечко кристали и реши честичко. Hug
да така е,тези които са на редове се заплитат винаги,и аз имам този проблем когато бях на кичури не ставаше така но за сметка на това косата ми падаше заедно с изкуствените кичури.

# 218
да така е,тези които са на редове се заплитат винаги,и аз имам този проблем когато бях на кичури не ставаше така но за сметка на това косата ми падаше заедно с изкуствените кичури.

ShockedМале ужас.Аз вече 6-ти месец съм на кичури,време ми е за поправка,ама нещо се услушвам. WhistlingДа чукна на дърво много ми е добре моята,и нямам такива паднали кичури. Hug

# 219

Разресвай я винаги след като сложиш кристали, ей така на суха коса Simple Smile

# 220
Сега се сетих от Тони,косата не трябва да се реше мокра,доколкото аз знам.Поне на мене ми забраниха още в салона,когато ми я сложиха.

# 221
Да накъсва се иначе!
А мен в началото ме излъгаха някъде по форумите, че само мокра се решела и аз я попрецаках малко.

#Cussing out
Ама после нали си купувах още.
Вманиачила съм се и пак ще си взема... ощеееееее  Mr. Green

# 222
Искам и аз такава- с клипси/ шнолки! Crossing Arms
Къде я дават и за колко? Whistling
Аз си сложих коса в Ботевград и всичко ми излезе 200лв.Евтино е, защото мацката няма собствен салон, а работи вкъщи.
Коя е тя и къде се намира? Whistling

....имам вила там.... Whistling

# 223
  • София
Руске, сподели, до къде стигна с косата? Grinning

# 224
Руске, сподели, до къде стигна с косата? Grinning
Blush

Събирам инфо.....май ще ходя до Ботевград Whistling

(....или най- много да откопая пра- пра- баба си) Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт